E-sporta Derības

Izpēti e-sporta derību tirgu pie LV BET, kur noteikti atradīsi konkurētspējīgus koeficientus gada lielākajos e-sporta turnīros! Dodies uz mūsu Sporta sadaļu, lai atrastu visaugstākās klases e-sporta spēles, likmju palielināšanas iespējas un fantastiskus akcijas piedāvājumus!

Reģistrēties

Kas ir e-sports?

E-sports ietver videospēles, kas profesionālā līmenī tiek spēlētas lielos turnīros visā pasaulē. Šī nozare pulcē tūkstošiem profesionāļus, miljoniem tiešsaistes skatītāju un iegūst miljardu peļņu gadā. Profesionāliem e-sporta spēlētājiem videospēles nav tikai vaļasprieks vai izklaide – tas ir viņu sports un iztikas avots. Spēles, piemēram, League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), Defense of the Ancients 2 (DotA 2) un Rainbow Six Siege (R6), ir vienas no viskonkurētspējīgākajām spēlēm, kuru vidū labākās komandas pretendē uz prātam neaptveramiem balvu fondiem.
Pateicoties šo e-sporta spēļu popularitātei, sporta totalizatori visā pasaulē sāka iekļaut šo sporta veidu arī savos likmju piedāvājuma sarakstos. Arī pie LV BET Tu atradīsi šo sporta veidu ar konkurētspējīgiem koeficientiem un plašu likmju klāstu. Mēs piedāvājam visaptverošus tirgus tādos e-sportos kā LoL, CS: GO, DotA 2, Rainbow Six, Valorant, Overwatch, Warcraft III un King of Glory. Vieni no lielākajiem e-sporta notikumiem kā, piemēram, the League of Legends World Championship vai the CS:GO ESL Pro League, piedāvā pat ļoti īpašas e-sporta likmju izlases. Vai esi ieinteresēts?

Kā veikt likmes uz E-sportu?

Likmes uz e-sportu atšķiras no tradicionālo sporta veidu derībām. Dodies uz sadaļu e-sports, lai izpētītu aktuālos notikumu, izvēlies sev interesējošus turnīrus un aplūko atvērtos tirgus. Pēc tam, kad būsi apkopojis visu informāciju, veic savu izvēli un apstiprini likmes kuponu – tas ir tieši tik vienkārši! E-sporta koeficientus ir iespējams attēlot decimāldaļās vai frakciju daļās, atkarībā, kam dod priekšroku.
Katrā spēlē pieejamie tirgi būs atšķirīgi, un tie var ātri mainīties. Sporta totalizatori parasti piedāvā visaptverošus tirgus lielākajos e-sporta turnīros un pasākumos, piemēram, League of Legends pasaules čempionātā vai CS: GO ESL Pro League. Spēlētāji var veikt likmes uz spēles uzvarētāju, spēļu handikapu, precīzu rezultātu un desmitiem cita veidu likmes. Mazākām līgām un sacensībām, piemēram, King of Glory Pro League, var būt tikai standarta likmes, piemēram, maču uzvarētājs un spēļu handikaps.

Veic likmes uz e-sportu pie LV BET

Vai meklē labāko e-sporta derību vietni? Vari neskatīties tālāk par LV BET – labākais sporta totalizators ar visaugstākā līmeņa koeficientiem uz Taviem iecienītākajiem e-sporta notikumiem. Pie mums atradīsi likmes uz tādiem e-sporta veidiem kā LoL, CS: GO, DotA 2 vai R6, kā arī Hearthstone, Overwatch, Call of Duty un Starcraft II.
Papildus konkurētspējīgām e-sporta likmēm, LV BET piedāvā arī skatīties e-sporta notikumus tiešraidē. Seko savām iecienītākajām komandām vai atbalsti sezonas jaudīgākos turnīrus, skatoties spēles tiešraidi. Spēlētājiem ir iespēja lejupielādēt savā mobilajā ierīcē mūsu Sporta lietotni, kurā ir pieejama visa jaunākā informācija visos e-sporta tirgos. Skaties e-sportu tiešsaistē un veic savas likmes bez jebkādas aizķeršanās!

E-sports

E-sporta likmes

Iegremdējies visdažādākajās realitātēs, valstībās un pasaulēs ar tādām videospēlēm kā League of Legends, Call of Duty un Counter-Strike. E-sporta impērija ir uzplaukusi kā nekad agrāk un mēs esam šeit, lai sniegtu Tev visu informāciju! LV BET e-sporta likmes ir piedzīvojums kā neviens cits, tāpēc, ja Tu meklē labu monstru spēli, tad LV BET tam ir īstā vieta. Vai esi gatavs mērot ceļu uz uzvaru?

Kas ir e-sports?

E-sports ir piedzīvojis daudzus pavērsienus, lai nonāktu tur, kur šī nozare ir šobrīd un nākotne izskatās tikai gaišāka. Sākot no pieticīgas kopienas līdz miljardus dolāru vērtai nozarei, e-sports ir pārņēmis pasauli un kļuvis par starptautisku sensāciju.

Pirmais oficiālais videospēļu turnīrs notika Stenfordas universitātē 1972. gadā, aicinot spēlētājus sacensties klasiskajā spēlē Spacewar. Lai gan šis pasākums pulcēja tikai universitātes studentus, Space Invaders čempionāts pulcēja vairāk nekā 10 000 spēlētāju un līdz 80. gadiem nostiprināja e-sportu sabiedrības acīs.

80 gados tika ieviesta arī Nintendo Entertainment System, kas vēl vairāk veicināja e-sporta nozares izaugsmi, jo grafika, vadība, spēle un pieejamība ieguva pavisam jaunu izskatu. Tā rezultātā uzplauka sacensības, jo Nintendo pasaules čempionāti palīdzēja bruģēt ceļu vēl lielākiem turnīriem 90. gados. Šajā laikā strauji attīstījās internets, kas tikai atviegloja spēlētājiem iespēju cīnīties kara zonā pret citiem spēlētājiem no visas pasaules.

2000 gados e-sports veica vēl vienu milzīgu lēcienu, jo 2011. gadā notika pirmais League of Legends pasaules čempionāts, kurā tika piešķirts milzīgs 100 000 dolāru balvu fonds. Šis naudas fonds bija milzīgs rādītājs e-sporta kā skatītāju sporta veida izaugsmei, taču tā bija tikai aisberga virsotne. Tajā pašā gadā notika pirmais DotA 2 The International turnīrs, kurā tika piešķirts vēl nebijis balvu fonds – 1 miljons ASV dolāru. Pasākums tika tiešraidē translēts visā pasaulē, sniedzot ikvienam spēlētājam un faniemm iespēju ieraudzīt pērkona troksni, ko šī nozare noteikti radīs.

Ņemot vērā pieaugošo popularitāti, 2017. gadā Starptautiskā Olimpiskā komiteja atzina e-sportu, paverot iespēju tam kļūt par oficiālu olimpisko sporta veidu. E-sports ir nozare, kurā ir ne tikai daudz darbības, bet kuru neierobežo ne tikai radoši ierobežojumi, bet arī senu noteikumu kopums. Izstrādātāji un izdevēji iet no rokas rokā, lai radītu nākamo lielo hitu – vēl viens desmitgades mijas uzplaukums ir neizbēgams.

Ja esi šeit jauns, iespējams, ka “Howling Abyss” Tev neko neizsaka – neuztraucies, bet tagad aplūkosim dažas no populārākajām e-sporta spēlēm un to, kā Tu vari uz tām likt likmes.

E-sporta spēles

League of Legends (LoL)

League of Legends ir tiešsaistes daudzspēlētāju kaujas arēna, ko izstrādāja un publicēja Riot Games. Iedvesmojoties no Warcraft III spēles Defense of the Ancients modifikācijas, ir pieejami vairāki spēles režīmi, bet galvenā LoL karte ir Summoner’s Rift, kurā divas komandas pa pieciem spēlētājiem cīnās, lai aizstāvētu savu teritoriju.

Katrs spēlētājs kontrolē savu izvēlēto “čempionu” ar unikālu spēju kopumu. Lai gan ir daudz League of Legends varoņu, no kuriem izvēlēties, katrs čempions ir piemērots konkrētām lomām Riftā, tāpēc izvēle, ar kuru čempionu spēlēt, bieži vien ir atkarīga no tā, vai vēlaties uzbrukt, aizsargāties vai atbalstīt.

Mērķis ir iegūt kontroli pār pretinieka kartes pusi un to var izdarīt, uzvarot citus čempionus, iznīcinot ienaidnieka cietokšņus un gūstot papildu zeltu un bonusus, nokaujot džungļu monstrus. Spēlē uzvar komanda, kurai pirmajai izdodas iznīcināt pretinieka Nexus – struktūru pretinieka bāzes centrā. Lai gan spēle piedāvā labu izklaidi, League of Legends ir ļoti taktiska spēle un ir ļoti interesanti vērot, kā katrs čempions turēsies pret citiem, cīnoties Riftā.

Defense of the Ancients 2 (DotA 2)

Līdzīgi kā League of Legends, DotA 2 ir vairāku spēlētāju spēle, kurā notiek cīņa starp divām komandām, kas cenšas iegūt kontroli pār pretinieka kartes pusi, kas ir Radiant vai Dire. DotA 2 izstrādāja un izdeva Valve kā turpinājumu Defense of the Ancients Warcraft III modifikācijai.

Aizsargā savu kartes daļu un sakauj pretiniekus, kontrolējot vienu no daudzajiem spēcīgajiem “varoņiem”. Katram varonim ir savas unikālas spējas un spēles stils, un to izpratne patiesi palīdzēs Tev iekarot karti. Pārauj ienaidnieka līnijas, uzvarot citus varoņus, vācot resursus un ieņemot mērķus – uzvarētāja komanda ir tā, kas nojauks Seno – lielu struktūru pretinieka bāzes kodolā.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Counter-Strike ir Valve un Hidden Path Entertainment izstrādāta multiplayer pirmās personas šaušanas spēle. Divas komandas sacenšas viena pret otru dažādos uz mērķiem balstītos spēles režīmos, kas jāizpilda, lai uzvarētu, vienlaikus iznīcinot pretinieku komandu. Ir astoņi oficiālie spēles režīmi, tostarp Casual un Competitive, un katram no tiem ir atšķirīgas iezīmes.

Rundas beigās spēlētājiem tiks piešķirta spēles valūta, pamatojoties uz komandas un katra spēlētāja sniegumu. To var iztērēt spēles veikalā, lai iegādātos palīglīdzekļus, šaujamieročus vai citus priekšmetus, kas var noderēt nākamajās kārtās.

Call of Duty (CoD)

Call of Duty ir vēl viena masveida pirmās personas šāvēju sērija, ko publicē Activision. Sākotnēji franšīzes centrā bija Otrā pasaules kara darbība, taču pakāpeniski tā kļuva futūristiskāka, jo Call of Duty: Modern Warfare un Call of Duty: Black Ops Cold War tika izspēlēta dažādās pasaulēs. Ieej un izbaudi dažādus uz mērķiem balstītus kaujas režīmus, piemēram, 1v150 kaujas rojālu, zombiju apokalipsi, Nuketown un citus. Sacensību spēles režīmā divas komandas sacenšas savā starpā, cenšoties iegūt kontroli pār mērķi.

Rainbow Six

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (R6) arī ir taktiska pirmās personas šaušanas spēle, ko izstrādāja Ubisoft Montreal un publicēja Ubisoft. R6 liek lielu uzsvaru uz vides iznīcināšanu un komandas sadarbību. Katram dalībniekam tiks dots konkrēts uzdevums, un dažādos spēles režīmos viņš uzņemsies uzbrucēja vai aizsarga kontroli. Šie režīmi var būt dažādi, sākot no ķīlnieka izglābšanas, spridzekļa neitralizēšanas un tā tālāk. Ir arī virkne īsu bezsaistes misiju ar nosaukumu “situācijas”, kuras var spēlēt solo.

E-sporta notikumi

Tagad, kad esam iepazinušies ar dažām populārākajām spēlēm e-sporta likmju nozarē, aplūkosim dažus lielākos e-sporta notikumus:

League of Legends

  • League of Legends pasaules čempionāts – profesionāļu turnīrs, ko katru gadu rīko Riot Games un kurā komandas sacenšas par Summoner’s Cup.
  • Mid-Season Invitational (MSI) – otrs svarīgākais LoL turnīrs tūlīt pēc pasaules čempionāta.
  • LEC/LCS Spring and Summer Playoffs – veido daļu no League of Legends Championship Series.

DotA 2

  • The International — Lielākās DotA 2 sacensības DotA 2 sfērā piedāvā rekordlielus balvu fondus, no kuriem pēdējās balvas 2021. gadā bija 40 000 000 ASV dolāru.
  • ESL One — Šajās sacensībās, ko organizē Electronic Sports League, piedalās DotA 2, Counter-Strike: Global Offensive un Battlefield 4 vienā neticamā turnīrā.
  • EPICENTER — Tā ir nozīmīga Dota Pro Circuit daļa, kurā komandas sacenšas par daļu no 1 000 000 ASV dolāru balvu fonda un 15 000 Pro Circuit punktu.

CS:GO

  • Blast Premier — 2020. gadā tika uzsākts profesionāls e-sporta turnīrs; uzvarētāja komanda gada beigās piedalās globālajā finālā.
  • ESL One — Counter-Strike: Global Offensive piedalās šajā vērienīgajā turnīrā, ko organizē Electronic Sports League, kā arī Defense of the Ancients 2 un Battlefield 4.
  • PGL Major — PGL organizētajā turnīrā spēlētāji sacenšas par milzīgu 2 miljonu ASV dolāru balvu fondu.

CoD

  • CDL — Call of Duty līga ir oficiālā profesionālā CoD līga, kas spēlē līdzīgi kā Ziemeļamerikas sporta līgas. Visas komandas sacenšas plānotajās spēlēs, cīnoties par iekļūšanu sezonas play-off. Sezona ir sadalīta divās daļās – pavasarī un vasarā, un tās kulminācija ir čempionāta nedēļas nogale.

R6

  • Six Invitational — Pasaules 19 labākās Rainbow Six komandas sacenšas milzīgā turnīrā, ko rīko spēles izstrādātājs un izdevējs Ubisoft.

E-sports likmju iespējas

Runājot par e-sportu, likmju iespējas nedaudz atšķiras no tādiem sporta pasākumiem kā, piemēram, teniss, basketbols vai MMA. Patiesībā e-sporta likmju iespējas, kas pieejamas e-sporta notikumos, patiesībā ir diezgan plašas un ievērojami atšķiras dažādās spēlēs – iespējams, vienīgā kopīgā likme ir uz spēles uzvarētāju.

Pirmās personas šāvējiem parasti tiek piedāvātas handikapa likmes, totalizatori un raunda/spēles uzvarētāja likmes – tā ir diezgan standarta sporta totalizatora izvēle, un to ieteicams darīt iesācējiem. Taču tādās spēlēs kā League of Legends un Defense of the Ancients 2 situācija kļūst patiešām interesanta. Tev pieejamās likmju iespējas var būt nedaudz sarežģītākas, jo Tu atradīsi likmes uz neskaitāmiem dažādiem tirgiem, kas raksturīgi konkrētai spēlei, piemēram, likmi “First Blood” spēlē DotA 2 vai likmi “First to Take Baron Nashor” spēlē LoL. Šāda veida iespējas lielā mērā ir atkarīgas no Tavām zināšanām par spēli, tāpēc šeit patiešām ir vieta, kur Tavas spēlētāja smadzenes tiek liktas lietā. Ir vērts veltīt laiku galveno spēlētāju izpētei, lai, liekot savas pirmās e-sporta likmes, Tu būtu apgādāts ar labāku spēļu arsenālu.

E-sports pie LV BET

Ja Tu meklē “dūzi” savā piedurknē, mūsu LV BET Sporta totalizators zina, kā Tev palīdzēt izcelties. Mēs organizējam dažus no sezonas lielākajiem notikumiem, piedāvājam dažus no plašākajiem likmju tirgiem un informējam Tevi par visām karstākajām e-sporta ziņām! Tāpēc, kamēr Tu spēlē Sett un Omnislash savus ienaidniekus ar Juggernaut, mūsu LV BET Sporta totalizators sniegs Tev visu nepieciešamo e-sportam.

Ja vēlies atpūsties no spēles kontroliera, vari apmeklēt arī citus sporta pasākumus, piemēram, hokeja, MMA, futbola, tenisa un daudzus citus. Lai gan Tu, iespējams, neiesaistīsies karadarbības zonā, šajos notikumos joprojām ir daudz asu sajūtu spēles!

Lai papildinātu pieredzi, iespējams, Tu varēsi arī iegūt dažus sporta totalizatora bonusus, kas palīdzēs palielināt Tavas izredzes, lai Tev nebūtu jāatsaucas tieši tad, kad lietas kļūst labas. Paturi prātā, ka uz tiem var attiekties attiecīgās valsts un jurisdikcijas ierobežojumi, un tiem var būt īpaši piedāvājuma noteikumi un nosacījumi – visu, kas Tev jāzina, atradīsi mūsu lapā “Akcijas”. Vai esi gatavs iesaistīties cīņā?