CS:GO IEM Sidneja – broky un FaZe Clan cīņā par uzvaru

CS:GO IEM Sidneja – broky un FaZe Clan cīņā par uzvaru

No šī gada 16. līdz 22. oktobrim Austrālijas pilsēta Sidnejā gaidāms viens no nozīmīgākajiem esporta turnīriem kalendārajā gadā – Intel Extreme Masters. Tajā piedalīsies vadošās CS:GO komandas, tostarp arī Elvija broky Saukanta pārstāvētā FaZe Clan, kuru varētu uzskatīt par vienu no favorītēm. Vai vēlies vairāk uzzināt par CS:GO turnīriem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Counter-Strike: Global Offensive – IEM 2023 turnīru

Datorspēles Counter Strike izveidotajā IEM turnīrā Sidnejā piedalīsies 16 komandas. Formāts paredz, ka vispirms tās sadalīs divās grupās, katrā par astoņām. No katras grupas trīs labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēlēs, pirmajai vietai nodrošinot automātisku ceļazīmi uz pusfinālu, bet otrās un trešās vietas ieguvējai cīnoties ceturtdaļfinālā. Vēlāk pēc izslēgšanas metodes tiks noskaidrota Intel Extreme Masters turnīra Sidnejā uzvarētāja komanda.

Atklāšanas spēlē katrai komandai būs jācīnās par uzvaru vienā raundā. Pārējās grupas spēles notiks, tiklīdz kāda no komandām uzvarēs trijos raundos. Līdzvērtīgi būs arī izslēgšanas spēlēs – ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls noritēs līdz brīdim, kad kāda komanda iegūs trīs uzvarētus raundus. Tas nozīmē, ka maksimāli iespējami ir pieci.

Intel Extreme Masters Sidnejā kopējais balvu fonds ir 250 tūkstoši ASV dolāru. 100 tūkstošus nopelnīs uzvarētāja, 42 tūkstošus fināliste, 20 tūkstošus trešās un ceturtās vietas ieguvēja, desmit tūkstošus piektās un sestās vietas īpašniece, sešus tūkstošus septītās un astotās vietas īpašniece, piecus tūkstošus devītās līdz 12. vietas ieguvējas, bet 13. līdz 16. vieta varēs nopelnīt četrus tūkstošus dolāru.

IEM 2023 Sidnejā dalībnieki

Jau neilgi pirms turnīra sākuma ir zināmi visi dalībnieki – piedalīsies tādas komandas kā ENCE, FaZe Clan, G2 Esports, MOUZ, Natus Vincere, Team Vitality, Cloud9, GamerLegion, Monte, Fnatic, Grayhound Gaming, Apeks, BetBoom Team, Complexity Gaming, Lynn Vision Gaming, Vertex Esports Club.

Pēc esošā dalībnieku saraksta var secināt, ka turnīrā piedalīsies viens Latvijas esportists. FaZe Clan rindās jau ilgāku laiku spēlē Helvijs broky Saukants, kurš bieži vien bijis tās viens no vadošajiem spēlētājiem. Savukārt FaZe Clan ir viena no spēcīgākajām counter strike komandām – 2023. gadā tā uzvarējusi tādos turnīros kā Intel Grand Slam Season 4 un ESL Pro League Season 17, bet 2022. gadā tā bija nepārspēta turnīros kā Intel Extreme Masters Cologne, PGL Major Antverpenē, ESL Pro League Season 15 un Intel Extreme Masters turnīrā Katovicē. ESL izsludinātajā pasaules rangā FaZe Clan šobrīd ieņem devīto vietu.

Counter-Strike: Global Offensive- IEM 2023 grafiks

Oktobra sākumā precīzs spēļu grafiks zināms nebija. Visdrīzāk no 16. līdz 19. oktobrim tiks izspēlētas grupu spēles, 20. oktobrī turnīrs turpināsies ar ceturtdaļfināla mačiem, 21. oktobrī ar pusfināliem, bet izšķirošā spēle gaidāma 22. oktobrī, kad tiks noskaidrots 2023. gada IEM Sidnejas uzvarētāja komanda, kas arī iegūs savā īpašumā 100 tūkstošus ASV dolāru.

Turnīra favorīti

Pēc bukmeikeru domām turnīrā ir trīs favorītes – pagaidām par galveno uzskata Team Vitality, kuras koeficients noteikts 3.4 vērtībā, bet tai seko tādas komandas kā ENCE un G2 Esports ar koeficientu 3.75. Tālāk seko Cloud9 un FaZe Clan ar koeficientu 9.00, bet koeficients 10.00 dots Natus Vincere. Vēl nelielas izredzes uzvarēt dotas mouz (13.00), bet citu komandu iespējas iegūt uzvaru Sidnejā novērtētas ar zemākie koeficientiem.

Team Vitality (koeficients 1.7), ENCE un G2 Esports (koeficienti 1.88) uzskatāmas arī par galvenajām kandidātēm uz iekļūšanu finālā. FaZE Clan fināla sasniegšana novērtēta ar koeficientu 3.75, Cloud9 ar 4.5, bet Natus Vincere ar 5.00. Vēl mouz novērtēts ar 5.5, bet citu komandu iekļūšana finālā novērtēta ar mazāku iespējamību.

Likmes uz Counter-Strike: Global Offensive-IEM 2023 ar LV BET

Ja vēlies veikt likmi uz Counter Strike: Global Offensive Intel Extreme Masters turnīru Sidnejā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, kreisajā augšējā stūrī meklē ”Sports” un kreisajā izvēlnē skaties ”CS:GO”. Spiežot uz tā, vari atrast piedāvājumā esošās derību iespējas uz šī turnīra notikumiem.

Likt likmes uz esporta CS:GO turnīru spēlēm ir ļoti vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

CS:GO un esports derību padomi un likmes LV BET

LV BET piedāvājumā uz CS:GO notikumiem, tostarp Intel Extreme Masters turnīru Sidnejā, atradīsi plašāko likmju klāstu. Bez iespējas derēt uz spēles uzvarētāju, pastāv arī handikapa likmes, kopā spēlēto karšu jeb raundu likmes, kā arī tev ir iespēja derēt uz katru karti/raundu atsevišķi. Tas nozīmē, ka vari noteikt uzvarētāju katrā kartē atsevišķi. Tāpat pastāv dažādas citas ar spēli saistītas likmes, kā arī H2H starp spēlētājiem. Ar visām CS:GO likmēm iepazīsties mūsu mājaslapā. Lai veiktu informētas likmes, iesakām pirms turnīra sākuma iepazīties ar visu komandu sastāviem, un šī brīža ESL rangu, kurā varēsi noskaidrot vietu sadalījumu. Iepazīšanās ar piedāvātajām outrights iespējām arī nāks tikai par labu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *