Esporta turnīrs Valorant Champions 2023

Esporta turnīrs Valorant Champions 2023

Jau no 6. līdz pat 26. augustam ASV pilsētā Losandželosā norisināsies viens no nozīmīgākajiem esporta turnīriem Valorant Champions tour 2023. Tā laikā spēlētāji sadalīs vairāk nekā divu miljonu dolāru lielu naudas laimestu, no kura miljons tiks uzvarētājam. Vai vēlies vairāk uzzināt par valorant? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Valorant Champions 2023

Riot Games organizētajā Valorant esports turnīrā champions tour tiek organizēta trešo gadu. Šogad uzvarētājs tiks noskaidrots no 6. līdz 26. augustam Losandželosā, piedaloties 16 komandām, kuras sevi vislabāk apliecināja regulārās sezonas līgās, Masters turnīrā Tokijā, kā arī reģionālajos pēdējās iespējas kvalifikācijas turnīros (last chance qualifiers).

Turnīrs Losandželosā tiks aizvadīts divās spēļu arēnās. Lielākā daļā turnīra norisināsies ”Shrine auditorium and expo hall”. Šī zāle uzbūvēta jau tālajā 1925. gadā, bet noslēdzošā renovācija tajā notikusi 2002. gadā. Šīs izstādes zāles ietilpība ir nedaudz virs sešiem tūkstošiem skatītāju. Noslēdzošās cīņas gaidāmas jau ”Kia Forum” – šeit norisināsies cīņas par finālu jeb piedalīsies četras labākās komandas. Šī halle laika gaitā bijusi mājvietām vairākām sporta komandām, kā, piemēram, Losandželosas ”Kings”, ”Lakers” un arī ”Clippers”. Halles ietilpība ir 17 ar pusi skatītāju vietas.

Valorant Champions 2023 formāts

Jau minēts, ka čempionu tūrē kopumā piedalīsies 16 komandas. Tās vispirms tiks sadalītas četrās grupās par četrām komandām katrā. Ikvienā no mačiem uzvarētāju komandai būs jāuzvar divās sērijās, bet izslēgšanas cīņās iekļūs katras grupas divas labākās vienības. Vēlāk jau no 16. līdz 20. augustam gaidāmas cīņas par tikšanu labāko četriniekā – arī tajā ”League of legends” komandas cīnīsies līdz divām uzvarētām sērijām vai raundiem. Čempions noskaidrosies no 24. līdz 26. augustam, kad labākais četrinieks spēkosies jau līdz trim uzvarētiem raundiem katrā no spēlēm.

Valorant Champions 2023 dalībnieki

Kopumā par labākās komandas statusu cīnīsies 16 vienības. Eiropas, Āfrikas un Tuvo Austrumu reģionu pārstāvēs tādas komandas kā ”Fnatic”, ”Team Liquid”, ”FUT Esports”, ”Giants Gaming” un ”Natus Vincere”. Amerikas reģionu cīņā par galveno balvu pārstāvēs tādas komandas kā ”Evil Geniuses”, NRG, ”LOUD” un ”KRU Esports”. Klusā okeāna reģionu dalībā nozīmīgajā turnīrā pārstāvēs ”Paper Rex”, DRX, T1 un ”Zelta Division”, kamēr no Ķīnas uz Losandželosu posīsies ”Edward Gaming”, ”Bilibili Gaming” un ”FunPlus Phoenix”. Jāmin, ka ”Team Liquid” komandas rindās spēlē arī latvietis, Mareks YEKINDAR Gaļinovskis, kurš ir viens no tās vadošajiem spēlētājiem. Uz šo komandu viņš pārcēlās iepriekšējā gada laikā.

Jāmin, ka starp 16 dalībniecēm ir arī tādas, kuras kļuvušas par Valorant Esports čempionēm vai spēlējušas finālā. Otrajā sezonā jeb pirms gada par šī turnīra čempioni kļuva LOUD, kas finālā apspēlēja ”Optic Gaming”. Savukārt pirmajā sezonā, 2021. gadā, par čempioni kļuva ”Acend”, finālā apspēlējot ”Gambiit Esports”. No minētajām komandām 2023. gadā starp labākajām 16 ir tikai esošā čempione.

Balvas 2023. gada Valorant čempioniem

Kopumā League of legends Valorant čempionāts piedāvā komandām izcīnīt nozīmīgas naudas balvas. Visa finālturnīra laikā spēlētāji sadalīs vairāk nekā divus miljonus dolāru (2.25). Lielākais kumoss no tā tiks uzvarētājiem – laimīgā komanda mājās dosies ar izcīnītu vienu miljonu dolāru. Fināliste tiks pie 400 tūkstošiem dolāru, kamēr trešās vietas ieguvēja pie 250 tūkstošiem. Ceturtā vieta dos iespēju tikt pie 130 tūkstošiem dolāru, bet mazāk pelnīs pārējo vietu ieguvējas. Piektā un sestā vieta ļaus saņemt 85 tūkstošus, septītā un astotā vieta 50 tūkstošus, 9. līdz 12. vieta 30 tūkstošus, kamēr noslēdzošās četras vietas var rēķināties vien ar 20 tūkstošu dolāru lielu prēmiju.

Pirms nozīmīgā turnīra par galveno favorīti bukmeikeri uzskata ”Fnatic”, kuras koeficients uz uzvaru lēsts ar 1.25 vērtībā. Koeficients 2.00 piešķirts ”Paper Rex”, bet 2.5 ”Evil Geniuses”. YEKINDAR pārstāvētajai ”Team Liquid” šobrīd koeficients ir 8.00, kas ir septītais labākais starp visām komandām. Tas nozīmē, ka tās uzvara turnīra nebūs pārsteigums, taču ļoti gaidīta tā netiek.

Esports derības un Valorant Champions 2023 pie LV BET

Ja vēlies likt likmi uz esporta valoran turnīru notikumiem, tostarp pasaules čempionātu, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”’Valoran”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās sacensības.

Likt likmes uz esporta notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem, tostarp vienu no slavenākajiem daudzdienu velobraucieniem. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likmes uz Valorant Champions 2023 vietnē LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvās plašas likmes uz šo turnīru. Mūsu piedāvājumā būs iespēja derēt uz visām turnīra spēlēm. LV BET sporta totalizatorā būs iespējams paredzēt tādus notikumus kā spēles uzvarētāju, karšu handikapu, spēlētās kartes kopā, kā arī atsevišķas lietas par katras kartes notikumiem. Katrā no kartēm vari paredzēt uzvarētāju, handikapu, kā arī citas lietas. Ar visām pieejamajām likmēm vari iepazīties LV BET sporta totalizatorā, meklējot Valorant Champions tour.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *