Football UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League - First Semi-Final Matches | LV BET Blog

EIROPAS UN KONFERENCES LĪGAS PUSFINĀLI: TRĪS ITĀĻU UN TIKAI VIENS ANGĻU KLUBS

Aprīļa vidū noskaidrojās pusfinālistes UEFA Eiropas un UEFA Eiropas Konferences līgās. Noskaidrojās, ka Eiropas līgā par uzvaru turpinās cīnīties ”Bayer”, ”Atalanta”, ”Roma” un ”Marseille”, bet Konferences līgā – ”Aston Villa”, ”Fiorentina”, ”Club Brugge” un ”Olympiacos”. Jau maija sākumā visas minētās komandas sāks cīņu par finālu. Vēlies veikt likmes uz labākajām futbola spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvātajos koeficientus un veic derības!

UEFA EIROPAS LĪGA: ”LIVERPOOL” NEATSPĒLĒJAS, ”BAYER” TURPINA GARO SĒRIJU

Football UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League - First Semi-Final Matches | LV BET Blog2023./2024.gada sezonā par vienu Eiropas līgas favorīti tika uzskatīta ”Liverpool”, bet beigās klubs izstājās jau pēc ceturtdaļfināla fāzes. Duelī pret ”Atalanta” Jirgena Klopa vadīto komandu iegāza spēle savā laukumā, kurā tika zaudēts ar 0:3. Atbildes mačā izdevās uzvarēt ar 1:0, taču ar to nebija pietiekami, lai triumfētu divu spēļu summā (1:3).

Divu Itālijas klubu duelī vietu pusfinālā nopelnīja ”Roma”. Arī atbildes spēlē tai izdevās apspēlēt ”Milan” (2:1), turklāt to paveikt, lielāko daļu spēles pavadot mazākumā. Vienīgais duelis, kurā uzvarētājs noskaidrojās pēcspēles sitienu sērijā, bija starp ”Marseille” un ”Benfica”. Otro spēli ar 1:0 uzvarēja franču klubs, divu spēļu summā panākot 2:2. Pēcspēles sitienu sērijā ”Marseille” realizēja četras pendeles, tādējādi iesoļojot pusfinālā.

44 spēlēs pēc kārtas nav zaudējusi Vācijas Bundeslīgas pasludinātā čempione Leverkūzenes ”Bayer”, kas spējusi tikt Eiropas līgās pusfinālā. Ceturtdaļfinālā pret ”West Ham” visu izšķira kluba uzvara savā laukumā ar 2:0. Izbraukumā no pirmā zaudējuma sezonā Šavi Alonso vadītā komanda izvairījās pašā izskaņā, 89. minūtē iesitot Džeremī Frimpongam.

UEFA KONFERENCES LĪGA: ”ASTON VILLA” UN ”OLYMPIACOS” VISU IZŠĶIR PĒCSPĒLES SITIENOS

UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālos iekļuva ”Fiorentina” un ”Club Brugge”, abām visu izšķirot atbildes spēlē. Pēc 0:0 viesos savā laukumā ”Fiorentina” ar 2:0 apspēlēja Viktorijas ”Plzen”, ar tādu pašu rezultātu atbildes maču pret PAOK uzvarot ”Club Brugge”.

Saistošāki notikumi bija vērojami divos citos pāros. Gan ”Aston Villa” pret ”Lille”, gan ”Olympiacos” pret Stambulas ”Fenerbahce” uzvarēja pēcspēles sitienu sērijā. ”Aston Villa” vēl 87. minūtē divu spēļu summā ar 2:3 zaudēja ”Lille”, bet tad rezultātu summā izlīdzināja Metijs Kešs. Pēcspēles sitienos savu vārdu teica kluba vārtsargs Emiljano Martiness, kurš atvairīja divus pēcspēles sitienus un palīdzēja ”Aston Villa” turpināt cīņu par trofeju. Savukārt ”Olympiacos” ar trīs realizētām pendelēm tika pāri ”Fenerbahce” barjerai.

PUSFINĀLA SPĒĻU PĀRI UN GRAFIKS

UEFA Eiropas līgā par vietu finālā savstarpēji spēkosies ”Marseille” pret pārsteiguma autori ”Atalanta”, bet citā pārī savstarpēji cīnīsies ”Roma” pret vēl nezaudējušo Leverkūzenes ”Bayer”. Eiropas līgā pirmās pusfināla spēles paredzētas 2. maijā, bet atbildes mači nedēļu vēlāk – 9. maijā.

UEFA Konferences līgā par vietu finālā vienā pārī savstarpēji spēkosies ”Fiorentina” pret ”Club Brugge”, bet citā pēcspēles sitienu sērijā no ceturtdaļfināla izkļuvušās ”Aston Villa” pret ”Olympiacos”. Arī šeit pusfināli gaidāmi 2. un 9. maijā.

Abos turnīros finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Ja gadījumā pēc otrās spēles pamatlaika beigām uzvarētājs nebūs zināms, sekos divi papildlaiki, katrs 15 minūšu garumā. Ja arī tad nebūs zināms uzvarētājs, visu noteiks prasmes pēcspēles sitienu izpildīšanā. Eiropas līgas fināls gaidāms 22. maijā, bet Konferences līgā – 29. maijā.

DERĪBAS UZ PUSFINĀLA SPĒLĒM EIROPAS UN EIROPAS KONFERENCES LĪGĀS

Pēc bukmeikeru domām Eiropas līgā par galveno titula kandidāti uzskata Leverkūzenes ”Bayer”, kuras koeficients noteikts 1.75 apmērā. Otras labākās izredzes uzvarēt ir ”Atalanta” (4.00), trešās ”Roma” (6.00), bet sliktākās – ”Marseille” (11.00).

UEFA Konferences līgā ir divas izteiktas favorītes – bukmeikeri uzskata, ka galvenās izredzes izcīnīt titulu ir ”Aston Villa” (koeficients 2.1) un ”Fiorentina” (2.5). ”Club Brugge” (9.00) un ”Olympiacos” (10.00) izredzes tikt pie šī turnīra trofejas netiek vērtētas visai augstu.

LV BET sporta totalizatorā būs plašs likmju piedāvājums uz abu turnīru atbildes spēlēm ceturtdaļfinālā. Iecienītākās klientu likmes ir paredzēt spēles uzvarētāju, kā arī veikt derības uz kopā gūtajiem vārtiem (virs/zem), kādā no puslaikā gūtaijem vārtiem (virs/zem). Tāpat tiek izdarītas derības uz to, vai abas komandas spēlē gūs vārtus. LV BET sporta totalizatora piedāvājumā ir ļoti plašs futbola likmju klāsts uz Eirokausiem, tāpēc ieskaties un veic likmes ne tikai uz populārākajām derību iespējām, bet arī citām, ieskaitot handikapiem, statistikas datiem (aizmugures, stūra sitieni, brīdinājumi, u.c), kā arī precīzu rezultātu un spēlētājiem, kuri gūs vārtus.

FUTBOLA LIKMES LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz UEFA Eiropas un Konferences līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *