NHL play-offs begin: first round pairs | LV BET Blog

DIVAS LATVIEŠU PĀRSTĀVĒTĀS KOMANDAS SĀKS CĪŅU PAR STENLIJA KAUSU

Sākot ar 21. aprīli, Nacionālās hokeja līgas ietvaros sāksies nozīmīgākais sezonas brīdis – izslēgšanas spēles un cīņa par kāroto trofeju, Stenlija kausu. Starp 16 komandām, kuras spēkosies par titulu, tikušas arī divas, kurās spēlē hokejisti no Latvijas – Austrumu konferencē viena no labākajām bijusi Uvja Balinska Floridas ”Panthers”, bet Rietumu – Teodora Bļugera un Artūra Šilova Vankūveras ”Canucks”. Vēlies veikt likmes uz NHL spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā un izvēlies no pašiem labākajiem koeficientiem.

NHL PLAY-OFF IZSPĒLE UN KVALIFICĒJUŠĀS KOMANDAS

NHL play-offs begin: first round pairs | LV BET BlogLai iekļūtu NHL izslēgšanas spēlēs, nepieciešams iekļūt starp astoņām labākajām savas konferences komandām pēc 82 regulārā turnīra spēlēm. Austrumos to paveica Ņujorkas ”Rangers”, Karolīnas ”Hurricanes”, Floridas ”Panthers”, Bostonas ”Bruins”, Toronto ”Maple Leafs”, Tampabejas ”Lightning”, Ņujorkas ”Islanders” un Vašingtonas ”Capitals”, kamēr Rietumu konferencē – Dalasas ”Stars”, Vinipegas ”Jets”, Vankūveras ”Canucks”, Kolorādo ”Avalanche”, Edmontonas ”Oilers”, Nešvilas ”Predators”, Lasvegasas ”Golden Knights” un Losandželosas ”Kings”.

2022./2023.gada sezonā pirmo reizi kluba vēsturē par čempioni kļuva ”Golden Knights”, kuru tobrīd pārstāvēja latvietis Teodors Bļugers. Lai kļūtu par Stenlija kausa ieguvēju, nepieciešams uzvarēt četrās izslēgšanas spēļu sērijās, turklāt katra no tām notiek līdz kādas komandas četrām uzvarām. Pirmās trīs sērijas norit savas konferences ietvaros, bet lielais fināls pret otras konferences čempioni.

Kopš 1915. gada, kad sāka cīņu par nu jau slaveno Stenlija kausu, visvairāk reižu to izcīnījusi Monreālas ”Canadiens” (24 reizes). Pēdējo titulu klubs ieguvis ļoti sen – 1992./1993. gada sezonā. 13 titulu (pēdējais 1966./1967. gada sezonā) Toronto ”Maple Leafs”, bet 11 (pēdējais 2007./2008. gada sezonā) Detroitas ”Red Wings”.

”PLAY-OFF” PĀRI AUSTRUMU UN RIETUMU KONFERENCĒS

AUSTRUMU KONFERENCES PĀRI

Austrumu konferencē Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ”Panthers” Stenlija kausa izcīņu sāks ar sēriju pret Tampabejas ”Lightning”, bet citos pāros savstarpēji spēkosies Bostonas ”Bruins” pret Toronto ”Maple Leafs”, regulārā turnīra uzvarētāja Ņujorkas ”Rangers” pret Vašingtonas ”Capitals” un Karolīnas ”Hurricanes” pret Ņujorkas ”Islanders”. Florida iepriekšējā sezonā spēlēja finālā, kurā zaudēja, bet starpsezonā to papildināja Balinskis, kurš savā debijas sezonā laukumā devies 26 spēlēs. Ja ”Panthers” tiks pāri pirmajai izslēgšanas spēļu kārtai, tad otrajā tai būs jāspēkojas pret NHL klasikas ”Bruins” un ”Maple Leafs” pāra uzvarētāju.

RIETUMU KONFERENCES PĀRI

Rietumu konferencē Dalasas ”Stars” cīnīsies pret čempioni Lasvegasas ”Golden Knights”, Vinipegas ”Jets” pret Kolorādo ”Avalanche”, Bļugera un Šilova pārstāvētā Vankūveras ”Canucks” pret Nešvilas ”Predators”, bet pēdējo pāri veidos Edmontonas ”Oilers” pret Losandželosas ”Kings”. Jau pēc pirmās kārtas čempiones pilnvaras var nolikt ”Golden Knights”, kam pretiniekos būs Rietumu konferences uzvarētāja ”Stars”. Bļugera un Šilova ”Canucks” arī pretiniekos nebūs tā vieglākā komanda – Vankūvera izslēgšanas spēlēs atgriezusies pirmo reizi kopš 2019./2020. gada sezonas. Ja ”Canucks” izdosies pārvarēt pirmo kārtu, tad otrajā tā cīnīsies pret ”Oilers” un ”Kings” pāra uzvarētāju.

NHL PLAY-OFF PIRMĀS KĀRTAS GRAFIKS

NHL paziņojusi, ka līgā ”play-off” pirmās kārtas spēles tiks izspēlētas līdz maksimums 6. maijam. Tas pie scenārija, ja atsevišķos dueļos būs nepieciešamas maksimālās septiņas spēles. Uvja Balinska Floridas ”Panthers” mači paredzēti svētdien (21. aprīlī) vakarā pēc Latvijas laika, kā arī 24., 26., 28., 30. aprīlī un 2., 5. maijā. Šilova un Bļugera ”Canucks” sēriju pret ”Predators” sāks naktī uz 22. aprīli. Tāpat spēles paredzētas 24., 27., 28. aprīlī, kā arī 1., 3. un 5. maijā. Jāatgādina, ka sērijā jāuzvar četrās spēlēs, un septiņi mači ir maksimālais skaits.

FAVORĪTI UN DERĪBU PADOMI UZ NHL PLAY-OFF SPĒLĒM

Pēc bukmeikeru prognozēm nav vienas favorītes uz Stenlija kausa iegūšanu. Šobrīd par galvenajām favorītēm tiek sauktas veselas septiņas komandas – koeficients 8.00 piešķirts Edmontonas ”Oilers” un Karolīnas ”Hurricanes”, koeficients 8.5 Ņujorkas ”Rangers” un Floridas ”Panthers”, bet koeficients 9.00 Kolorādo ”Avalanche”, Bostonas ”Bruins” un Dalasas ”Stars”. Bļugera un Šilova komandas izredzes vērtētas nedaudz zemākas – ar koeficientu 13.00. Tāds pats koeficients dots čempionei ”Golden Knights”. Skaidrs, ka cīņa par Stenlija kausu būs ļoti spraiga un var būt dažādi pavērsieni.

LV BET sporta totalizatorā ir ļoti plašs hokeja derību piedāvājums, ieskaitot uz NHL spēlēm. Iespējams derēt ne tikai uz spēles rezultātu, bet arī dubultlikmi, kopā gūtajiem vārtiem, katras komandas gūtajiem vārtiem, un daudz ko citu, ieskaitot precīzu rezultātu un precīzus vārtu guvējus. Ar visām labākajām hokeja likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā. Lai veiktu informētas likmes, ieskaties, kā katrām komandām veicās vienai pret otru regulārā turnīra laikā. Tāpat jāieskatās, kādi ir sastāvi un vai tajos nav kādi iztrūkumi traumu dēļ. Tāpat vērts ieskatīties, kā komandas noslēdza regulāro turnīru – vai tā beigās bija vērojams rezultātu uzlabošanās, vai tieši pretēji.

HOKEJA DERĪBAS LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

Ja vēlies izdarīt likmes uz NHL spēlem hokejā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Hokejs”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz hokeju ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām hokeja spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *