Pārbaudes spēle futbolā: Polija – Latvija

Pārbaudes spēle futbolā: Polija – Latvija

Šī gada 21. novembrī Latvijas futbola izlase viesosies Polijā, lai pret šīs valsts izlasi aizvadītu pārbaudes spēli. Mačs noritēs izlašu logu laikā, taču abām vairs nebūs paredzētas 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles. Lai iekļautos UEFA noteikumos, lemts par šādas pārbaudes spēles aizvadīšanu. Vai vēlies vairāk uzzināt par izlašu futbolu? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Pārbaudes spēles aizvadīšana ar nolūku iekļauties saistībās pret UEFA

Šī gada novembrī gaidāms noslēdzošais izlašu logus 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla ietvaros. Zināms, ka 2024. gada Eiropas čempionāts nākamajā vasarā no 14. jūnija līdz 14. jūlijam norisināsies desmit Vācijas pilsētās. Lai iekļūtu turnīrā, tam jākvalificējas.

Latvijas futbola izlase jau zaudējusi cerības kvalificēties turnīram. D grupā pēc septiņām aizvadītām kārtām ar trim punktiem tā ieņem pēdējo, piekto vietu. Noslēdzošā spēle gaidāma 18. novembrī, Latvijas proklamēšanas dienā, ”Skonto” stadionā pret Horvātiju, pret kuru pirmajā aplī tika piedzīvots bezierunu zaudējums ar 0:5.

Viena spēle atlases ciklā atlikusi arī Polijai, kas tai būs ļoti svarīga. Pagaidām ar desmit punktiem pēc septiņiem mačiem izlase E grupā ir trešajā vietā. Punkts vairāk ir Čehijai, bet trīs Albānijai. Pēdējo spēli ciklā poļi aizvadīs 17. novembrī savā laukumā pret Čehiju. Tikai uzvara garantēs tai iespēju turpināt cīņu par automātisku iekļūšanu finālturnīrā, kurā uzreiz kvalificēsies katras grupas divas labākās. Uzvara gan tāpat liks gaidīt pēdējo kārtu – Albānijas un Čehijas rezultātus.

Pārbaudes spēles tām komandām, kurām spēles kvalifikācijas ciklā jau būs noslēgušās, notiek tamdēļ, jo saskaņā ar komercsaistībām pret UEFA vismaz Latvijas izlasei 2023. gada laikā jāaizvada desmit starptautiskās spēles. Tā kā izlases (Latvija, Polija) ielozētas piecu komandu grupā, tad bez astoņām spēlēm kvalifikācijā, jānospēlē arī divi pārbaudes mači. Latvija pirmo nospēlēja šī gada martā pret Īriju.

Iepriekšējie savstarpējie komandu mači

Par spēles favorīti viennozīmīgi sauks Polijas izlasi, kas jau labu laiku ir viena no pirmā ešelona izlasēm Eiropā. Tās uzbrukuma smailē spēlē viens no pasaulē labākajiem uzbrucējiem – Roberts Levandovskis, kurš jau otro sezonu pārstāv ”Barcelona” krāsas.

Kopumā abas komandas aizvadījušas jau 15 savstarpējās spēles un 21. novembra vakarā abas izlases laukumā viena pret otru dosies 16. reizi. Līdz šim statistika ir nepielūdzama Latvijas spēlētājiem – 11 reizēs uzvarējuši poļi, divās Latvija, bet vēl divās spēlēs fiksēts neizšķirts.

Pēdējo reizi abas vienības spēkojās 2019. gadā, kad bija ielozētas vienā Pasaules kausa kvalifikācijas grupā. Abās spēlēs uzvarēja Polija. Varšavā, salaužot latviešu pretestību spēles beigās, poļi bija pārāki ar 2:0, bet Rīgā jau pretinieks nospēlēja pārliecinošāk – 3:0 uzvara, turklāt skatītājus ar ”hat-trick” priecēja pasaules futbola zvaigzne Roberts Levandovskis.

Kā veikt likmes uz pārbaudes spēlēm futbolā LV BET?

Ja vēlies izdarīt likmes uz starptautiskajām draudzības spēlēm futbolā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm.

Likmes uz futbola spēlēm vietnē LV BET

LV BET sporta totalizatorā iespējams atrast plašākos likmju piedāvājumus uz futbola spēlēm. Latvijas spēle pret Poliju nebūs izņēmums. Bez iespējas derēt uz spēles uzvarētāju, varēsi veikt likmes arī uz gūto vārtu skaitu katrai komandai atsevišķi un kopā spēlē, pirmā un otrā puslaika rezultātu, gūto vārtu skaitu un citiem aspektiem, handikapu, precīzu rezultātu, vārtu guvējiem un daudz ko citu. Pastāvēs iespēja arī veikt derības uz statistikas datiem kā, piemēram, aizmugurēm, brīdinājumiem, sitieniem, sānu autiem un daudz ko citu! Ja vēlies meklēt labākos piedāvājumus futbolā, tad ienāc LV BET sporta totalizatorā.

Latvijas un Polijas izlašu pārbaudes spēlē par favorīti pavisam noteikti uzskatīs poļus, kuri turklāt spēli aizvadīs savā laukumā, savukārt latviešiem spēle var nākt par labu nākotnes vārdā un galvenā trenera Daiņa Kazakeviča noturēšanas ziņā. Viņu jau ilgāku laiku kritizē apkārtējie – fani un futbola sabiedrība, taču aizstāv futbolisti. Katrs pozitīvs rezultāts dos iespēju trenerim turpināt darbu ar izlasi arī turpmāk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *