UEFA Čempionu līgas 1/4 fināla izloze saved kopā ”City” pret ”Bayern” un ”Real” pret ”Chelsea”

UEFA Čempionu līgas 1/4 fināla izloze saved kopā ”City” pret ”Bayern” un ”Real” pret ”Chelsea”

UEFA Čempionu līgas turnīrs pamazām virzās kulminācijas brīdim. 17. martā noritēja izloze, kurā ne tikai noskaidroja ceturtdaļfināla pārus, bet gan arī tālāko zaru, kā komandas spēkosies līdz pat finālam, kurš šī gada 10. jūnijā norisināsies Turcijas pilsētā Stambulā. Divos no četriem pāriem gaidāms grandu duelis – Mančestras ”City” spēkosies pret Minhenes ”Bayern”, kamēr čempione Madrides ”Real” eksaminēs Londonas ”Chelsea”. Vai vēlies vairāk uzzināt par futbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

UEFA Čempionu līga (2022/2023) — svarīgākie momenti līdz ceturtdaļfinālam

UEFA Čempionu līgas sezona sākās jau 2022. gada rudenī ar apakšgrupu izspēli. Pirmie pārsteigumi jau bija manāmi grupu turnīra laikā, jo astotdaļfinālā neiekļuva tādas zināmas vienības kā Madrides ”Atletico”, ”Barcelona” un Turīnas ”Juventus”. Spānijas klubs no Barselonas sezonu vēlāk turpināja UEFA Eiropas līgas sacensībās, taču arī no tām ātri vien izstājās, jo pirmajā play-off kārtā pretī dabūja Mančestras ”United”. Par zināmā mērā sensāciju parūpējas ”Club Brugge”, kas B apakšgrupā ar 11 punktiem ieguva otro vietu un tādējādi kvalificējās UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālam.

Astotdaļfināli tika izspēlēti martā. Par astoņām ceturtdaļfinālistēm kļuva Lisabonas ”Benfica”, Milānas ”Inter”, ”Milan”, ”Napoli”, Mančestras ”City”, Minhenes ”Bayern”, Madrides ”Real” un Londonas ”Chelsea”. Nevienā pārī nebija vajadzīgi papildlaiki, viss noskaidrojās divu spēļu summā. ”Benfica” ar 7:1 sagrāva ”Club Brugge”, ”Chelsea” atspēlējās un ar 2:1 tika galā ar Dortmundes ”Borussia”, ”Bayern” divu spēļu summā ar 3:0 pārspēja Francijas grandu Parīzes ”Saint-Germain”, savukārt ”Milan” pietika ar vieniem vārtiem, lai pārvarētu ”Tottenham” barjeru. Arī ”Inter” bija nepieciešami vieni vārti, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā un pieveiktu ”Porto”, kamēr Ērlings Holanns parūpējās par šovu. Viņš atbildes mačā pret ”Leipzig” guva piecus vārtus, tādējādi veicinot ”City” vieglu iekļūšanu astoņu labāko vidū (8:1). Pārliecinoši ceturtdaļfinālā tika ”Napoli” un ”Real”, kas attiecīgi ar 5:0 un 6:2 pārspēja ”Eintracht” un ”Liverpool” komandas.

Ielozētie UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāri

Martā notikusī ceturtdaļfināla pāru izloze vēstīja, ka savstarpēji par vietu pusfinālā spēkosies ”Bayern” pret Mančestras ”City”, Madrides ”Real” pret ”Chelsea”, ”Benfica” pret ”Inter” un ”Napoli” pret ”Milan”. Visdrīzāk pats gaidītākais ceturtdaļfināls būs starp Minhenes un Mančestras klubiem, kuri pašlaik ir vieni no līderiem vietējos čempionātos. Jau otro sezonu pēc kārtas ceturtdaļfināla fāzē spēkosies Madrides ”Real” pret ”Chelsea”. Pirms gada ”Real” divu spēļu summā uzvarēja vien ar vienu vārtu pārsvaru (5:4). Ja 2022. gada turnīra laikā neviena Itālijas komanda netika ceturtdaļfinālā, tad šoreiz to būs trīs. ”Napoli” ir A sērijas pārliecinoša līdere un būs favorīte cīņā pret ”Milan”, bet ”Inter” duelī pret ”Benfica” abu vienību izredzes vērtējamas kā 50:50.

Arī izlozētais zars vieglāks ir kādai no trim itāļu komandām ceļā uz finālu. Pusfinālos vienā pārī spēkosies Madrides ”Real” pret ”Chelsea” uzvarētājs pret ”City” un ”Bayern” uzvarētāju, bet citā ”Napoli” pret ”Milan” pret ”Benfica” un ”Inter”. Tas arī nozīmē, ka pusfinālā vienā no pāriem sagaidāms grandu duelis.

Kad notiks ceturtdaļfināla spēles?

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles notiks 2023. gada 11. un 12., kā arī 18. un 19. aprīlī. Kā ierasts, viena spēle notiek vienas komandas laukumā, bet atbildes mačs otras. Pusfinālā iekļūs tā vienība, kura uzvarēs divu spēļu summā. Ja pēc otrā mača rezultāts divu spēļu summā būs neizšķirts, komandas spēlēs divus papildlaikus par 15 minūtēm, bet, ja arī tad uzvarētājs nenoskaidrosies, sekos 11 metru pēcspēles sitienu sērija.

UEFA Čempionu līgas pusfināli jau gaidāmi maijā. Pirmajā mačā komandas tiksies 9. vai 10. maijā, bet atbildes cīņa plānota 16. vai 17. maijā. Savukārt lielais futbola fināls paredzēts 2023. gada 10. jūnijā. Šogad divas labākās komandas par trofeju cīnīsies Turcijas nozīmīgākajā pilsētā Stambulā.

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēļu favorīti (2022/2023)

Par galveno favorīti cīņa uz titulu šobrīd noteikti var saukt esošo čempioni Madrides ”Real”. Iepriekšējā sezonā jeb 2022. gada laikā ”Real” finālā ar 1:0 pārspēja ”Liverpool” un triumfēja nozīmīgajā turnīrā. Šoreiz ”Real” atkal tiksies ar ”Chelsea”, bet vēlāk nāks jau cits grands, bet tas nemazina to, ka klubu uzskatīs par galveno favorīti. Tāpat uz trofeju kā favorītes liks ”Bayern” un Mančestras ”City”. Abas demonstrē lielisku, uzbrūkošu futbolu. No otrā četrinieka šķietami favorītes statuss varētu tikt atvēlēts pārliecinošajai Itālijas A sērijas līderei ”Napoli”, kurai varētu būt sava veida priekšrocības cīņā pret divām Milānas komandām. Jebkurā gadījumā, cīņa par titula iegūšanu UEFA Čempionu līgas turnīrā būs spraiga.

Likmes uz UEFA Čempionu līgu vietnē LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz UEFA Čempionu līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz futbola mačiem uz jebkuru no Eirokausa spēlēm ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

UEFA Čempionu līgas derības LV BET

Uz UEFA Čempionu līgas mačiem sporta totalizators LV BET piedāvā plašu likmju iespējas uz jebkuru no mačiem un ceturtdaļfināla cīņas nebūs izņēmums. Iecienītākā izvēle ir derēt uz spēles uzvarētāja noteikšanu, tāpat kā ”virs/zem” iespēju, handikapu, abu komandu vārtu gūšanu un veikt likmi bez neizšķirta. Pastāv gan arī iespējas derēt uz likmē, kuras saistītas ar handikapu, koeficientiem, 1. un 2. puslaiku, vārtiem, katras komandas sniegumu, kā arī daudz ko citu. Piemēram, ja tev patīk riskantākas likmes, vari veikt likmes uz precīzu rezultātu, nu, piemēram, 1:0 vai 3:2. Sezonas griezumā ik pa laikam Eiropas līgas un arī Čempionu līgas mači noslēdzas ar jau pieminētajiem rezultātiem. Retāki gan būs tādi gadījumi kā Mančestras ”City”, kas ar 7:0 grāva ”Leipzig”. Pirms katras spēles ieskaties, kura no komandām tiek uzskatīta par favorīti, un labākā vieta, kur to paveikt, ir LV BET Sporta totalizators!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *