UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla pirmās spēles: divos pāros grandu dueļi

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla pirmās spēles: divos pāros grandu dueļi

Jau no 14. februāra UEFA Čempionu līgā gaidāmas pirmās izslēgšanas spēles astotdaļfināla fāzē. Vismaz divi no pāriem solās būt intriģējoši, jo savstarpēji ielozēts pagājušās sezonas fināls starp ”Liverpool” un ”Real”, kamēr citā pārī spēkosies 2019./2020. gada sezonas finālistes Minhenes ”Bayern” pret Parīzes ”Saint-Germain”. Vai vēlies uzzināt vairāk par futbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par 2022./2023. gada Čempionu līga sezonu

UEFA Čempionu līgas 2022./2023. gada sezona sākās ar grupu turnīru, kas noritēja no pagājušā gada 6. septembra līdz pat 2. novembrim. Kā ierasts, uzreiz pēc tam seko vairāku mēnešu pauze un turnīrs atsākas februārī.

Vilšanos grupu turnīrā piedzīvoja tādas zināmas komandas kā ”Barcelona”, ”Atletico Madrid” un Turīnas ”Juventus”, kas izstājās no tālākās cīņas par trofeju uzreiz pēc tā. H grupā visus pārsteidza Portugāles ”Benfica”, kura beigās prata uzvarēt. Tā izcīnīja tikpat daudz punktu cik Parīzes Saint Germain jeb PSG. ”Juventus” bija trešie, uzvarot tikai vienā no sešām spēlēm.

”Barcelona” grupu varēja uzskatīt par ”nāves grupu”, jo tajā vienkopus atradās tādas komandas kā ”Inter” un ”Bayern”. Vācijas grands nezaudēja nevienā no mačiem, bet cīņā par otro vietu trīs punktus vairāk ieguva ”Inter”. Tikmēr Madrides ”Atletico” ar pieciem punktiem ieņēma noslēdzošo vietu B grupā. Tieši šajā apakšgrupā par galveno pārsteigumu parūpējās Beļģijas ”Club Brugge”, kas ieguva 11 punktus, otro vietu grupā un ceļazīmi uz astotdaļfinālu.

Kopumā vietu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā nodrošināja tādas komandas kā ”Porto”, ”Club Brugge”, ”Bayern”, ”Inter”, ”Tottenham”, ”Eintracht”. Londonas ”Chelsea”, ”Milan”, Madrides ”Real”, ”Leipzig”, ”Manchester City”, ”Borussia”, ”Benfica” un PSG.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pāri

UEFA Čempionu līgas sezonas laikā pirmie izslēgšanas spēļu pāri tiek lozēti. Tā tas bija arī pirmās kārtas jeb astotdaļfināla gadījumā. Izloze lēma, ka Parīzes Saint Germain spēkosies pret Minhenes ”Bayern”, ”Milan” cīnīsies pret ”Tottenham”, pārsteiguma autore ”Club Brugge” gaidāms duelis pret ”Benfica”, Dortmundes ”Borussia” cīnīsies pret 2021. gada čempioni Londonas ”Chelsea”, 2022. gada čempione Madrides ”Real” fināla atkārtojumā spēlēs pret ”Liverpool”, Vācijas ”Eintracht” gaidāma spēkošanās pret ”Napoli”, ”Leipzig” pret Mančestras ”City”, bet ”Inter” pret ”Porto”.

Redzams, ka ielozēti divi ļoti interesanti pāri. Pirms gada UEFA Čempionu līgas finālā spēkojās Madrides ”Real” un ”Liverpool”. Toreiz ar rezultātu 1:0 uzvarēja ”Real”. Vēl klubi finālā spēlējuši 2017./2018. gada sezonā un arī toreiz pārāki bija Spānijas futbolisti (3:1). Tikmēr 2020. gada fināla atkārtojumā Minhenes ”Bayern” cīnīsies pret Parīzes ”Saint Germain”. Arī toreiz ar minimālu 1:0 uzvarēja ”Bayern” futbolisti.

Čempionu līga: astotdaļfināla pirmās spēles

Jebkurā izslēgšanas kārtā līdz pat finālam notiek divas spēles – pa spēlei katras komandas laukumā. UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla fāze sāksies 14. un 15. februārī, kad PSG uzņems ”Bayern”, ”Milan” cīnīsies pret ”Tottenham”, ”Club Brugge” pret ”Benfica”, bet ”Borussia” pret Londonas ”Chelsea”. 21. un 22. februārī tiks izspēlēti pārējo četru dueļu pirmās spēlēs – ”Liverpool” uzņems Madrides ”Real”, ”Eintracht” cīnīsies pret ”Napoli”, ”Leipzig” pret ”City”, bet ”Inter” pret ”Porto”.

Astotdaļfināla atbildes spēles gaidāmas 7., 8., 14. un 15. martā. Ceturtdaļfinālā iekļūs tā komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Gadījumā, ja divu spēļu summā būs neizšķirts, tad vienības spēlēs papildlaiku, bet, ja arī tad uzvarētājs nebūs noskaidrots, sekos pēcspēles sitienu sērija.

Čempionu līgas izslēgšanas spēļu fāzes grafiks

UEFA Čempionu līgas sezona tiks izspēlēta līdz šī gada 10. jūnijam. Tieši tad plānots nozīmīgā futbola turnīra fināls, kas šoreiz plānots Turcijā, ”Ataturk Olympic Stadium” Stambulā. Tā ietilpība ir ap 75 tūkstošiem skatītāju vietu. Gadījumā, ja UEFA Čempionu līgas spēlēs nav iespējams vērot klātienē, tad Latvijas teritorijā tās iespējams vērot tiešsaistes straumēšanas platformā Viaplay.

Kā likt likmes uz Čempionu līgu LV BET?

Ja vēlies izdarīt likmes uz Čempionu līgas futbola spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz futbola mačiem Čempionu līgā ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Likmes uz Čempionu līgu LV BET

Pirms veic likmes iepazīsties ar bukmeikeru piedāvātajām outright iespējām, kas ļauj iepazīties, kuri pēc viņu domām ir galvenie favorīti uz uzvaru. Šobrīd par lielāko favorīti cīņā par Čempionu līgas titulu tiek minēta Mančestras ”City”, kuras koeficients lēsts 2.8. Jāatceras, ka klubs gan vēl nekad šajā turnīrā nav uzvarējis. Ar koeficientu 7.00 novērtēts ”Bayern” triumfs, ar 9.00 PSG, bet 12.00 pašreizējās čempiones Madrides ”Real” un iepriekšējās finālistes ”Liverpool” izredzes. Citām komandām doti zemāki koeficienti.

Ja par pašu spēli, tad tev ir iespēja veikt derības uz dažādiem ar spēli saistītiem aspektiem. Viens no tiem ir spēles uzvarētāja noteikšana, bet tev ir iespēja arī derēt uz to komandu, kura pārvarēs astotdaļfināla kārtu. Pastāv dažādi likmju piedāvājumi uz gūtajiem vārtiem un uz katru no puslaikiem, kā arī daudz ko citu. Ienāc LV BET Sporta totalizatorā, un izbaudi Čempionu līgas spēles!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *