ESL StarCraft 2 Masters 2023 Winter

ESL StarCraft 2 Masters 2023 Winter

No šī gada 15. līdz 17. decembrim gaidāms viens no gada nogales svarīgākajiem turnīriem Starcraft 2 esporta spēlē – ESL Starcraft 2 Masters 2023 ziema. Tā ietvaros 32 spēlētāji sadalīs 75 tūkstošu dolāru lielu balvu fondu. Vai vēlies veikt derības uz Starcraft 2 esporta notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvātajās likmēs un dodies veikt derības.

Svarīgākā informācija par ESL StarCraft 2 Masters 2023 Winter

Esporta spēles Starcraft 2 nozīmīgais turnīrs gaidāms trīs dienu garumā no 15. līdz 17. decembrim. Šīs ir individuālās sacensības, kurās arī spēle norit 1 pret 1 spēlētājiem. Kopumā ESL SC2 masters ziemas turnīrā piedalīsies 32 spēlētāji. Sākotnēji viņi būs sadalīti četros zaros, par astoņiem spēlētājiem katrā. Labākie divi spēlētāji no katra zara (augšējais un apakšējais zars) iekļūst otrajā kārtā, kas nozīmē, ka 16 spēlētāji turpinās cīņu par galveno balvu, bet 16 spēlētāji noslēgs dalību turnīrā pēc pirmās kārtas.

Otrajā kārtā 16 spēlētāji tiks sadalīti divos zaros, katrā astoņi spēlētāji. Dažādās kārtās tiek noskaidrots, kuri astoņi spēlētāji piedalīsies izslēgšanas spēlēs. Tajās pēc izslēgšanas metodes tiks noteikts, kurš kļūs par 2023. gada ziemas turnīra uzvarētāju. Līdz ”knockout brackets” sākumam visas spēles notiks līdz kāda spēlētāja divām uzvarētām kartēm jeb ”best of three”. Pēcāk līdz pat finālam kādam spēlētājam jāuzvar trijās kārtas (best of five), bet fināls notiks līdz kāda spēlētāja panākumam četrās kartēs (best of seven).

ESL StarCraft 2 Masters 2023 ziemas turnīra balvu fonds

Kopējais turnīru balvu fonds ir 75 tūkstoši ASV dolāru. Turnīra uzvarētājs nopelna 15 tūkstošus, otrā vieta astoņus tūkstošus, bet dalīta trešā līdz ceturtā vieta ļauj iegūt piecus tūkstošus dolārus. Mazākas naudas balvas ir citu vietu ieguvējiem – piektā līdz astotā vieta nopelna trīs tūkstošus, devītā līdz 12. vieta divus tūkstošus, 13. līdz 16. vieta pusotru tūkstoti, 17. līdz 24. vieta 1125 dolārus, 25. līdz 28. vieta 750 dolārus, bet 29. līdz 32. vieta 500 dolārus. Kopējais turnīra balvu fonds nav augsts, un nozīmīgāko ESL SC2 Masters ziemas turnīra balvu var iegūt vien uzvarētājs – 15 tūkstoši uzskatāmi par samērā vērtīgu ieguvumu.

ESL StarCraft 2 Masters 2023 ziemas dalībnieki

Pagaidām zināmi 16 dalībnieki, bet pārējās vietas var aizņemt tie, kuri pieteiksies dalībai turnīrā. No reģionālajiem ESL Starcraft turnīriem uz Masters 2023 ziemas turnīru kvalificējušies ”Astrea” (ASV), ”Classic” (Dienvidkoreja), ”Firefly” (Ķīna), ”ShoWTimE” (Vācija), ”ByuN” (Dienvidkoreja), ”Clem” (Francija), ”Cure” (Dienvidkoreja), ”GuMiho” (Dienvidkoreja), ”Kelazhur” (Brazīlija), ”Maru” (Dienvidkoreja), ”Oliveira” (Ķīna), ”Spirit” (Polija), ”Dark” (Dienvidkoreja), ”Reynor” (Itālija), ”Serral” (Somija) un ”Solar” (Dienvidkoreja).

Pēc dalībnieku pārstāvētajām valstīm var minēt, ka vieni no šī turnīra favorītiem būs esporta un ”Starcraft” spēlētāji no Āzijas, it sevišķi Dienvidkorejas. Viņi ir visplašāk pārstāvētā valsts turnīrā vismaz no pirmā 16 spēlētāju vidus, kas var tos ierindot starp vieniem no galvenajiem favorītiem cīņā par 15 tūkstošu dolāru izcīnīšanu. Jebkurā gadījumā cīņa par uzvaru sacensībās būs samērā sīva un interesanta, bet likmes tiks piedāvātas uz visām spēlēm.

Likmes uz ESL StarCraft 2 Masters 2023 Winter ar LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz esporta spēlēm, tostarp ESL Starcraft 2 Masters turnīru, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Starcract 2”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz esporta, tostarp Starcraft 2 notikumiem, ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām esporta spēlēm.

StarCraft 2 padomi un likmes pie LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā plašu Starcraft 2 turnīru spēļu piedāvājumu, un ir iespējams veikt derības ne tikai uz spēles uzvarētāju, bet arī citiem ar cīņu saistītiem aspektiem. Iespējams derēt uz kopēji spēlētājiem geimiem, spēles handikapu, precīzu rezultātu, katras kartes uzvarētāju. Tāpat iespējams paredzēt, vai kāds no spēlētājiem uzvarēs vismaz vienā kartē jeb spēlē. Ar visām StarCraft 2 likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā pie šī sporta veida sadaļas.

Ja vēlies veikt informētas sporta likmes par StarCraft notikumiem, tad viens no svarīgiem nosacījumiem ir sekot līdz šo turnīru rezultātiem. Tas ļaus saprast, kuri no sportistiem ir labākie šajā spēlē, tādējādi arī labāk izprotot ESL SC2 Masters ziemas turnīra galvenos favorītus. Jebkurā turnīrā iespējami pārsteigumi, taču visdrīzāk nepieciešams sekot līdz spēlētāju sniegumam gan iepriekšējos turnīros, gan šī turnīra sākumā. Kopā ar LV BET sporta totalizatoru sekot līdz būs vieglāk, jo tiks piedāvātas visas turnīru spēles ar labākajām likmju iespējām.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *