E-futbols

E-futbolu var uzskatīt par vienu no zināmākajiem sporta veidiem, kas tiek spēlēts elektroniski jeb uz dažādām konsolēm, kā, piemēram, ‘’Play Station’’. E-futbola spēles izgudroja EA Sports, kas sākotnēji saviem potenciālajiem klientiem piedāvāja FIFA Pasaules kausu, bet laika gaitā katru gadu ir klajā nākusi jauna spēles versija, kas gājusi līdz laikam un attīstījusies. LV BET Sporta totalizators pievērš pastiprinātu uzmanību esportam un tādējādi arī e-futbols ir mūsu redzeslokā. Pie tam, mūsu sporta blogā var iepazīties vairāk ar šo sporta veidu un tā nozīmīgākajiem notikumiem.

Reģistrēties

Kas ir e-futbols?

To var saukt par nozīmīgāko sporta disciplīnu esportā. Gadiem izstrādātā FIFA versija bijusi populāra fanu rindās, kas to spēlējuši uz tādām konsolēm kā ‘’Play Station’’, bet pēdējos gados labākie e-futbola meistari pārstāv konkrētus futbola klubus. Praktiski jebkuram lielākajam futbola klubam pasaulē šobrīd ir izveidota sava e-futbola nodaļa. Tā, piemēram, tas notiek arī Polijā, kur katrs Ekstraklases klubs cīnās par čempiontitula iegūšanu ne tikai stadionos, bet arī e-futbolā. Jāmin, ka e-futbols ir plaši populārs arī pašu profesionālo futbolistu vidū, kuri šādi bieži vien pavada laiku ārpus spēlēm.

Likmes uz e-futbolu

LV BET sporta totalizators piedāvā arī iespēju derēt uz e-futbola notikumiem. Pārsvarā tev būs iespējams veikt likmes uz spēles uzvarētāju, taču var pastāvēt arī citu veidu derību varianti. Tāpat var būt pieejami pievilcīgi bonusi un akciju piedāvājumi, kas var ļaut tev izvērtēt likmju veikšanu uz e-futbola notikumiem. 

Likmes uz e-futbolu ir vienkāršas, taču jāpatur prātā, ka pastāv dažādas variācijas. Atlasiet notikumu, kurš jūs interesē un izpētiet pieejamās derību iespējas. Kad tas paveikts, izvēlieties vēlamos koeficientus, ievadiet likmes summu un apstipriniet kuponu. Lai palīdzētu spēlētājiem orientēties spēles un likmju piedāvājumā, esam izveidojuši ērtu Sporta blogu, kurš sniedz jaunāko informāciju par visu sporta veidu notikumiem un padziļinātāku informāciju par gaidāmajiem turnīriem.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

E-futbols

E-futbolu var šķietami saukt par populārāko esporta disciplīnu. Tā radusies jau 1994. gadā, kad EA Sports uzņēmums radīja pirmo futbola spēli konsolēm. Laika gaitā spēle ir modernizēta un pielāgota, lai tā pēc iespējas vairāk būtu pielāgota realitātei. Spēlē katrs tās spēlētājs var būt jebkurš no pasaulē labākajiem, kā, piemēram, vari uz brīdi spēlēt Kiljana Mbapē, Roberta Levandovska, Krištianu Ronaldu vai Lionela Mesi personās. Un tamdēļ nav nemaz brīnums, ka ātri vien spēle izpelnījās milzu popularitāti fanu vidū, jo kurš gan negribētu uz brīdi iejusties augstākminēto spēlētāju lomā. Pie tam, jāmin, ka futbols ir populārākais sporta veids pasaulē. Efutbols ir attīstījies, klubi savā pārziņā dibina e-futbola nodaļas un katrā vietējā čempionātā norit arī cīņa par e-futbola troni, kas licis likmes piedāvāt arī bukmeikeriem. LV BET sporta totalizators nav izņēmums!

Kas ir e-futbols?

Pārsvarā ar efutbolu var saprast uz spēļu konsolēm piedāvātās elektroniskāš spēles, kas pieskaņotas pēc iespējas tuvāk realitātei. Spēlētājs izvēlas vai nu komandu vai individuālu spēlētāju, ar kuru piedalīsies spēlē vai turnīrā pret citu komandu dalībniekiem. Populārākā efutbola spēle ir FIFA un tās turnīrā piedalās spēlētāji no visas pasaules. Pie tam, laika gaitā projektā iesaistījušies visi lielākie sporta klubi pasaulē, izveidojot savas efutbola nodaļas. Mūsdienās katrā lielākajā futbola līgā bez spēlēm laukumos un piepildītos stadionos noris arī cīņas par konkrētā čempionāta efutbola troni, neatkarīgi, vai tā būtu Premjerlīga, La Liga vai Polijas ekstraklase.

Efutbols laika gaitā kļuvis par ļoti populāru un tas ir ne tikai tamdēļ, ka futbols pats par sevi ir plaši izplatīts sporta veids pasaulē, bet gan arī, jo efutbolu var nodarboties ikviens. Pārsvarā visi lielākie turnīri, tostarp Pasaules kauss, sākas ar kvalifikācijas kārtām, kurās piedalīties var jebkurš spēlētājs.

Kā norit spēles e-futbolā?

Kā jau minēts, spēlētāji pārsvarā izmanto konsoles, ‘’Play station’’ nevis ‘’Xbox’’ šajā gadījumā. Grupu turnīra kārtās parasti spēlētāji var spēlēt no savām mājām un jāmin, ka katrs mačs ir krietni īsāks nekā realitātē. Ja futbola spēle stadionā ilgst 90 minūtes, divi puslaiki par 45 minūtēm, tad e-futbolā tās ir tikai 12 minūtes, kas sadalītas divos puslaikos. Katrs duelis efutbolā tiek izspēlēts līdz trim uzvarām, kas nozīmē, ka katrs no mačiem var ilgt piecus raundus. Tas var būt galvenais iemesls, kāpēc FIFA efutbola spēles nenoslēdzas nemaz tik ātri. Pie tam, jāmin, ka šajās spēlēs populārākie spēlētāji var būt pilnīgi citu, tevis izveidotas komandas krāsās, un to var saukt par efutbola galveno priekšrocību. Tas nozīmē, ka, piemēram, RFS sastāvā var būt Krištianu Ronaldu vai Kiljans Mbapē.

Spēcīgākās komandas un nozīmīgākie efutbola turnīri

2023. gadā par spēcīgākajām efutbola komandām var saukt ‘’Riders x Atletico de Madrid’’, ‘’Complexity Gaming’’, SAF, ‘’Mkers’’, ‘’Fnatic’’, ‘’Schalke 04’’, ‘’MGCF eSports – RMA Tech’’, TG.NIP, ‘’Dire Wolves’’ un NEO.

Katru gadu efutbolā notiek pasaules čempionāts, kurā tiek noskaidrota planētas spēcīgākā komanda. 2022. gada jūlijā Kopenhāgenā tika aizvadīts noslēdzošais čempionāts, kurā triumfēja Brazīlija, kas finālā pārspēja Poliju. Poļi šajā sporta veidā sasniedza augstāko sasniegumu savā vēsturē.

2023. gadā komandas sākušas cīnīties par iekļūšanu FIFAe Nāciju kausā. Līdz pat martam visas izlases piedalījās šajā turnīrā, cīnoties par tikšanu tālāk un neizslēgšanu. 40 Eiropas komandas bija sadalītas četrās konferencēs un divās divīzijās. Astoņas labākās automātiski tiktu uz finālsacensībām, bet pārējās 12 labākās turpinātu cīņu par to galvenajā kvalifikācijā Aprīlī. 

Efutbola likmju veidi

Katrā no efutbola notikumiem LV BET sporta totalizators var piedāvāt citādākas likmju iespējas. Galvenokārt uz efutbolu tev būs iespēja noteikt spēles rezultātu – vai mačs noslēgsies ar kādas komandas uzvaru vai tomēr neizšķirti. Jāatceras, ka FIFA spēlētajā versijā spēlētāji aizvada divus puslaikus un tas nozīmē, ka totalizatori var piedāvāt likmes uz iznākuma derēšanu katrā no tiem. Tāpat var būt pieejamas vārtu likmes (virs/zem), kā arī handikapi. Ar visām iespējamajām derību iespējām uz efutbolu ienāc un iepazīsties LV BET Sporta totalizatorā, meklējot sadaļu ‘’efutbols’’.

Kā veikt likmes uz efutbolu?

Likmes uz e-futbolu ir vienkāršas, taču jāpatur prātā, ka pastāv dažādas variācijas. Atlasiet notikumu, kurš jūs interesē un izpētiet pieejamās derību iespējas. Kad tas paveikts, izvēlieties vēlamos koeficientus, ievadiet likmes summu un apstipriniet kuponu. Lai palīdzētu spēlētājiem orientēties spēles un likmju piedāvājumā, esam izveidojuši ērtu Sporta blogu, kurš sniedz jaunāko informāciju par visu sporta veidu notikumiem un padziļinātāku informāciju par gaidāmajiem turnīriem.

Ja vēlies veikt kvalitatīvas likmes uz efutbola notikumiem, tad pirms derību sākšanas izskati visus sacensību dalībniekus, to iepriekšējos rezultātus un potenciālo favorītu statusu. Augstāk jau minētas pašlaik desmit labākās efutbola komandas un, ja tās piedalās spēlē pret kādu rangā zemāku vienību, visdrīzāk tieši to uzskatīs par favorīti. Izpēti arī spēles norises ilgumu un citus ar turnīru saistītos noteikumus, kas tev ļautu veikt pēc iespējas informētākās likmes.

Ja vēlies izbaudīt labāko pieredzi sporta totalizatorā, tad ienāc LV BET sporta derību vietnē, kas saviem spēlētājiem piedāvā plašāko likmju un spēļu piedāvājumu. No pasaulē populārākajām līgām līdz pat efutbolam  – tas viss ir mūsu piedāvājumā. Ienāc un izbaudi labākos piedāvājumus!