BLAST Premier Pasaules fināls 2023 – broky cīņā par lielo balvu

BLAST Premier Pasaules fināls 2023 – broky cīņā par lielo balvu

No šī gada 13. līdz pat 17. decembrim Apvienotajos Arābu Emirātos, Abū Dabī, gaidāms sezonas noslēdzošais turnīrs CS2 ietvaros – BLAST Premier World final. Tajā astoņas komandas sadalīs viena miljona ASV dolāru lielu balvu fondu, bet viena no favorītēm būs latvieša, Helvija broky Saukanta, pārstāvētā ”FazE Clan”. Vai vēlies veikt likmes uz esporta notikumiem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar likmju iespējām un veic derības.

Svarīgākā informācija par BLAST Premier Pasaules finālu

BLAST Premier World final ir gada viens no nozīmīgākajiem turnīriem Counter Strike 2 ietvaros. Uz to kvalificējas vien astoņas komandas, kuras vietu nodrošina caur dažādu turnīru uzvarēšanu. Pirms gada, 2022. gadā, par šī nozīmīgā turnīra uzvarētāju kļuva ”G2 Esports”, kas finālā apspēlēja latvieša, Mareka YEKINDAR Gaļinovska, pārstāvēto ”Team Liquid”. Cita latvieša, Helvija broky Saukanta, ”FaZe Clan” ierindojās dalītajā trešajā līdz ceturtajā vietā.

Turnīra izspēles formāts paredz, ka vispirms astoņas komandas tiek sadalītas divās grupās par četrām katrā. Izspēlējot apļa turnīru, tiks noteikts, kuras komandas turpinās cīņu par vērtīgajām balvām. Katras grupas uzvarētāja automātiski tiks pusfinālā, kamēr otrā un trešā vieta turpinās cīņu ceturtdaļfinālā. Katrs grupas zaudētājiem turnīrs būs beidzies. Pēcāk pēc izslēgšanas metodes tiks noteikts jaunais, 2023. gada BLAST Premier pasaules fināla turnīra uzvarētājs. Visas spēles noritēs pēc formāta ”best of three” jeb līdz maksimums divām uzvarētām kartēm.

Kad un kur notiks BLAST Premier pasaules fināls

Zināms, ka tā iepriekšējā gada, tā arī šogad BLAST Premier World final gaidāms Apvienotajos Arābu Emirātos. Turpinās tradīcija, ka nozīmīgās sacensības uzņem Abū Dabī un ierasti sacensības tiek rīkotas decembra vidū. 2023. gadā astoņu komandu sacensības gaidāmas no 13. līdz 17. decembrim. Pirmajās divās dienās notiks grupu mači, 15. decembrī ceturtdaļfināli, 16. decembrī pusfināli, bet noslēdzošajā, 17. decembrī, lielais fināls.

Kāda ir galvenā balva BLAST Premier finālā?

Visas kvalificējušās komandas cīnās par vērtīgu naudas balvu, jo šī turnīra balvu fonds ir viens miljons ASV dolāru. Pusi no tā – 500 tūkstošus iegūst uzvarētājkomanda, bet vēl 250 tūkstoši tiek finālistei. Pārējie 250 tūkstoši tiek sadalīti starp pārējām sešām komandām – 85 tūkstošus nopelna trešās un ceturtās vietas ieguvējas, 25 tūkstošus piektās un sestās vietas ieguvējas, bet 15 tūkstoši tiek pēdējo divu vietu īpašniecēm. Amplitūda starp pēdējās vietas un pirmās vietas ieguvēju naudas balvas izteiksmē ir ievērojama, turklāt jāmin, ka katrā komandā naudas balvas tiek dalītas starp vairākiem komandas spēlētājiem.

BLAST Premier turnīra CS:GO pasaules fināla dalībnieki

Zināmas visas astoņas vienības, kuras cīnīsies par 500 tūkstošu vērto naudas balvu gadījumā, ja uzvarēs. BLAST Premier Spring final šogad uzvarēja ”Heroic” komanda, kas tādējādi kvalificējās finālturnīram. No BLAST Premier Fall final uz nozīmīgajām sacensībām kvalificējās ”Team Vitality”, kas apstādināja ”FaZe Clan” 18 uzvaru sēriju. Broky pārstāvētā komanda uz sezonas noslēguma turnīru kvalificējās no ESL Pro League, esot labākā 17 sezonas izspēlē. 18 sezonu ESL Pro League uzvarēja ”MOUZ”, līdzīgi kā ”FaZe Clan” nodrošinot ceļazīmi uz Abū Dabī. Savukārt no ”Global Leaderboard” turnīriem uz Abū Dabī kvalificējās ”G2 Esports”, ”Natus Vincere”, ”ENCE”, kā arī ”Cloud9”.

Pagaidām nav zināmas, kuras komandas bukmeikeri uzskatīs par galvenajām favorītēm, taču pavisam noteikti uzskatāms, ka turnīrā viena no tādām būs ”FaZe Clan” ar latvieti broky tās sastāvā. BLAST Premier World final 2023 nekļūs par pirmo dalības reizi vienībai šajā turnīrā – pirms gada nācās samierināties ar zaudējumu pusfinālā un dalītu trešo – ceturto vietu. Aizstāvēt pagājušās sezonas titulu dosies ”G2 Esports”, starp favorītēm vēl var minēt ”Team Vitality” un MOUZ. Sagaidāms, ka cīņa par uzvaru turnīrā būs sīva.

BLAST Premier pasaules fināls – kur skatīties pārraidi?

Ja tev interesē sekot līdz esporta notikumiem un BLAST Premier finālsacensībām Abū Dabī, tad visērtāk to darīt ir BLAST Premier izveidotajā ”Youtube” kanālā. Tur tiek translētas tiešraidē visu turnīru sesijas un noslēdzošais sezonas turnīrs, kurā komandas cīnīsies par vērtīgām naudas balvām, nebūs izņēmums. Ja vēlies tiešraidē skatīties CS2 spēles, tad meklē BLAST Premier kanālu sociālajā tīklā ”Youtube”. Ja Youtube tev nav pieņemams skatīšanās avots, tad vēl viena opcija ir Twitch.tv.

BLAST Premier 2023 pasaules fināls Counter Strike derībās

LV BET sporta totalizators piedāvā vienas no plašākajām derību iespējām uz CS2 notikumiem, tostarp gaidāmo esports BLAST Premier pasaules fināla spēlēm. Vari derēt uz mača uzvarētāju, kopā spēlētajām kartēm, karšu handikapu, precīzu rezultātu, raundu handikapu, kopā spēlētajiem raundiem, katras komandas kopā spēlētajiem raundiem un notikumiem katrā no kartēm. Potenciāli var būt iespējams derēt uz spēlētāju H2H un citiem ar cīņu saistītiem aspektiem. Ar visām derību iespējām var iepazīties LV BET sporta totalizatorā, meklējot esporta sadaļu – šajā gadījumā CS2. Lai veiktu informētas likmes, pirms to izdarīšanas aicinām iepazīties ar bukmeikeru piedāvātajām ”outright” iespējām, ieskatīties pēdējo turnīru veikumā un pieteikto spēlētāju sastāvu. Pēdējā laikā labā formā ir ”FaZe Clan”, kam tikai viens zaudējums pēdējo 19 spēļu laikā.

CS:GO un esporta likmes LV BET sporta totalizatorā

Ja vēlies izdarīt likmes uz esporta spēlēm, tostarp BLAST Premier World final turnīru, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”CS2”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz esporta, tostarp counter strike notikumiem, ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām esporta spēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *