Dota 2 The International fināls: cīņa par nozīmīgā turnīra titulu

Dota 2 The International fināls: cīņa par nozīmīgā turnīra titulu

No šī gada 12. oktobra līdz pat 29. oktobrim ASV pilsētā Sietlā norisināsies nozīmīgākais Dota 2 esporta turnīra ”The International” fināls. Tajā iekļuvušās komandas sadalīs vairāk nekā 2.7 miljonu ASV dolāru vērtu naudas balvu fondu. Vai vēlies vairāk uzzināt par Dota2? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Dota 2: The International 2023

2023.gada Dota 2 finālsacensības norisināsies visa oktobra garumā ASV pilsētā Sietlā. Kopumā ir nedaudz mainīts izspēles formāts, un tas sadalīts divās daļās – grupu kārtā un izslēgšanas. Grupu kārta plānota no 12. līdz 15. oktobrim un tajā piedalīsies 20 komandas – 12, kas kvalificējušās tam caur Dota Circuit, bet astoņas, kas spējušas kvalificēties caur reģionu kvalifikācijām. No tām divas vietas pienākas Rietumeiropai un Dienvidamerikai, bet viena vieta Ziemeļamerikai, Austrumeiropai, Ķīnai un Dienvidāzijai.

Grupu turnīrs sadalītas divās daļās – vispirms 20 komandas būs sadalītas četrās grupās par piecām komandām katrā. Aizvadot apļa turnīru, nākamajā fāzē iekļūs katras grupas četras labākās, bet pēdējai vietai sacensības noslēgsies. Pārējās 16, kas jau būs nodrošinājušas iekļūšanu, galvenajā sacensību izspēlē, aizvadīs savstarpējās spēles (katrai komandai astoņi mači), lai noteiktu vietu secību no 1. līdz 16. vietai.

No 20. līdz 22. oktobrim gaidāma play-off kārta, kad pirmās astoņas komandas (1. līdz 8. vieta pēc otrā grupu turnīra kārtas) cīnīsies par iekļūšanu fināla posmā. Pārējās astoņas cīnīsies tā saucamajā lower bracket. Fināli gaidāmi no 27. līdz 29. oktobrim, kad arī tiks noskaidrots Dota 2: the International uzvarētājs.

Pirmajā kārtā komandai jāuzvar divos raundos, līdz finālfāzei trijos, bet fināla nedēļas nogalē piecos. 2023. gada turnīrā ir palielināts balvu fonds – sākotnēji tas bija plānots 1.6 miljonu dolāru apmērā, bet vēlāk tika palielināts par 25% līdz 2.7 miljoniem. Pagaidām gan nav zināms, cik katra vieta iegūs naudas balvās.

Iepriekšējie izdevumi un daži vārdi par The International turnīra vēsturi

The International turnīrs tiek organizēts kopš 2011. gada. Tas tika darīts ar mērķi vairāk popularizēt izstrādātāja Valve piedāvāto videospēli Dota2. Turnīrs ieguva popularitāti, bet pārsvarā tā balvu fonds tiek sagādāts ar pūļa finansējuma palīdzību. The International turnīri Dota Circuit un reģionālo turnīru ietvaros norit visas sezonas garumā, bet finālsacensībās piedalās spēcīgākās komandas.

Līdz šim dalībniekiem bijusi iespēja finālsacensības aizvadīt tādās valstīs kā Vācijā, Kanādā, Ķīnā, Zviedrijā, Ungārijā, Singaporā, kā arī ASV, kur šīs sacensības notikušas visbiežāk. Līdz šim par uzvarētājām kļuvušas tādas komandas kā Natus Vincere, Invictus Gaming, Alliance, Newbee, Evil Geniuses, Wings Gaming, Team Liquid, OG, Team Spirit un Tundra Esports, kas par šī turnīra uzvarētāju kļuva 2022. gadā. OG ir vienīgā komanda, kas pasākuma ietvaros par čempioni kļuvusi divas reizes, turklāt pēc kārtas.

The International 2023. gada dalībnieki

2023.gada turnīrā piedalīsies tādas komandas kā Team Liquid, Gaimin Gladiators, Tundra Esports, 9Pandas, Evil Geniuses, LGD Gaming, Shopify Rebellion, Talon Esports, Beastcoast, Team Spirit, TSM, BetBoom Team, Nouns, Keyd Stars, Thunder Avaken, Entity, Quest Esports, Virtus.pro, Azure Ray un Team SMG. Tas nozīmē, ka ir iespēja, ka šī gada finālsacensībās piedalīsies arī spēlētājs no Latvijas. Team Liquid komandas viens no dalībniekiem ir Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Viņš var to pārstāvēt šajā turnīrā, palīdzot tai otro reizi komandas vēsturē izcīnīt galveno balvu.

Dota 2: The International 2023. gada grafiks

Kā jau minēts, no 12. līdz 15. oktobrim tiks izspēlēta grupu kārta, no 20. līdz 22. oktobrim norisināsies playoff kārta, bet šī gada Dota 2 nozīmīgā turnīra čempions tiks noskaidrots no 27. līdz 29. oktobrim, izšķirošajam mačam par čempiona godu aizvadot 29. oktobrī. Visas spēles gaidāmas ASV pilsētā Sietlā, kur ne pirmo reizi noskaidrosies šī turnīra čempions.

Likmes uz The International 2023 ar LV BET

Ja vēlies veikt likmi uz Dota 2 The International finālsacensībām, tad apmeklē LV BET mājaslapu, kreisajā augšējā stūrī meklē ”Sports” un kreisajā izvēlnē skaties ”Dota2”. Spiežot uz tā, vari atrast piedāvājumā esošās derību iespējas uz šī turnīra notikumiem.

Likt likmes uz esporta Dota 2 spēlēm ir ļoti vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Derību padomi un likmes uz Dota 2 un esportu vietnē LV BET

Ja vēlies vairāk uzzināt par Dota 2 un vēlies arī veikt informētas likmes, tad, ienākot LV BET sporta totalizatorā, pie Dota 2 sadaļas pamanīsi piedāvājumā esošu ”outright” opciju uz The International turnīru. Tas palīdz noskaidrot, kuras komandas pēc bukmeikeru domām uzskatāmas par favorītēm. Šobrīd tādas uzskatāmas trīs – YEKINDAR pārstāvētā Team Liquid un Team Spirit ir šobrīd galvenās favorītes ar koeficientu 5.00, kam ar koeficientu 5.5 seko Gaimin Gladiators. Koeficients 8.00 ir tādām komandām kā Tundra Esports un BB Team, bet 11.00 LGD Gaming un Azure Ray. Citu komandu iespējas uzvarēt netiek augstu vērtētas.

Uz pašām spēlēm LV BET sporta totalizators piedāvās plašu likmju iespējas. Varēsi derēt uz spēles uzvarētāju, uzvarētāju katrā no kartēm jeb raundiem, spēlētāju statistiku, raundu handikapu un daudz ko citu. Katrā no raundiem tev būs iespēja veikt likmes ar kartē notiekošo, tādējādi LV BET piedāvājums uzskatāms par labāko tirgū. Piedāvājumā var būt arī H2H spēlētāju derības. Ar visām piedāvājumā esošajām likmēm iepazīsties mūsu totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *