Virtuālās Sporta Derības

Virtuālais sports ir elektroniskas spēles, kurām iedvesma ir ņemta no reāliem sporta veidiem, kā, piemēram, futbola, zirgu skriešanās sacīkstēm un tenisa. Virtuālās spēles tiek spēlētas tiešsaistē, piedāvājot izklaidējošu atmosfēru ar visaptverošiem likmju tirgiem un tūlītējiem rezultātiem. Lai iegūtu spēlētāji statistiku un noteiktu katras spēles iznākumu, tiek izmantots nejaušo skaitļu ģenerators, tādējādi pēc katra notikuma visi laimesti uzreiz tiek izmaksāti un var sākties jauna spēle. LV BET spēlētāji var izbaudīt dažādus virtuālos sporta derību tirgus ar konkurējošiem koeficientiem un nepārtrauktu aktivitāti cauru diennakti. Veic likmes un skaties spēles gaitu!

Reģistrēties

Kā veikt derības uz Virtuālo Sportu

Likmes uz virtuālajiem sporta veidiem ir ļoti līdzīgas tradicionālajām likmēm uz sporta notikumiem; tomēr šajā gadījumā visi rezultāti ir pilnībā nejauši, un visi ārējie faktori (piemēram, laika apstākļi vai spēlētāju motivācija) tiek ņemti vērā, izmantojot RNG. Katrs virtuālais pasākums ilgst tikai dažas minūtes, bieži vien ļaujot spēlētājiem izlaist pašu spēles gaitu, lai uzreiz uzzinātu rezultātu un varētu atsākt jaunas derības un veikt likmes uz nākamo notikumu. Tiešsaistes totalizatoros parasti ir pieejams virtuālais futbols un teniss, kā arī zirgu un suņu sacīkstes, taču piedāvātie sporta un derību tirgi totalizatoru starpā var atšķirties. Lai veiktu likmes uz populārākajiem virtuālajiem notikumiem, dodies uz LV BET Sporta sadaļu un apskati aktīvās spēles. Aplūko visus piedāvātos tirgus un veic likmes pēc saviem ieskatiem.

Veic likmes uz Virtuālo Sportu ar LV BET

Tu vari izmantot starpsezonas laiku, lai izbaudītu savus iecienītākos sporta veidus, veicot likmes uz virtuālajām sporta derībām! LV BET spēlētājiem ir iespēja veikt likmes uz virtuālajām sacīkstēm, virtuālo futbolu, virtuālo tenisu, tūlītējajām sacīkstēm un tūlītējo futbolu. Virtuālās sacīkstes ietver arī suņu sacīkstes, motokrosu, riteņbraukšanu un ratu sacīkstes. Virtuālās spēles piedāvā daudz plašāku derību izvēli, savukārt tūlītējās spēles piedāvā zibenīgi ātrus rezultātus. Skaties, kā spēles notiek reāllaikā vai izlaid pašu notikuma translāciju un izmēģini veiksmi kādā citā notikumā! Paturi prātā, ka visi rezultāti virtuālajā sportā nav prognozējami. Spēlē atbildīgi!

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Virtuālais sports

Virtuālais sports

Virtuālais sports kļuvusi par populāru kategoriju sporta totalizatoros. Izņēmums nav arī LV BET totalizators, kurā iespējamas likmes uz virtuālo sportu. Lai varētu vairāk izprast, kas ir virtuālā sporta likme, tās skaidrosim vairāk, pie reizes, aprakstot, kas spēlētājiem ir pieejams un kā meklēt virtuālo sporta likmes totalizatorā.

Kas ir virtuālais sports? Tajā jauni spēlētāji pret pieredzējušiem sacenšas viens pret otru, taču viņus kontrolē kompjūtera izstrādāts algoritms. Tie aizvada simulētas spēles, kurā dažādi notikumi nosaka iznākumu. Tanī pat laikā nevar teikt, ka virtuālais sports būtu loterija. Algoritms ņem vērā spēlētāja iepriekšējos rezultātus un balansē tos ar iespējām uzvarēt. Šajā spēlē pat favorīts var zaudēt, kas tādējādi padara to par aizraujošu izklaidi. Sporta totalizatori jau ilgāku laiku piedāvā likmes uz virtuālo sportu, kas kļūst aizvien populārāks.

Daudzi virtuālo sportu jauc ar esportu. Uzreiz jāsaka, ka tās ir divas dažādas likmju izdarīšanas sekcijas. Virtuālajā sportā spēlētāji un iesaistītās komandas sacenšas viena pret otru. Nozīmīgākā aspektā to var salīdzināt ar datorspēli, kur spēlētājam nav lielas ietekmes uz to, kā tā noslēgsies. Savukārt esports ir elektroniska spēle. Tās spēlē īstas personas kā spēlētāji, kuri kļuvuši par profesionāļiem. Spēles rezultāts atkarīgs no to snieguma un meistarības. Lai ari ir atsevišķas līdzības, galvenā atšķirība ir tā, ka virtuālajā sportā visu nosaka algoritms.

Virtuālais sports piedāvā likmes uz aizvien vairāk sporta veidiem. Nozīmīga sadaļa ir virtuālās automašīnu sacensības un motosporta sacīkstes. Tāpat spēlētāji var likt likmes uz zirgu skriešanas un suņu skriešanas sacensībām. Jaunums ir futbols. Spēlētājiem ir iespēja derēt saistībā par spēlēm, kas norit katru dienu. Var minēt, ka arī teniss ir ļoti populārs virtuālā sporta derībās. Spēlētāji var derēt, kurš no spēlētājiem uzvarēs nākamo izspēli, nākamo geimu un visu maču kopā. Izveidotās reālistiskās animācijas spēlētājiem ļauj justies kā īstā tenisa spēlē. Pilnīgi skaidrs, ka tuvākajā nākotnē virtuālais sports turpinās attīstīties ar jaunām sporta disciplīnām piedāvājumā.

Lai saprastu, kā izdarīt likmi, nepieciešams paraudzīties piemēru virzienā. Piemēram, futbols, kurā spēkojas divas komandas. Viena no komandām ir izteikta favorīte, jo uzvarējusi pēdējos mačos un tās iespējamība uzvarēt likmi ir 80%, kamēr otras komandas izredzes vērtētas ar 20%. Jā, lielāka iespējamība iegūt uzvaru ir pirmajai komandai, bet šajā gadījumā joprojām pastāv pārsteiguma moments, ka uzvarēt var arī otra vienība. Kopumā gan jāsecina, ka virtuālais sports dod iespēju spēlētājiem izrauties no rutīnas un piedzīvot jaunas emocijas, kā arī veikt interesantākas likmes par klasiski pieejamajām.

Kā veikt likmes virtuālajā sportā?

Spēlētāja izredzes uzvarēt likmi ir vienlīdzīgas tai iespējai, kas pastāv sporta totalizatorā. Pie tam, ja sporta totalizatorā ir jāņem vērā komandas, to spēlētāji un iepriekšējie sniegumi, tad virtuālajā sportā analītiskais darbs ir krietni vienkāršāks. Tiek vērtēti pēdējie rezultāti, rezultāti vienam pret otru un tā saucamais exchange rate. Ja tiek derēts uz turnīra spēlēm, tad ņem vērā arī atrašanās vietu tabulā.

Izdarīt likmi ir ļoti vienkārši. Kad ir pieņemts lēmums par to, uz kuru virtuālo sportu derēt, viss, kas jāizdara, ir jāizveido kupons. Lai to paveiktu, vispirms nospied uz likmi, kas saistīta ar rezultātu, kas tavuprāt tiks iespēts spēlē. Vēlāk izvēlies likmes lielumu un apstiprini to. Kad zinām, kā veikt likmes, varam arī saprast, kāda veida likmes virtuālajā sportā pastāv.

Par populārākajām likmēm virtuālajā sportā uzskata šīs:

  • Spēles uzvarētāja noteikšana – tenisā vai futbolā jāizvēlas komanda vai spēlētājs, kas uzvarēs, kamēr skriešanās sacīkstēs dalībnieks, kas, tavuprāt, finiša līniju sasniegs pirmais.
  • Virs/zem – šīs likmes var palīdzēt derēt uz dažādiem ar spēli saistītiem aspektiem. Piemēram, ja vēlies veikt likmi uz futbolu, tad pastāv iespēja paredzēt gūtos vārtus, bet tenisā gūto punktu kopskaitu.
  • Precīzs rezultāts – derot uz virtuālo sportu, piemēram, futbolā, spēlētāji var veikt derības uz precīzu spēles rezultātu.
  • Handikaps – handikapu iespējams noteikt futbolā vai basketbolā. Tas nozīmē, ka tu paredzi to, ar kādu starpību uzvarēs spēles uzvarētājs no totalizatora piedāvātajiem variantiem.
  • Kopvērtējums – šāda tipa likmes iespējamas tādās virtuālajās sacensībās kā spīdvejā un zirgu skriešanā. Ar tās palīdzību spēlētājs var noteikt precīzu vietu sadalījumu pēc finiša.

Jāmin, ka virtuālā sporta derības ir visnotaļ īpašas. Iznākumu nosaka algoritms, kurš balstās no pieejamās informācijas datubāzē. Līdz ar to atsevišķi spēlētāji var uzskatīt, ka izveidotais algoritms veidots tā, lai totalizatori gūtu lielāku peļņu. Jāatgādina, ka arī ar virtuālā sporta derībām iespējams laimēt, taču šo likmju viens no galvenajiem mērķiem ir dot aizraujošu izklaidi spēlētājiem. Jebkura no piedāvājumā esošajām likmēm ir veidota pēc godīgas spēles principiem, bet totalizators iepriekš ieguvis licenci no valsts, kurā tās reģistrējies.

Virtuālā sporta likmju iespējas LV BET

Var uzskatīt, ka derības uz virtuālo sportu īpaši populāras ir vasarā, kad daudzos sporta veidos ir pārtraukums no čempionātiem. Piemēram, no jūlija līdz augustam spēlētāji var turpināt veikt derības uz futbolu, kad visi nozīmīgākie čempionāti ir jau noslēgušies.

Šo un vēl daudzu citu iemeslu dēļ daudzi sporta totalizatori piedāvā virtuālās derības savā portfolio. Tā derības var veikt arī LV BET ! Tā piedāvājumā ir tādi sporta veidi kā futbols, teniss, motociklu un automašīnu sacensības, kā arī zirgu skriešanas sacensības. Tās demonstrētas pēc iespējas reālistiskā animācijā, kas ļauj baudāmi sekot līdz sacīkšu norisei. LV BET sporta totalizators virtuālo derību jomā ir slavens ar pievilcīgajiem bonusiem un akcijām. Jaunie spēlētāji pēc reģistrācijas noslēgšanas var iegūt virtuālā sporta bonusu.

Ja tevi interesē virtuālā sporta derības, tad tirgū neatradīsi labāku piedāvājumu par LV BET! Vispirms arī iepazīsties ar visu nepieciešamo informāciju par virtuālajām derībām. Atceries gan, ka jāspēlē ir atbildīgi!