BUNDESLĪGA

Vācijas futbola Bundeslīga ir augstākā līga Vācijas vairāk nekā divu tūkstošu komandu sistēmā. Tā tiek uzskatīta kā viena no Top 5 vietējām līgām Eiropas kontinentā. Jāatzīmē, ka atšķirībā no citām šī līmeņa līgām, tajā startē 18 vienības. Pazīstamākais un titulētākais klubs ir Minhenes “Bayern”, kas triumfējusi čempionātā pēdējās deviņās sezonās pēc kārtas un kopumā tai ir 30. Starp citiem pazīstamākajiem klubiem jāmin Dortmundes “Borussia”.

Reģistrēties

Likmes uz Bundeslīgu

Vācijas futbola Bundeslīga ir viena no iecienītākajām līgām totalizatoru spēlētāju vīdu, kas regulāri pievērš to uzmanību. Spēles norisinās katru nedēļas nogali un arī darba dienās, tiesa, retāk, bet tā pulcē prāvu skatītāju pulku ne tikai pie TV ekrāniem visā pasaulē, tā arī klātienē. Kopumā vienas sezonas ietvaros tiek aizvadītas vairāk nekā 300 aizraujošas spēles un jau vienas ietvaros LV BET piedāvā ļoti plašu likmju sortimentu, sākot no Jūsu izvēlēto komandu panākumiem (likme uz uzvaru), izdarīt savu likmi uz neizšķirtu, beidzot ar dažādu handikapu izvēli un iespēju prognozēt daudz citas potenciālas iznākumu iespējas.

Kā veikt likmes uz Bundeslīgu

Iespējas izdarīt likmes uz Bundeslīgu ir vienkāršas, vienlaikus jāpatur prātā, ka tām ir neskaitāmas variācijas. Atlasiet notikumu, kas Jūs interesē, un izpētiet pieejamās likmju iespējas. Kad būsiet atradis sev interesējošo klāstu, atlasiet vēlamos koeficientus, ievadiet likmes summu un apstipriniet savu kuponu. Mēs iesakām visiem jaunajiem spēlētājiem nesteigties un vispirms izpētīt tirgu piedāvājumu un tad apstiprināt savas likmes. Lai palīdzētu mūsu spēlētājiem orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, esam izveidojuši ērtu Sporta Blogu, kas sniedz mūsu spēlētājiem jaunāko informāciju par futbolu, analīzi un padziļinātu skatījumu par gaidāmajām spēlēm.

Bundeslīga

Vācijas futbola Bundeslīga

Vācijas futbola Bundeslīga ir augstākā līga Vācijas vairāk nekā divu tūkstošu komandu sistēmā. Tā dibināta salīdzinoši nesen – 1962. gadā, savu debijas sezonu piedzīvojot gadu vēlāk. Termins “Bundeslīga” tiek izmantots arī Austrijas futbolā un ir attiecināts arī uz citu augstāko līmeņu līgu sacensībām arī vairākos citos sporta veidos abās valstīs. Bundeslīga tiek uzskatīta par vienu top 5 spēcīgāko vietējo čempionātu Eiropā.

Atšķirībā no pārējām Eiropas vadošajām līgām Bundeslīgā startē 18, nevis 20 komandas. Izejot no sezonas noslēguma kopvērtējuma tabulas, UEFA Čempionu līga piešķir vietu dalībai turnīrā četriem labākajiem Bundeslīgas klubiem. Attiecīgi divi vājākie Bundeslīgu pamet, bet 16. vietas ieguvējai ir pārspēles ar 2. Bundeslīgas trešo spēcīgāko vienību. Līgas struktūra un nacionālo futbolu līgu organizācija līdz mūsdienu laikiem ir piedzīvojusi biežas un dažādas strukturālas pārmaiņas. Sākotnēji līgu dibināja Vācijas Futbola asociācija, bet tagad to pārvalda speciāli izveidota organizācija “Vācijas Futbola līga”.

Bundeslīgas mači tiek pārraidīti vairāk nekā 200 valstīs un tās kopējie ienākumi no translāciju tiesību pārdošanas mērāmi 1,5 miljarda eiro apmērā. Jāatzīmē, ka Bundeslīga var lepoties ar lielāko skatītāju apmeklētību vidēji mačā – 42,7 tūkstošiem.

Titulētākie klubi un lielākās zvaigznes

Absolūta līdere izcīnīto trofeju ziņā ir Minhenes “Bayern” komanda, kas Bundeslīgā triumfējusi 30 reizes (10 reizes paliekot otrajā vietā), tostarp pēdējās deviņas sezonas pēc kārtas. Tas ir rekords starp Eiropas top 5 līgām, ieskaitot arī Itālijas “Seria A” klubu Turīnas “Juventus”. Tuvākajiem sekotājiem Dortmundes “Borussia” un Menhengladbahas “Borussia” komandām ir pa pieciem tituliem.

Neapšaubāmi, ka šobrīd Bundeslīgas lielākā zvaigzne ir poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis, kurš pārstāv flagmani Minhenes “Bayern”. Visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš ieņem otro vietu ar šobrīd gūtiem 276 vārtiem, vienlaikus 2020./21. gada sezonā uzstādot arī vienas sezonas laikā gūto rekordu – 41. Savukārt visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Bundeslīgā ir leģendārais  Gerds Millers ar 365 precīziem raidījumiem. Kas interesanti – Millers šobrīd visu laiku labāko snaiperu sarakstā Levandovski apsteidz par 89 vārtiem, bet ir aizvadījis par 86 spēlēm mazāk, līdz ar to Levandovskim ir reālas iespējas šo rekordu pārspēt. Uzbrucējam šobrīd ir 32 gadi.

Minhenes “Bayern” kontā ir neizmērāmi daudz rekordu, tostarp arī visvairāk gūto vārtu vienas sezonas ietvaros – 101, taču tas notika tālajā 1971./72. gada sezonā. Tāpat komandai pieder visvairāk uzvarēto spēļu pēc kārtas (19) un sezonas ievadā izcīnīto pēc kārtas uzvaru skaits (10).

Izņemot Minhenes “Bayern” un Dortmundes “Borussia”, vēl pie pazīstamākajiem Vācijas klubiem ir pieskaitāmas Berlīnes “Hertha”, Leverkūzenes “Bayer”, Gelzenkirhenes “Schalke 04” vienības. Pēdējos gados, pateicoties kompānijas “Red Bull” investīcijām, sevi līderu vidū pieteikusi “RB Leipzig” vienība.

Likmes uz Bundeslīgu

Kopumā likmes uz futbolu ir diezgan vienkāršas, vienlaikus to variācijas ir tik plašas, ka rūpīgi jāizvērtē, Jūsuprāt, izdevīgākais pieejamais piedāvājums. Atlasiet notikumu, kas Jūs interesē, un izpētiet pieejamās derību iespējas. Kad būsiet atradis sev interesējošo klāstu, atlasiet vēlamos koeficientus, ievadiet likmes summu un apstipriniet savu kuponu. Mēs iesakām visiem jaunajiem spēlētājiem nesteigties un vispirms izpētīt tirgu piedāvājumu un tad apstiprināt savas likmes.

Futbols ir karalis ne tikai popularitātes un masveidības ziņā, bet arī totalizatoru spēlētāju iecienītākais sporta veids, uz kuru tiek izdarītas dažāda veida likmes. Jau vienas spēles ietvaros LV BET piedāvā ļoti plašu futbola likmju sortimentu, sākot no Jūsu iecienīto komandu panākumiem (likme uz uzvaru), vēlmi riskēt un izdarīt savu likmi uz neizšķirtu, beidzot ar dažādu handikapu izvēli un iespēju prognozēt vārtu guvumu skaitu mačā (“gūto vārtu skaits vairāk/mazāk” – Jūs varat prognozēt cik vārti kopā tiks gūti visā spēlē vai puslaikā, cik vārtus gūs pirmā vai otrā komanda atsevišķi, tāpat variet derēt uz to, ka abas komandas gūs vai negūs vārtus, kurš puslaiks – pirmais vai otrais – būs rezultatīvāks, un kura komanda gūs pirmos un pēdējos vārtos. Vienlaikus spēlētājiem ir iespēja derēt uz stūra sitienu, dzelteno un sarkano kartīšu skaitu, uz pārkāpumu skaitu, kā arī uz precīzu rezultātu, ko gan uzminēt, šķiet, ir visgrūtāk, toties koeficienta izmaksas ir ievērojami augstākas.

Ieteikumi, liekot likmes uz Bundeslīgu

Totalizatoru spēlētāji piekopj dažādas stratēģijas, veicot likmes uz futbolu un specifiski tieši uz Bundeslīgu. Bundeslīga pērn bija otrajā vietā rezultatīvāko Eiropas augstāko līgu sarakstā pēc vidēji vienā mačā gūtajiem vārtiem – 3,03, kas skatītājiem tās mačus padara īpaši aizraujošus. Ņemot vērā šo faktu, likmju veicēji nereti piekopj taktiku izvēlēties veikt likmi “vairāk 2,5” gūti vārti. Tas ir ļoti iecienīts likmes veids pieredzējušu spēlētāju ziņā. Tāpat, ja vēlaties gūt peļņu, izvēloties drošas likmes, tad nereti spēlētāji izvēlas divus notikumus, abos izvēloties “vairāk 1,5” gūti vārti vai likmju kuponā izvēlas “vairāk 1,5” gūti vārti un izvēloties derēt uz kādu pārliecinošu favorītu.

Vienlaikus Bundeslīga ir viena no tām līgām, kurā vairumā gadījumu spēles uzvar mača favorīti. Tiesa, visu laiku liekot tikai uz iznākumu “uzvara” uz favorītiem, peļņas iespējas nebūs tik lielas, ne pārāk augsto koeficientu izmaksas dēļ, kā arī totalizatorā ir likums – ilgstoši liekot tikai uz favorītiem, pie regulārām uzvarām tikt ir grūti. Tāpēc viena no opcijām ir “vairāk/mazāk” un handikapi.

Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, esam izveidojuši ērtu Sporta Blogu, kas sniedz mūsu spēlētājiem jaunāko informāciju par futbola tēmu, analīzi un padziļinātu skatījumu par gaidāmajām spēlēm.