ESL Professional League Season 19 | LV BET Blog

ESL PROFESIONĀLĀ LĪGA: 19. SEZONA

No 23. aprīļa līdz pat 12. maijam Maltā tiks izspēlēta ESL Pro League 19. sezona. 32 komandas kopumā sadalīs 750 tūkstošu dolāru lielu naudas balvu fondu, no kā 170 tūkstoši pienāksies uzvarētājai, kas pie reizes nodrošinās vietu IEM Ķelnes turnīrā. Vēlies veikt likmes uz esporta notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties plašajā esporta piedāvājumā un izsaki prognozes!

ESL PRO LEAGUE 19. SEZONA ILGS VAIRĀKAS NEDĒĻAS

ESL Professional League Season 19 | LV BET BlogESL Pro League ir viens esports zināmākajiem turnīriem. Caur šo līgu uzvarētājiem iespējams nodrošināt vietu kādā no IEM turnīriem – šajā gadījumā IEM Ķelnē. ESL Pro League turnīrā piedalās 32 komandas, kas vispirms sadalītas četrās grupās par astoņām komandām. Grupu turnīrā katra spēle norit līdz divām uzvarētām kartēm, un izslēgšanas spēlēs tiek četras labākās katras apakšgrupas komandas.

Katras grupas uzvarētāja automātiski tiek ceturtdaļfinālā, otro vietu ieguvējas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas sāk izslēgšanas spēles ar astotdaļfināla mačiem. Pēc izslēgšanas metodes jau vēlāk tiek noskaidrots turnīra čempions. Līdz finālam komandai jāuzvar divās kartēs, bet fināls notiek līdz kādas komandas trīs uzvarētām kartēm.

2024.gada ESL Pro League kopējais balvu fonds ir 750 tūkstoši dolāru. No tiem 170 tūkstoši tiks turnīra čempionei. 80 tūkstošus nopelnīs otrās vietas ieguvēja, 45 tūkstošus trešajā vietā esošā komanda, 32 tūkstošus piektā līdz astotā vieta, 23.5 tūkstošus devītā līdz 12. vieta, 17.5 tūkstošus 13. līdz 16. vieta, 12 tūkstošus 17. līdz 20. vieta, septiņus tūkstošus 21. līdz 28. vieta, bet 29. līdz 32. vieta mājās brauks ar trīs ar pusi tūkstošiem dolāru.

ESL Pro League 19. sezonas izspēle gaidāma vairāku nedēļu garumā Maltā. Turnīra sākums gaidāms 23. aprīlī, bet čempions tiks noskaidrots maija pirmajā nedēļā – 5. maijā.

ESL PRO LĪGAS 19. SEZONAS DALĪBNIEKU SARAKSTS

19.ESL Pro League sezonā piedalīsies tādas komandas kā ”Astralis”, ”BIG”, ”Complexity Gaming”, ”ENCE”, ”FaZe Clan”, ”Fnatic”, ”FURIA Esports”, ”G2 Esports”, ”Heroic”, ”MOUZ”, ”Natus Vincere”, ”Ninjas in Pyjamas”, ”Team Liquid”, ”Team Vitality”, ”Monte”, ”Virtus.pro”, ”Team Falcons”, ”GamerLegion”, ”BetBoom Team”, ”Eternal Fire”, ”3D Max”, ”FORZE Esports”, ”M80”, ”BOSS”, ”The MongolZ”, ”TYLOO”, ”Pera Esports”, ”Sharks Esports”, ”Imperial Esports”, ”FlyQuest”, ”Bad News Kangaroos” un ”SAW”.

Ņemot vērā dalībnieku skaitu, sagaidāms, ka turnīrā startēs abi vadošie Latvijas esporta pārstāvji. Broky ir viens no FaZe Clan līderiem un nesen IEM turnīrā Ķīnā viņš tika atzīts par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju. Savukārt Team Liquid krāsas rotā latvietis Mareks YEKINDAR Gaļinovskis, arī esot komandas vērtīgs spēlētājs. FaZe pavisam noteikti tiks uzskatīta par vienu no turnīra galvenajām favorītēm un arī ”Team Liquid” var cīnīties par augstākajām vietām.

SADALĪJUMS GRUPĀS 19. SEZONĀ

Zināms, ka A grupā spēlēs ”FaZe Clan”, ”Imperial Esports”, ”Eternal Fire”, ”Virtus.pro”, ”Fnatic”, ”3D Max” un SAW. B grupā spēkosies ”Team Vitality”, ”Sharks Esports”, ”BetBoom Team”, M80, ”Team Falcons”, ”The MongolZ”, ”TYLOO” un ”G2 Esports”. C grupā savstarpēji cīnīsies tādas komandas kā ”MOUZ”, ”Bad News Kangaroos”, ”GamerLegion”, ”ENCE”, ”FURIA Esports”, ”Team Liquid”, ”FORZE Esports” un ”Monte”, bet D grupā – ”Complexity Gaming”, ”Pera Esports”, ”HEROIC”, ”Ninjas in Pyjamas”, ”BIG”, ”BOSS”, ”FlyQuest” un ”Natus Vincere”.

ESL PRO LEAGUE 19. SEZONA: PADOMI UN LIKMES PIE LV BET

LV BET piedāvājumā varēs atrast vienu no plašākajiem piedāvājumiem tirgū uz ESL Pro League 19. sezonas izspēli. Uz katru spēli būs iespējams derēt ne tikai uz mača iznākumu, bet arī karšu handikapu, kopā spēlētajām kartēm, notikumiem katrā no kartēm (1., 2. un 3.), kā arī, iespējams, var tikt piedāvāti dueļi jeb H2H starp komandu spēlētājiem. Ar visām pieejamajām likmēm uz esporta notikumiem iepazīsties LV BET sporta totalizatora mājaslapā.

Ja vēlies izdarīt likmes uz ESL Pro League spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”CounterStrike 2”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz CounterStrike 2 spēlēm ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām esporta spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

IZMANTO E-SPORTA MĀNIJAS AKCIJU LV BET TOTALIZATORĀ

LV BET sporta totalizators parūpējies arī par akcijas piedāvājumu uz likmēm par esporta notikumiem. Ja vēlies sekot līdz karstākajiem esportistiem un ieķert 5% naudas atmaksu ik nedēļu ar papildus desmit eiro likmi, tad veic kombinēto likmi uz esporta notikumiem ar minimālo koeficientu 2.0 un 1.25 katram notikumam. Ja to izdarīsi, tad saņemsi 5% naudas atmaksu līdz 20 eiro, pamatojoties uz kopējo likmju summu nedēļas laikā. Ja meklē karstāku izklaidi, tad akcijas perioda laikā apgrozi 300 eiro un ieķer papildus 10 eiro bezmaksas likmi. Ar akcijas piedāvājumu vari iepazīties LV BET sporta totalizatorā, spiežot uz ”bonusiem”. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *