Fortnite FNCS 2023 globālais čempionāts

Fortnite FNCS 2023 globālais čempionāts

No šī gada 13. līdz 15. oktobrim tiks noskaidrots 17. sezonas Fortnite FNCS esporta spēles čempionu duo, kas savā īpašumā iegūs vienu miljonu ASV dolāru. Kopumā 100 esporta spēlētāji, kas veido 50 duetus, sadalīs četrus miljonus ASV dolāru. Vai vēlies vairāk uzzināt par Fortnite? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Fortnite turnīra svarīgākā informācija: FNCS 2023 globālais čempionāts

FNCS 2023 kļuvusi par 17. sezonu tā saucamajā ”Fortnite Champion series” ietvaros. Šī sezona gan ieviesa arī formāta maiņu, visiem dalībniekiem sākotnēji tiekot sadalītiem trijās grupās – Major 1, Major 2 un Major 3. Katrai no grupai ik nedēļu notika turnīri un labākie dueti tālāk jau kvalificējās nozīmīgajām finālsacensībām, kurās būs iespēja cīnīties par vienu miljonu ASV dolāru.

FNCS 2023 globālajā čempionātā vispirms piedalīsies 50 dueti, kas aizvadīs piecas spēles katrs. Labākie 25 tiks tā saucamajā upper bracket, bet nākamie 25 lower bracket. Dienu vēlāk sacensības turpināsies ar nākamajām piecām spēlēm, kuras jau aizvadīs 25 dueti no upper bracket un 25 no tā saucamā ”Last Chance Major” jeb pēdējās cerības turnīra. Starp šiem 50 duetiem labākie 25 iekļūs lielajā finālā, bet pārējie turnīru noslēgs.

Noslēdzošajā dienā par uzvaru FNCS 2023 globālajā turnīrā cīnīsies 25 pāri. Katrs no tiem aizvadīs sešas spēles. Balstoties no rezultātiem un iegūtajiem punktiem tiks noteikts, kurš no pāriem kļūs par 17. sezonas čempionu. Tieši tas savā īpašumā iegūs vienu miljonu dolāru. Kopējais balvu fonds ir četri miljoni dolāru un 650 tūkstoši tiks finālistiem, 400 tūkstoši trešajai vietai, 300 tūkstoši ceturtajai vietai, 200 tūkstoši piektajai vietai, 150 tūkstoši sestajai vietai, 120 tūkstoši septītajai, 100 tūkstoši astotajai vietai, un tā uz leju. Zemāko vietu īpašnieces tiks pie četru tūkstošu dolāru vērtas naudas balvas.

Iepriekšējie izdevumi un daži vārdi par FNCS 2023 globālā čempionāta vēsturi

Dažādi Fortnite turnīri tiek rīkoti jau pēdējos gados, bet 2022. gadā, kad sacensības vēl noritēja pēc ielūgumu principa, tajā piedalījās 50 pāri, uzvaru gūstot poļiem Setty un Kami. Otro vietu ieguva brits Veno un serbs Queasy, bet trešo vietu Ziemeļamerikas duets – kanādietis Cented un amerikānis Cold. Atšķirībā no šī gada, 2022. gadā Fortnite fināla kopējais balvu fonds bija viena miljona dolāru apmērā, no kā 200 tūkstoši tika uzvarētājam, 140 tūkstoši otrās vietas ieguvējam, bet 120 tūkstošus dolāru ieguva trešās vietas īpašniekiem. Visiem pārējiem iegūtās naudas balvas bija krietni zemākas.

FNCS 2023 dalībnieki

Zināmi visi 50 dalībnieku pāri, kas piedalīsies šī gada FNCS 2023 globālajā finālā. Jāmin, ka starp dalībniekiem ir arī viens latvietis – Merstach jeb Andrejs Piratovs, kurš karjeras laikā jau uzvarējis vairākos turnīros. Viņš turnīrā piedalīsies kopā ar slovēni TaYson. Vēl turnīrā startēs tādi pāri kā 7man/Kalgamer, 916Gon/Pingu, Acorn/Gold, Ajerss/Khanada, Alex/worthy, Anon/Suns, Axerforce/Robban, Bacca/Parz, Batman Bugha/Rapid, Blacha/Mikson, Boby/Larkpex, Boltz/THORIK, Brycx/Chubs, Bucke/Okis, Bugha/Threats, Chico/TruleX, Cooper/Mero, Dukez/Edgey, Eomzo/Rise, FHD/Hero, Fastroki/Kylie, Fazer/K1nG, Flickzy/Gripey, Gabzera/Nuti, Grolzz/Klown, IDROP/Mappi, Jace/RepulseGold, Jaemon/yuma, Kami/Setty, Karmy/Varnyak3kk, Kitoz/Phzin, Kyry/P1ng, Malibuca/Th0masHD, Misha/T3enyy, Mkmkpapa/Shelom, Mshx/Rew, Muz/Paper, Pepo/Zagou, Pinq/vicO, PodaSai/Snayzy, Pollo/Sphinx, QnDx/Rapit, Queasy/Veno, Reet/Ritual, Skits/Sorif, Source/Yumi, axadasz/Stryker, charyy/G13ras. Kopumā piedalīsies spēlētāji no visiem pasaules kontinentiem.

Likmes uz Fortnite: FNCS 2023 Global Championship turnīru LV BET

jJa vēlies veikt likmi uz FNCS 2023 Global championship turnīru, tad apmeklē LV BET mājaslapu, kreisajā augšējā stūrī meklē ”Sports” un kreisajā izvēlnē skaties kādu no virtuālā sporta sadaļām. Spiežot uz tā, vari atrast piedāvājumā esošās derību iespējas uz šī turnīra notikumiem.

Likt likmes uz esporta turnīru spēlēm, tostarp Fortnite FNCS 2023 Global championship, ir ļoti vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Fortnite padomi un likmes LV BET

LV BET piedāvājumā ir plašs esporta likmju klāsts. Bez iespējas derēt uz spēles uzvarētāju, pastāv arī handikapa likmes, kopā spēlēto karšu jeb raundu likmes, kā arī tev ir iespēja derēt uz katru karti/raundu atsevišķi. Tas nozīmē, ka vari noteikt uzvarētāju katrā kartē atsevišķi. Tāpat pastāv dažādas citas ar spēli saistītas likmes, kā arī H2H starp spēlētājiem. Ar visām esporta likmēm iepazīsties mūsu mājaslapā. Lai veiktu informētas likmes, iesakām pirms turnīra sākuma iepazīties ar visu komandu sastāviem, un šī brīža Fortnite rangu, kurā varēsi noskaidrot vietu sadalījumu. Iepazīšanās ar piedāvātajām outrights iespējām arī nāks tikai par labu, ja bukmeikers tādas piedāvā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *