BLAST Premier Spring Groups 2024: broky un YEKINDAR sezonas pirmais turnīrs

BLAST Premier Spring Groups 2024: broky un YEKINDAR sezonas pirmais turnīrs

No 22. līdz pat 29. janvārim esportā gaidāms pirmais nozīmīgais CS2 turnīrs – BLAST Premier Spring Groups 2024. Tajā piedalīsies 16 komandas, tostarp divas latviešu pārstāvētās – broky (Helvija Saukanta) FaZe Clan un YEKINDAR (Mareka Gaļinovska) Team Liquid. Vēlies veikt derības uz esporta notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar labākajām likmēm un veic derības

Svarīgākā informācija par BLAST Premier Spring Groups 2024 turnīru

BLAST Premier Spring Groups 2024 esporta turnīrs ir pirmais nozīmīgais sezonas turnīrs CS2 (counter-strike) spēlē. Tas norisināsies Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā no šī gada 22. līdz 29. janvārim, 16 komandām sadalot 190 tūkstošu dolāru lielu naudas balvu fondu.

”Spring Final” turnīram kvalificēsies pirmās sešas vietas, turklāt tās iegūs arī naudas balvu. Pirmā līdz ceturtā vieta mājās dosies ar 22.5 tūkstošiem dolāru katra, bet piektās un sestās vietas ieguvēja ar 12.5 tūkstošiem dolāru katra. Pārējo vietu ieguvējas kvalificēsies ”Spring Showdown” turnīram, kurā turpinās cīņu par potenciālo spēlēšanu BLAST Premier Spring final turnīrā. Septītās un astotās vietas ieguvējas nopelnīs 10.5 tūkstošus dolārus katra, 9. līdz 12. vietas ieguvējas 8500 dolārus katra, bet 13. līdz 16. vietas ieguvējas piecus tūkstošus katra.

2023.gada turnīrā piedalījās 12 komandas, bet pirmās trīs vietas un automātisku ceļazīmi uz BLAST Premier Spring fināla turnīru ieguva ”Team Vitality”, Helvija broky Saukanta pārstāvētā ”FaZe Clan”, kā arī ”G2 Esports”. Mājās tās brauca arīdzan ar 27.5 tūkstošu dolāru lielu naudas balvu.

BLAST Premier Spring Groups dalībnieki

2024.gadā dalībnieku skaits no 12 pacelts par četrām komandām, respektīvi, uz 16. Šī gada turnīrā piedalīsies tādas komandas kā ”Astralis”, ”BIG”, ”Cloud9”, ”Complexity Gaming”, ”FaZe Clan”, ”G2 Esports”, ”Heroic”, ”Natus Vincere”, ”Ninjas in Pyjamas”, OG, ”Team Liquid”, ”Team Vitality”, ”GamerLegion”, ”Team Falcons”, ”Team Spirit” un ”Virtus.pro”.

Tas nozīmē, ka BLAST Premier pirmajā nozīmīgajā sezonas turnīrā startēs divi latviešu esportisti. ”FaZe Clan” viens no vadošajiem spēlētājiem ir Helvijs broky Saukants, kurš ieguva arī nomināciju Latvijas sporta gada balvas pasniegšanas ceremonijā, kamēr ”Team Liquid” pārstāv Mareks YEKINDAR Gaļinovskis.

BLAST Premier Spring Groups 2024 grafiks

Izspēles formāts paredz, ka 16 komandas sadalītas četrās grupās – A, B, C un D. Katras grupas uzvarētāja kvalificēsies BLAST Premier Spring finals turnīram. A grupā spēlēs ”Team Vitality”, OG, ”Astralis” un ”Falcons”, B grupā ”FaZe Clan”, Gamer Legion, Team Liquid un Team Spirit, C grupā G2 Esports, Ninjas in Pyjamas, Natus Vincere un Complexity Gaming, kamēr D grupā spēlēs BIG, Cloud9, Heroic un Virtus.pro. Pēc katras grupas fināla otro vietu ieguvējas dosies uz ”play-in”, kur cīnīsies par pēdējām divām automātiskajām vietām uz Spring Finals turnīru. Katra spēle notiks līdz divām uzvarētām kartēm jeb ”best-of-three”.

Grafiks paredz, ka no 22. līdz 29. janvārim tiks izspēlēts turnīrs. Tas sāksies ar katras grupas pirmajiem mačiem, katras spēles uzvarētājiem pārceļoties uz ”upper bracket”, bet zaudētājiem uz ”lower bracket”. Lielajā katras grupas finālā spēlēs viena komanda no ”upper bracket” un viena komanda no ”lower bracket”. Visai iespējams, ka turnīra laikā savstarpēju spēli var aizvadīt broky ”FaZe Clan” pret otra latvieša YEKINDAR ”Team Liquid”, jo abas komandas atrodas vienā grupā – B. ”FaZe Clan” turnīru sāks ar spēli pret ”Gamer Legion”, bet ”Team Liquid” pret ”Team Spirit”. Uzvaras gadījumā abas tālāk spēkosies ”upper bracket” finālā.

Pēc bukmeikeru domām ”FaZe Clan” pirmajā spēlē uzvarēs. Tās koeficients mača pret ”Gamer Legion” izlikts ar 1.03, kamēr pretinieks mačā tiek uztverts par pastarīti (koeficients 9.00). Citādāk ir ”Team Liquid” un ”Team Spirit” mačā, kurā pagaidām favorītes statusā ir otrā – koeficients 1.45, kamēr YEKINDAR komandas uzvara novērtēta ar koeficientu 2.55.

Likmes uz BLAST Premier pavasara grupām vietnē LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā vienas no plašākajām derību iespējām uz Counter-Strike 2 notikumiem, tostarp gaidāmo esports BLAST Premier Springs Groups 2024 turnīra spēlēm. Vari derēt uz mača uzvarētāju, kopā spēlētajām kartēm, karšu handikapu, precīzu rezultātu, raundu handikapu, kopā spēlētajiem raundiem, katras komandas kopā spēlētajiem raundiem un notikumiem katrā no kartēm. Potenciāli var būt iespējams derēt uz spēlētāju H2H un citiem ar cīņu saistītiem aspektiem. Ar visām derību iespējām var iepazīties LV BET sporta totalizatorā, meklējot esporta sadaļu – šajā gadījumā CS2. Lai veiktu informētas likmes, pirms to izdarīšanas aicinām iepazīties ar bukmeikeru piedāvātajām ”outright” iespējām, ieskatīties pēdējo turnīru veikumā un pieteikto spēlētāju sastāvu.

Ja vēlies izdarīt sporta likmes uz esporta spēlēm, tostarp BLAST Premier Spring Groups turnīru, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”CS2”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz esporta, tostarp counter strike notikumiem, ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām esporta spēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *