EURO 2024 kvalifikācijas spēle Latvija pret Armēniju: vai būs pirmie punkti?

EURO 2024 kvalifikācijas spēle Latvija pret Armēniju: vai būs pirmie punkti?

Šī gada 12. oktobrī ”Skonto” stadionā plkst. 19:00 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu turpinās Latvijas futbola izlase, kam gaidāms mačs pret Armēniju. Daiņa Kazakeviča vadītā izlase kvalifikācijā joprojām cīnās bez punktiem, ko nevar teikt par armēņiem. Vai vēlies vairāk uzzināt par izlašu futbolu? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Euro 2024 kvalifikācija – abu komandu līdzšinējo spēļu kopsavilkums

Latvijas izlase

Latvijas futbola izlasei 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācija līdz šim nav bijusi veiksmīga. Pirmajās piecās D apakšgrupas spēlēs piedzīvoti vieni vienīgi zaudējumi. Vispirms valstsvienība spēkojās pret Velsu, izbraukumā piekāpjoties ar 0:1. Vēlāk sekoja mačs mājās pret Turciju, kas noslēdzās ar nervu kutinošu galotni. Mača otrajā pusē Kristers Tobers panāca izlīdzinājumu 2:2, bet nedaudz vēlāk īsi pirms tiesneša gala svilpes turkiem izdevās gūt uzvaras nesošo golu. Pēcāk izbraukumā tika aizvadīta vājākā spēle ciklā, ar 1:2 piekāpjoties Armēnijai. Septembra logs nesa vēl sliktākus rezultātus – vispirms 0:5 pret Horvātiju, bet vēlāk 0:2 pret Velsu. Pēc pēdējā mača uzticamākie līdzjutēji skandēja saukļus par galvenā trenera Daiņa Kazakeviča atlaišanu, bet treneris paliks savā amatā vismaz līdz cikla beigām.

Armēnijas izlase Euro 2024 turnīrā

Krietni labāk līdz šim veicies Armēnijas izlasei, kas pirms mača pret Latviju vēl saglabā izredzes kvalificēties 2024. gada Eiropas čempionātam. Jāatgādina, ka finālturnīrā iekļūs desmit grupu pirmo divu vietu ieguvējas, bet pēdējās trīs vietas tiks izspēlētas Nāciju līgu ”play off spēlēs”, kur piedalīsies Nāciju līgu A, B un C līgu labākās komandas. Ja starp tām jau būs komandas, kuras automātiski no kvalifikācijas būs iekļuvušas finālturnīrā, ir iespējama ar D līgas labāko komandu spēkošanās, un Latvija bija viena no labākajām tieši šajā līgā. Sagaidāms, ka 2024. gada martā tiks noskaidroti pēdējo ceļazīmju saņēmēji uz Vācijā notiekošo Eiropas čempionātu.

Atgriežoties pie Armēnijas, tā ciklu sāka ar zaudējumu Turcijai (1:2), vēlāk pārsteidzoši apspēlējot Velsu (4:2). Vēl viena uzvara tika svinēta pret Latviju, izšķirošo golu iesitot mača izskaņā (2:1). Septembra logā tika izcīnīts vēl viens punkts ar neizšķirtu pret principiālo sāncensi Turciju (1:1), bet otrais zaudējums tika piedzīvots pret Horvātiju (0:1). Bez mača pret Latviju Armēnijai vēl kvalifikācijā jācīnās pret Velsu un Horvātiju. Līdz otrajai vietai to pirms spēles pret Latviju šķir trīs punkti.

Latvijas un Armēnijas salīdzinājums

FIFA rangā Armēnija ieņem krietni augstāku pozīciju nekā Latvija. Šobrīd ar 1252.6 punktiem armēņi ir 90. vietā, taču pirms spēles pret Latviju šī pozīcija var arī mainīties, jo pagaidām nav aktualizēts rangs pēc notikušajām septembra futbola spēlēm. Latvijas futbola izlase ar 1096.19 punktiem šobrīd atrodas 134. vietā. Nez vai tuvākajā laikā sagaidāms ļoti augsts kāpums rangā.

Gaidāmajā spēlē par favorīti varēs saukt tieši Armēniju, kas vēl cīnās par iespēju spēlēt Eiropas čempionātā, kas no 2024. gada 14. jūnijam līdz 14. jūlijam gaidāms Vācijas dažādās pilsētās. Latvijas izlases galvenais mērķis varētu būt izcīnīt kaut punktu turnīra tabulā, kas pagaidām nav paveikts.

Latvijas izlases izredzes Euro 2024

Latvijas futbola izlasei nav nekādu izredžu spēlēt 2024. gada Eiropas čempionātā, tam kvalificējoties automātiski no apakšgrupas. Vienīgā iespēja tai ir tādā gadījumā, ja starp tikušajām izlasēm būs pietiekami daudz tādu, kuras ir arī bijušas labākās starp Nāciju līgas A, B un C līgas. Tādā gadījumā iespēja spēlēt play off kārtā būs arī D līgas komandām un pagājušajā sezonā šajā līgā labākās bija Latvija un Igaunija. Kopumā gan pirmā roka būs Igaunijai, kas ieņēma pirmo vietu D līgā starp visām komandām, bet Latvija varēs spēlēt playoff vien pie nosacījuma, ja daudz Nāciju līgas izlases būs jau kvalificējušās. Kopumā lielu izredžu Latvijai spēlēt otro reizi Eiropas čempionātā nav.

Kā veikt likmes uz Euro 2024 ar LV BET?

Ja vēlies izdarīt likmes uz 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm.

Likmes uz Euro 2024 vietnē LV BET

Ja vēlies izdarīt derības uz Euro 2024 kvalifikācijas spēlēm, tad LV BET sporta totalizators būs pareizā vieta, kur tās veikt. Mūsu piedāvājumā atradīsi visas spēles, tostarp arī maču starp Latviju un Armēniju. Pie tam, likmju piedāvājums būs plašākais starp citiem totalizatoru uzņēmumiem. Vari veikt likmes uz mača uzvarētāju, handikapa likmēm, pirmā un otrā puslaika notikumiem, gūtajiem vārtiem, precīzu rezultātu, vārtu guvējiem un daudz ko citu. Lai iepazītos ar visām likmēm, ienāc LV BET sporta totalizatorā. Pirms likmes izdarīšanas iepazīsties, kā komandām veicies iepriekš un vai sastāvā nav kādu izmaiņu. Latvijas rindās jau ilgāku laiku nespēlē Pāvels Šteinborgs un Artūrs Zjuzins, bet pret Armēniju nāksies iztikt bez kapteiņa Kristera Tobera, kuram diskvalifikācija sakrāto dzelteno kartīšu dēļ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *