Football UEFA Champions League - First Semi-Final Matches | LV BET Blog

ČEMPIONU LĪGĀ BŪS JAUNS ČEMPIONS: PUSFINĀLĀ SPĒLĒS DIVI BUNDESLĪGAS KLUBI

Aprīļa vidū noskaidrojās tās četras komandas, kuras spēlēs Eiropas spēcīgākā futbola turnīra, UEFA Čempionu līgas pusfinālā. Par tām kļuva Madrides ”Real”, Parīzes ”Saint-Germain”, Dortmundes ”Borussia” un Minhenes ”Bayern”. ”Real” no tālākās turnīra gaitas izslēdza esošo čempioni Mančestras ”City” un tādējādi šogad tiks kronēts jauns čempions. Vēlies veikt derības uz labākajām futbola spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvājumā un veic prognozes!

PUSFINĀLĀ SPĒLĒS DIVAS VĀCIJAS BUNDESLĪGAS KOMANDAS

Football UEFA Champions League - First Semi-Final Matches | LV BET BlogČempionu līgas ceturtdaļfināli veiksmīgi bija Vācijas Bundeslīgas klubiem Minhenes ”Bayern” un Dortmundes ”Borussia”. Minhenes klubs pēdējo reizi par šī turnīra uzvarētājiem kļuva 2019./2020. gada sezonā, turklāt toreiz finālā tika apspēlēta Parīzes ”Saint-Germain”, kuru trenēja šī brīža ”Bayern” galvenais treneris Tomass Tuhels. Viņš nu iekļuvis Čempionu līgas pusfinālā ar trīs dažādām komandām. Turklāt ”Bayern” mēģinās izvairīties no tā, ka paliks bez jebkāda izcīnīta titula sezonā. Ja tā notiks, tad tad šāda parādība būs novērota pirmo reizi kopš 2012. gada.

Ceturtdaļfinālā ”Bayern” viesos spēlēja neizšķirti 2:2 pret Londonas ”Arsenal”, bet savā laukumā uzvarai divu spēļu summā pietika ar vieniem gūtiem vārtiem. Tos iesita Leons Gorecka. Tas nozīmēja uzvaru divu spēļu summā ar 3:2 un atgriešanos UEFA rīkotā turnīra pusfinālā.

Dortmundes ”Borussia” labāko četriniekā tikusi pirmo reizi kopš 2012./2013. gada sezonas. Toreiz klubs sasniedza finālu, kurā zaudēja. Šogad ”Borussia” uzskatāma par lielāko pārsteiguma autori. Astotdaļfinālā vācu klubs ar 3:1 apspēlēja PSV, bet ceturtdaļfinālā, otrajā mačā iesitot četrus vārtus, divu spēļu summā ar 5:4 tika galā ar Madrides ”Atletico”, kas tika uzskatīta par pāra favorīti. Vienīgo reizi par Čempionu līgas uzvarētāju ”Borussia” bijusi tālajā 1996./1997. gada sezonā.

”REAL” NO CĪŅAS IZSIT ČEMPIONI, PSG VAIRĀKUMĀ PĀRSPĒJ ”BARCELONA”

Par krietni aizraujošākiem dueļiem tika saukti ”Real” spēkošanās pret esošo čempioni ”City” un Parīzes ”Saint-Germain” cīņa pret ”Barcelona”. ”Real” pret ”City” komandu Čempionu līgas izslēgšanas spēļu ietvaros spēkojās trešo sezonu pēc kārtas. Pēdējās divas sezonas pēc kārtas klubi savstarpēji cīnījās pusfinālā par vietu finālā – reizi uzvarēja Madrides klubs, bet reizi ”City” un tieši šie klubi vēlāk triumfēja visā turnīrā.

Pirmā spēle bija aizraujoša un deva tādu kā saldo ēdienu visiem futbola gardēžiem. Tika gūti seši vārti un spēlēts neizšķirti 3:3. Atbildes spēlē Mančestrā viss noskaidrojās pēcspēles sitienu sērijā. Pēc pamatlaika rezultāts bija 1:1, bet 11 metru sitienu sērijā ar 4:3 uzvarēja ”Real”, kas tādējādi turpināja cīņu par kārtējo Čempionu līgas trofeju – klubam tādas ir 14.

PSG un ”Barcelona” duelī arī viss izšķīrās otrajā spēlē. Pēc pirmās 3:2 vadība bija ”Barcelona”, tā izvirzījās vadībā otrajā spēlē ar 1:0, taču tad spēles gaitu mainīja kluba aizsarga noraidījums. PSG vairāk nekā stundu spēles laika varēja spēlēt vairākumā, ko izmantoja ar uzviju. Tika gūti četri bezatbildes vārti, uzvarēts spēlē ar 4:1 un divu spēļu summā ar 6:4. PSG nekad nav uzvarējis Čempionu līgā – līdz šim labākais sasniegums ir spēlēšana finālā 2019./2020. gada sezonā.

ČEMPIONU LĪGAS PUSFINĀLĀ ”REAL” PRET ”BAYERN”, PSG PRET ”BORUSSIA”

Nekādas izlozes Čempionu līgas turnīrs vairs nepiedāvā. Brīdī, kad tika izlozēti ceturtdaļfināla pāri, arī noskaidrojās, kāds būs zars līdz pat finālam. Tādējādi noskaidrojās, ka vienā pusfinālā savstarpēji spēkosies Eiropas futbola grandi Madrides ”Real” pret Minhenes ”Bayern”, bet citu pusfinālu veidos Dortmundes ”Borussia” un Parīzes ”Saint-Germain”.

Tas var rezultēties ar to, ka Vemblija stadionā finālā var spēkoties divas vācu komandas, ”Real” pret PSG, vai arī finālā var iekļūt viena no divām Bundeslīgas vienībām. Šī kļuvusi par reto reizi, kad Čempionu līgas pusfinālā nespēlē neviens angļu klubs, turklāt šoreiz fināls bija gaidāms tieši Anglijā.

ČEMPIONU LĪGAS PUSFINĀLA GRAFIKS

2023./2024. gada Čempionu līgas finālistes tiks noskaidrotas 30. aprīlī un 7. maijā. 30. aprīlī Minhenes ”Bayern” savā laukumā uzņems Madrides ”Real”, bet Dortmundes ”Borussia” – Parīzes ”Saint-Germain”. Nedēļu vēlāk mājinieču statuss jau būs ”Real” un PSG.

Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Tas nozīmē, ka, ja pēc otrās spēles rezultāts summā būs neizšķirts, tad sekos divi papildlaiki 15 minūšu garumā, bet, ja arī tad uzvarētājs nebūs zināms, viss izšķirsies 11 metru soda sitienu sērijā.

Šīs sezonas fināls norisināsies 1. jūnijā Londonā, Vemblija stadionā.

DERĪBU PADOMI UZ ČEMPIONU LĪGAS PUSFINĀLA SPĒLĒM

Pēc bukmeikeru domām vismaz pirmo spēļu sakarā nav izteiktu pāru favorītu. Dortmundes un PSG izredzes uzvarēt vērtētas vienādi (koeficients 2.6), bet ”Bayern” savā laukumā ir nelielas priekšrocības pret ”Real” (2.37 pret 2.9). Visdrīzāk tieši ”Real” ir galvenā favorīte visā turnīrā, kam varētu sekot ”Bayern” un PSG, bet tieši ”Real” un ”Bayern” pāra uzvarētājs kopumā tiks vērtēts par favorītu cīņā par trofejas iegūšanu.

Spēlētāju populārākās izvēles uz Čempionu līgas spēlēm ir trīs – veikt likmes uz spēles uzvarētāju, kopā iesistajiem vārtiem un vai abas komandas spēlē gūs vārtus. Vēl ik pa laikam populāras var būt likmes saistībā ar to, cik katra komanda spēlē iesitīs, kā arī dubultlikme. LV BET sporta totalizatora piedāvājumā ir ļoti plašs futbola likmju klāsts uz Eirokausiem, tāpēc ieskaties un veic likmes ne tikai uz populārākajām derību iespējām, bet arī citām, ieskaitot handikapiem, statistikas datiem (aizmugures, stūra sitieni, brīdinājumi, u.c), kā arī precīzu rezultātu un spēlētājiem, kuri gūs vārtus.

FUTBOLA LIKMES LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz UEFA Čempionu līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *