UFC Fight Night: Holm pret Bueno Silva

UFC Fight Night: Holm pret Bueno Silva

Šī gada 15. jūlijā Lasvegasā ”UFC Apex” telpās UFC fight night ietvaros cīņu aizvadīs divas dāmas bantamweight kategorijā – Holija Holmsa pret Bueno Silvu. Vai vēlies vairāk uzzināt par MMA cīņām UFC organizācijā? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmēm un dodies veikt derības!

Kas jums jāzina par UFC Fight Night (Holma pret Bueno Silva)

UFC Vegas 77 norisināsies šī gada 15. jūlijā Lasvegasā, UFC Apex telpās. Tieši šeit visbiežāk tiek organizēti UFC organizācijas nozīmīgākās cīņas un šovu vakari. Vairākas cīņas šī vakara ietvaros pirms tā tika pārceltas vai atceltas. Flyweight kategorijā bija plānots, ka savstarpēji cīnīsies Jafels Filho pret Juankamilo Ronderosu, bet otrais atteicās no cīņas nenoskaidrotu iemeslu dēļ, kamēr Filho piemeklēja citu pretinieku. Nenotika arī sākotnēji plānotā Valta Herisa un Džoša Parižana cīņa smagajā svarā, jo bija bažas par potenciālajiem antidopinga pārkāpumiem no Herisa puses.

Līdz ar to par vakara nozīmīgāko cīņu tika pasludināta sieviešu duelis bantamweight kategorijā starp Holiju Holmsu un Bueno Silvu. Pirmā ir bijusī šīs kategorijas čempione, kamēr otrajai vēl nav karjeras laikā izcīnīti tik nozīmīgi panākumi UFC ringā.

UFC Fight Night dalībnieki

Kā ierasts, UFC fight night laikā gaidāmas main card un preliminary card cīņas. Nozīmīgajā main card bez jau minētās Hollijas Holmas pret Bueno Silvas cīņas vēl dāmām jau citā, featherweight kategorijā spēkosies Norma Dumonta pret Čelsiju Čendleri, bet pārējās cīņas noritēs starp kungiem. Welterweight svara kategorijā Džeks Della Madalena cīnīsies pret Basilu Hafezu, vieglajā svarā Fransisko Prado cīnīsies pret Otmanu Azaitaru, bet Nazims Sadikovs pret Terensu Makīniju, kamēr vidējā svarā Parks Juns-Jongs ringā dosies pret Albertu Duraevu.

Vairāk cīņu paredzētas preliminary card. Līdzīgi main card, arī te divas cīņas noritēs starp dāmām. Tā saucamajā strawweight Viktorija Dudakova cīnīsies pret Istelu Nunjesu, bet bantamweight Ailina Peresa pret Ešliju Evansu-Smitu. Pārējās cīņas gaidāmas starp kungiem – featherweight Melsiks Bagdasarjans cīnīsies pret Takeru Litzu, bet Melkuzaels Kosta pret Ostinu Lingo. Divas cīņas plānotas arī vieglajā svarā, kur Evans Elders par uzvaru spēkosies pret Dženāro Valdezu, bet Aleksandrs Munozs pret Karlu Dītonu. Savukārt flyweight kategorijā Azats Maksums cīnīsies pret Taisonu Namu.

Nakts cīņa – kas jāzina par konkursantiem?

Holija Holma

41 gadu vecā ASV MMA cīkstone Hollija Holmsa pirms pievēršanās UFC spēkojusies arī tādos sporta veidos kā boksā un kikboksā. Profesionālajā boksā 38 cīņās viņa iespēja 33 uzvaras, bet kikboksā 22 cīņās 14 panākumus. UFC ringos viņa reizi kļuvusi par bantamweight svara kategorijas čempioni. Kopumā MMA viņa aizvadījusi 21 cīņu, no kurām uzvarējusi 15, bet sešās piedzīvojusi zaudējumus. No izcīnītajām uzvarām astoņas izcīnītas ar nokautu palīdzību, bet septiņas pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma, kamēr no sešiem zaudējumiem viens piedzīvots pēc nokauta un cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet četri pēc tiesnešu lēmumiem. Jāmin, ka kopš 2016. gada marta, kad viņa piedzīvoja karjeras pirmo zaudējumu UFC, viņa uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm.

Meija Bueno Silva

Holmas pretiniece Bueno Silva ir desmit gadus jaunāka un, iespējams, tas var daudz ko izšķirt gaidāmajā cīņā. 31 gadu vecā brazīliete savas karjeras laikā piedalījusies 13 cīņās, no kurām uzvarējusi desmit, divās zaudējusi, bet viena noslēgusies bez uzvarētājas noskaidrošanas. No 11 uzvarām viena izcīnīta pēc nokauta, septiņas pēc priekšlaicīgas cīņas pārtraukšanas, bet divas pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma. Abi zaudējumu piedzīvoti pēc tiesnešu lēmumiem – 2020. gada martā viņa piekāpās Marinai Morozai, bet 2021. gada oktobrī Manonai Fiorotai. Bantamweight svara kategorijā viņai ir visvairāk uzvaru UFC vēsturē pēc cīņu priekšlaicīgas pārtraukšanas (submission).

Kur es varu skatīties UFC Fight Night tiešraidi?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaro starp Holly Holm vs Bueno Silva cīņa tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo vienu no nozīmīgākajām cīņām no ASV, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC Fight Night derības uz LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Holly Holm vs Bueno Silva. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC Fight Night padomi un derības uz LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā plašu likmju iespējas uz MMA cīņām. Vari noteikt ne tikai cīņas uzvarētāju, bet arī uzvarošo metodi, dažādas ar uzvaru saistītās kombinācijas, vai cīņa ilgs visus maksimālos trīs raundus un ar kādu metodi uzvarētājs izcīnīs panākumu. Atceries, ka LV BET sporta totalizators piedāvā plašākās likmju iespējas MMA sporta veidā, un tieši šeit varēsi iepazīties ar pašiem labākajiem koeficientiem uz pašām labākajām cīņām. Ienāc un uzzini vairāk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *