UFC Fight Night: Fizievs pret Gamrot

UFC Fight Night: Fizievs pret Gamrot

Šī gada 24. septembrī Lasvegasā gaidāms UFC fight night 228, kā ietvaros nozīmīgākā cīņa tiek uzskatīta vieglā svara kategorijā (lightweight) starp Rafael Fiziev un Mateusz Gamrot. Vai vēlies vairāk uzzināt par UFC notikumiem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības.

Svarīgākā informācija par UFC Fight Night un Fiziev vs. Gamrot

UFC fight night 228 norisināsies šī gada 24. septembrī pēc Latvijas laika ASV Nevadas štata Lasvegasā. Tieši šeit esošajā ”UFC Apex” arēnā pēdējā laikā pārsvarā organizē UFC cīņas. Kopumā gaidāmas 11 cīņas – piecas tā saucamajā main card, bet vēl sešas preliminary card. Par šī vakara svarīgāko cīņu uzskata vieglā svara kategorijā (lightweight) starp Rafael Fiziev un bijušo KSW organizācijas vieglā svara un featherweight čempionu Mateusz Gamrot.

Dažas no plānotajām cīņām nenotiks. Sākotnēji bija plānots, ka smagajā svarā savstarpēji spēkosies Valters Vokers un Džeiks Koljē, taču pirmā potītes traumas dēļ tā tika atcelta. Flyweight svara kategorijā sākotnēji bija ieplānots duelis starp Brunu Gustavu da Silvu un Koudiju Durdenu, taču otrajam vēlāk tika piemeklēts cits pretinieks. Nenotiks arī vidējās svara kategorijas cīņa starp Aliaškabu Hizrevu un Džeikobu Malkonu, pirmajam atsakoties bez noteikta iemesla. Otrajam vēlāk tika piemeklēts cits pretinieks.

UFC Fight Night dalībnieki

Rafaels Fizijevs

30 gadus vecais Kazahstānas cīkstonis Rafael Fiziev karjeras laikā piedalījies 14 UFC cīņās, no kurām uzvarējis 12. Divās citās viņš piedzīvojis zaudējumus. Astoņas no uzvarām viņš izcīnījis ar nokautu palīdzību, vienu pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet vēl trīs pēc tiesnešu lēmumiem. Viens zaudējums bijis pēc nokauta, bet cits pēc tiesnešu lēmuma. Jāmin, ka savā pēdējā cīņā viņš piedzīvoja vienu no diviem karjeras zaudējumiem, šī gada 18. martā piekāpjoties Džastinam Gatjē.

Mateušs Gamrots

32 gadus vecais Polijas MMA cīkostonis Mateusz Gamrot savas karjeras laikā piedalījies 22 jauktās cīņas mākslas cīņās, uzvarot 22 no tām. Septiņi panākumi izcīnīti ar nokautu palīdzību, pieci pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet vēl desmit pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Abi zaudējumi piedzīvoti pēc tiesnešu lēmumiem, tādējādi Gamrot karjeras laikā vēl nekad nav MMA ringā nokautēts. UFC viņš cīnās kopš 2020. gada un tieši šajā konkurencē piedzīvojis abus zaudējumus karjerā – vispirms savā pirmajā cīņā pret Guramu Kutaleladzi, bet pagājušā gada 22. oktobrī arī pret Beneilu Dariušu. Pēdējā savā UFC cīņā viņš izcīnīja uzvaru, pēc dalīta lēmuma pārspējot Džalinu Tērneru.

UFC Fight Night cīņas karte

Tā sauktajā preliminary card paredzētas cīņas starp Miles Jones un Dan Argueta (bantamweight svara kategorija), Tim Means un Andre Fialho (welterweight svara kategorija), Jacob Malkoun un Cody Brundage (middleweight svara kategorija), Mohammed Usman un Jake Collier (smagā svara kategorija), Mizuki Inoe un Hannah Gody (sieviešu strawweight svara kategorija), kā arī Montseratt Rendon un Tamires Vidal (sieviešu bantamweight svara kategorija).

Pēcāk sekos tā saucamā main card, kā ietvaros norisināsies visas nozīmīgākās cīņas. Kā jau minēts, tad pati vakara nagla būs vieglās svara kategorijas duelis starp Rafael Fiziev un Mateusz Gamrot. Vēl main card plānotas cīņas starp Bryce Mitchell un Dan Ige (featherweight svara kategorijā), Marina Rodriguez un Michelle Waterson-Gomez (sieviešu strawweight svara kategorijā), Bryan Battle un AJ Fletcher (welterweight svara kategorijā), kā arī Ricardo Ramos un Charles Jourdain (featherweight svara kategorijā).

Kur es varu skatīties UFC Fight Night?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Rafael Fiziev vs Mateusz Gamrot tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC Fight Night prognozes LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Padomi un bukmeikeru likmes UFC Cīņas nakts galam LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā plašu likmju iespējas uz MMA cīņām. Vari noteikt ne tikai cīņas uzvarētāju, bet arī uzvarošo metodi, dažādas ar uzvaru saistītās kombinācijas, vai cīņa ilgs visus maksimālos trīs raundus un ar kādu metodi uzvarētājs izcīnīs panākumu. Atceries, ka LV BET sporta totalizators piedāvā plašākās likmju iespējas MMA sporta veidā, un tieši šeit varēsi iepazīties ar pašiem labākajiem koeficientiem uz pašām labākajām cīņām. Ienāc un uzzini vairāk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *