Kā likt likmes uz esportu?

Kā likt likmes uz esportu?

Esporta likmes kļūst aizvien populārākas. LV BET sporta totalizators nav izņēmums, savā piedāvājumu klāstā piedāvājot arī dažādus esporta turnīru notikumus, uz kuriem iespējams veikt likmes uz dažādiem aspektiem. Vai vēlies vairāk uzzināt par esportu? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības.

Kā veikt likmes uz esportu un kas jāņem vērā?

Likmes uz e sportu pieejamas dažādos veidos, turklāt nav tikai viens turnīrs. Pastāv dažādi – zināmākais ir tā saucamais Counter Strike: Global offensive, kā ietvaros komandas spēlē plaši zināmo Counter Strike datorspēli. Tā gan nav vienīgā variācija esportā, kur izveidotas komandas vai arī individuāli pārstāvji var cīnīties par uzvarām – izveidota arī League of legends, kuras ietvaros norisinās Dota 2, Valorant un citas līdzvērtīgas spēles. Tajās piedalās gan komandas, gan arī individuāli spēlētāji, cīnoties par vērtīgām balvām. Atsevišķos esporta turnīros balvu fonds ir virs vairākiem miljoniem dolāru, bet uzvarētājs var tikt pie miljona.

Sporta likmes pieejamas arī uz e sporta notikumiem, kas aizvien vairāk ieintriģē sporta līdzjutējus. Jāmin, ka LV BET sporta totalizators parūpējies par plašāko likmju klāstu tieši uz esportu notikumiem. Ja, piemēram, vēlies izdarīt derības uz Counter Strike: Global Offensive notikumiem, tad pieejamas ir ļoti daudz dažādu likmju. Vari izdarīt derības uz spēles uzvarētāju, kopā spēlētajām kartēm, kartes handikapu, un arī vari noteikt precīzu rezultātu. Pārsvarā sporta likmju ietvaros vari derēt, ka rezultāts būs līdz diviem uzvarētiem raundiem jeb kartēm. Tas nozīmē, ka rezultāts var būt 2-0 vai 2-1 kādas komandas labā. Fināla posmos komandas spēlē līdz trim uzvarētām kartēm.

Plašs likmju piedāvājums ir uz katru no kartēm atsevišķi. Tas nozīmē, ka likmes iespējamas uz katras kartes uzvarētāju, raundu handikapu, kopējo apļu skaitu, katras komandas raundiem kopā, kā arī specifiskākām likmēm, kā, piemēram, pistoļu raunda uzvarētāju. Pastāv arī iespēja derēt uz daudz citiem ar raundiem saistītām likmēm, kas ir viena no aizraujošākajām lietām esportā. Līdzvērtīgas likmes būs iespējamas atrast League of Legends, Dota 2 un Valorant turnīros.

Kā jebkurā citā sporta veidā, arī esporta pieejamas live likmes. Ko tas nozīmē? Līdz ar live likmju veikšanas iespēju jūs varat izdarīt likmes, kad spēle norit tiešsaistes laikā. Pie reizes bieži vien ir iespēja veikt derības uz jauniem, pieejamiem ar spēli saistītiem aspektiem, kuri nebija piedāvāti pirms spēles sākuma. To, kura komanda uzvarēs, gan varēsi derēt arī live likmes ietvaros, taču pēc rezultāta var mainīties koeficienti par to, kura no tām uzvarēs. Līdz ar live likmju esamību jums ir iespēja īstenot informētākas likmes, līdz ar to arī palielināt iespēju uzvarēt.

Kas vēl jāzina par esportu? Ne visi pasaulē to pieskaita sporta veidu klāstam, tādējādi neuzskatot, ka esports ir īsts sporta veids. Tomēr jāmin, ka labākie spēlētāji visā pasaulē var kļūt par bagātiem cilvēkiem, jo ar esportu pelna nozīmīgus laimestus. Uz visiem nozīmīgākajiem turnīriem balvu fonds ir vairāk nekā miljons dolāru, un tikai uzvarētājiem bieži vien ir iespējams nopelnīt miljonu, kas ir vērā ņemama prēmija. Līdz ar to, ja arī ne visi to uzskata par cienījamu sporta veidu, esporta laika gaitā ir atradis savu nišu, ko ieņemt sporta pasaulē, īpaši jau totalizatoru vidē.

Kā veikt informētas likmes uz esportu? Jums ir ne tikai jāseko līdz šī sporta veida notikumiem, bet arī jāiegūst papildus informāciju, tas ir, jāiepazīstas, kuras no komandām pirms turnīra uzskatāmas par galvenajām favorītēm, kurās vietas tās atrodas pasaules rangos. Likmju veidi ir dažādi, bet pirms veiciet pirmās derības, atcerieties būt uzmanīgs. Bieži vien totalizatori piedāvā tā saucamo ”outright” opciju, kuras ietvaros jums ir iespēja iepazīties ar to, kuri no sportistiem vai komandām uzskatāmi (-as) par galvenajiem favorītiem turnīrā. Tas ļaus saprast, kuras var būt spēcīgākās vienības konkrētajā turnīrā. CS:GO, Dota 2, League of legends turnīros pārsteigumi manāmi retāk, līdz ar to tās komandas, kurās ir sapulcināti labākie pasaules spēlētāji, allaž cīnīsies par augstākajiem mērķiem.

Esporta padomi un likmes LV BET

Ja vēlies likt likmi uz esporta turnīru notikumiem, tostarp pasaules čempionātu, CS:Go, Valorant, Leauge of legends un citiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”esports”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās sacensības.

Likt likmes uz esporta notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem, tostarp vienu no slavenākajiem daudzdienu velobraucieniem. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Esporta likmes LV BET – labākās tirgū

Viens no sporta veidiem, uz kuriem LV BET sporta totalizatoram ir labākās likmes tirgū, ir tieši esports. Mēs piedāvājam plašāko likmju klāstu – no jau minētās iespējas derēt uz spēles uzvarētāju līdz pat dažādām ar karti saistītām likmēm un arī precīza rezultāta noteikšanu.

Ja esi jauns spēlētājs un vēl neesi reģistrējies mūsu totalizatorā, tad to paveikt nav īpaši grūti. Pēc reģistrēšanās datu aizpildīšanas tev var tikt pieprasīti identifikācijas dati kā, piemēram, ID karti. Ar to mēs varam pārliecināties, ka esat īsta persona. Pēc tam, kad jūsu konts ir apstiprināts, varat doties veikt pirmo depozīta iemaksu kontā un meklēt spēles, kuras jūs visvairāk aizrauj. Ja tas ir esports, tad likmju izdarīšana ir pavisam viegla, taču pirms sāc veikt likmes, iepazīsties ar totalizatora noteikumiem, minimālajām un maksimālajām likmēm, kā arī citu vērtīgo informāciju. Ar LV BET sporta totalizatora palīdzību likmes uz esportu izbaudīsiet visvairāk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *