BLAST Premier Fall fināls – broky ar FaZe Clan favorītu statusā

BLAST Premier Fall fināls – broky ar FaZe Clan favorītu statusā

No 22. līdz 26. novembrim Dānijas pilsētā Kopenhāgenā norisināsies viens no 2023. gada izskaņas nozīmīgākajiem CS2 jeb counter strike spēles turnīriem – BLAST Premier rudens fināls. Tajā piedalīsies arī Helvija broky Saukanta pārstāvētā ”FaZe Clan”, kas pirms turnīra minēta kā viena no tā favorītēm, savukārt latvietis ir viens no favorītiem uz vērtīgākā spēlētāja balvas iegūšanu. Ar visām labākajām esporta likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā!

BLAST Premier turnīrs – kas jums jāzina?

BLAST Premier Fall final tiek organizēts jau vairākus gadus. Kopumā BLAST ir viena no tām organizācijām, kas counter strike spēles vidē piedāvā vairākus ikgadējus turnīrus, no kuriem daļa ir ļoti prestiži. Viens no tiem ir rudens pusē notiekošais Blast Fall fināls, kurā startē astoņas labākās CS2 komandas. Tās savstarpēji sadala 425 tūkstošus ASV dolāru, no kuriem 200 tūkstoši tiek uzvarētājai, 85 tūkstoši otrās vietas ieguvējai, 40 tūkstoši trešās un ceturtās vietas ieguvējai, 20 tūkstoši piektajai un sestajai vietai, bet dalība ar turnīra noslēgumu pēdējās divās pozīcijās ļauj mājās braukt ar desmit tūkstošiem dolāru.

2022.gada turnīrā par uzvarētāju kļuva ”Heroic” komanda, kas finālā pārspēja Helvija broky Saukanta pārstāvēto ”Faze Clan”. Jāmin, ka bez izcīnītajiem 200 tūkstošiem dolāru čempioni iegūst arī automātisku ceļazīmi uz BLAST World finālu, kas norisinās pašā gada izskaņā un ir nozīmīgākais sezonas izskaņas turnīrs. Trešo vietu toreiz ieņēma ”Ninjas in Pyjamas”, bet ceturto YEKINDAR pārstāvētā ”Team Liquid”.

Ikgadēji BLAST Premier Fall finālā startē astoņas komandas. Vietu finālā komandas izcīna caur citiem turnīriem 2023. gada laikā, kā, piemēram, European showdown un American showdown. 2023. gada finālā startēs tādas komandas kā ”Ninjas in Pyjamas”, ”Heroic”, ”FaZe Clan”, ”Team Vitality”, ”Natus Vincere”, ”Astralis”, ”Cloud 9” un ”Complexity Gaming”. Noskaidrotas arī abas grupas – A grupu veidos ”FaZe Clan”, ”Cloud 9”, ”Natus Vincere” un ”Ninjas in Pyjamas”, kamēr B grupu ”Team Vitality”, ”Complexity Gaming”, ”Astralis” un esošā turnīra čempione ”Heroic”.

Kādā formātā spēles notiks?

Jau minēts, ka vispirms astoņas komandas sadalītas divās grupās par četrām komandām katrā. Apļa turnīrā tiks noskaidrots, kuras no katras grupas turpinās cīņu par galveno balvu. A un B grupas pirmās vietas ieguvējas automātiski kvalificēsies pusfinālam, bet otro un trešo vietu ieguvējas turpinās cīņu par atlikušajām vietām pusfinālā ceturtdaļfinālā. Pēc izslēgšanas metodes tiks noteikts čempions. Sagaidāms, ka pirmajās divās dienās notiks grupu spēļu izspēle, bet vēlāk turpināsies izslēgšanas mači, čempionu noskaidrojot 26. novembrī. Arī šogad BLAST Premier rudens fināls tiek organizēts Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā.

BLAST Premier Fall showdown turnīra favorīti

Bukmeikeru vērtējumā pirms turnīra par galveno favorīti uz 200 tūkstošu iegūšanu, kā arī automātisku kvalificēšanos finālam, uzskata broky pārstāvēto FaZe Clan (koeficients 3.00). Vēl starp favorītēm minētas ”Team Vitality” (4.5), ”Cloud 9” (6.5), un ”Natus Vincere” ar ”Complexity gaming” (abām 7.00). Arī citos rādītājos FaZe ir starp favorītēm – tās iekļūšana finālā vērtēta ar zemāko jeb labāko koeficientu – 1.5, bet uzvara A grupā novērtēta ar koeficientu 2.00. B grupā par favorīti šobrīd uzskata ”Team Vitality”, kam piešķirts koeficients 2.75.

Bez iespējas paredzēt, kuras komandas potenciāli uzvarēs turnīrā, var arī novērtēt, kurš no spēlētājiem turnīra izskaņā iegūs turnīra vērtīgākā balvu jeb MVP. Starp favorītiem ir arī latvietis broky jeb Helvijs Saukants. Viņiem cīņā par MVP balvu piešķirts otrs labākais koeficients (5.00). Līdzvērtīgs koeficients piešķirts spēlētājam ”ZywOo”, bet labāks 4.5 vērtībā koeficients dots ”ropz”. Vēl starp spēlētājiem favorītu lokā cīņā par MVP balvu minēti ”EliGe” (8.00) un ”Rain” (9.00).

BLAST Premier CS:GO derībās un prognozēs LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā vienas no plašākajām derību iespējām uz CS2 notikumiem, tostarp gaidāmo esports BLAST Fall final spēlēm. Vari derēt uz mača uzvarētāju, kopā spēlētajām kartēm, karšu handikapu, precīzu rezultātu, raundu handikapu, kopā spēlētajiem raundiem, katras komandas kopā spēlētajiem raundiem un notikumiem katrā no kartēm. Potenciāli var būt iespējams derēt uz spēlētāju H2H un citiem ar cīņu saistītiem aspektiem. Ar visām derību iespējām var iepazīties LV BET sporta totalizatorā, meklējot esporta sadaļu – šajā gadījumā CS2.

Kā jau rakstīts, tad uz uzvaru turnīrā kā viena no galvenajām favorītēm tiek uzskatīta ”Faze Clan”. To arī ņem vērā pirms veic derības. Lai arī var notikt pārsteigumi, pēdējos mēnešos komanda uzņēmusi labus apgriezienus, lai gan tās nākotne nav nemaz tik skaidra. Counter strike aprindās šī ir viena no titulētākajām komandām, taču tajā pašā laikā tikai neliela daļa no ”FaZe Clan” esporta organizācijas. To piemeklēja finanšu problēmas un nesen tā tika pāŗdota Kanādas esporta uzņēmumam ”GameSquare”, kuras paspārnē ir cita CS komanda ”Complexity gaming”. Lielajos turnīros ļauts piedalīties tikai vienai no kādā īpašumā esošajai komandai, kas var likt veikt pārmaiņas. Tāpat zināms, ka komandu varētu pamest divi spēlētāji. Tas gan neliedz pagaidām būt starp favorītiem visos gada izskaņu turnīros.

CS:GO derības pie LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz esporta spēlēm, tostarp BLAST Fall final turnīru, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”CS2”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz esporta, tostarp counter strike notikumiem, ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi sporta likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām esporta spēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *