MotoGP: Austrālijas Grand prix

MotoGP: Austrālijas Grand prix

No 20. līdz 22. oktobrim Austrālijā gaidāms viens no sezonas noslēdzošajiem MotoGP posmiem. Pēcāk vēl norisināsies četri, kad arī noskaidrosies, kurš no sportistiem kļūs par pasaules čempionu. Vai vēlies vairāk uzzināt par MotoGP? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Austrālijas Grand Prix

MotoGP posms Austrālijā tiek rīkots jau kopš 1989. gada. Sponsoru maiņas dēļ tam bieži arī mainījies nosaukums un 2023. gadā posms Austrālijā zināms kā ”MotoGP Guru by Gryfyn Australian Motorcycle Grand Prix”. Līdz šim visvairāk reižu par Austrālijas posma uzvarētāju kļuvis mājinieks Keisijs Stouners – viņš par posma uzvarētāju kļuvis sešas reizes (2007., 2008., 2009., 2010., 2011. un 2012. gadā). Turklāt viņam izdevies uzvarēt visas sešas reizes pēc kārtas. Piecas uzvaras Austrālijā ir leģendārajam Valentīno Rosi (2002., 2003., 2004., 2005., 2014. gadā), bet pirms gada jeb par pēdējo uzvarētāju kļuva spānis Alekss Raiss.

Dažas nedēļas pirms Indonēzijas Grand Prix posma kopvērtējumā līderis bija itālis Frančesko Baņana, kuram bija izcīnīti 292 punkti. Tos viņš bija ieguvis ar uzvarām piecos posmos un vēl arī astoņām reizēm stājoties uz goda pjedestāla otro vai trešo pakāpienu. 13 punktus atpalika spānis Horhe Martins, kuram bija izcīnītas divas uzvaras un vēl arī seši pjedestāli.

MotoGP klasē sportisti sacenšas ”Philipp Islands” trasē. Viena apļa garums ir 4.45 kilometri, bet kopumā visiem sportistiem sacensībās ir jāveic 27 apļi jeb aptuveni 120 kilometri. Kopumā šajā trasē ir pieci labie līkumi un septiņi kreisie, bet sacensības šajā trasē tiek rīkotas kopš 1997. gada. Šeit arī notika pirmais posms 1989. un vēlāk otrais 1990. gadā, kamēr pēcāk vairākus gadus sacensības rīkoja citā trasē. ”Philipp Islands” trase Austrālijā posmu uzņems vismaz līdz 2026. gadam.

Austrālijas Grand Prix grafiks

Piektdien, 20. aprīlī, sportisti aizvadīs pirmos treniņbraucienus, pēc kā sestdien gaidāms pēdējais treniņbrauciens un kvalifikācija. 21. oktobris noslēgsies ar sprinta sacensībām, kur sportistiem būs jāveic 13 apļi, turklāt būs iespēja iegūt papildus punktus kopvērtējumā. 22. oktobrī plānotas sacensības katrā no klasēm – vispirms zemākajā jeb Moto3, vēlāk vidējā jeb Moto2, un viss noslēgsies ar saldo ēdienu jeb MotoGp sacensībām.

Austrālijas Grand Prix dalībnieki

Sagaidāms, ka Austrālijas Grand Prix piedalīsies tādi sportisti kā Frančesko Baņana, Johans Zarko, Luka Marini, Maveriks Vinjaless, Fabio Kvartararo, Franko Morbidelli, Enea Bastianini, Rauls Fernandess, mājinieks Takaki Nakagami, Brends Binders, Kals Krutčlovs, Hoans Mirs, Augusto Fernandess, Aleikss Espargaro, Alekss Rinss, Džeks Millers, Pols Espargaro, Fabio di Džianantonio, Mišels Pirro, Marko Bezeki, Alekss Markess, Migels Oliveira, Horhe Martins un Marks Markess. Redzams, ka pārsvarā dalībnieku rindās ir Spānijas un Itālijas motobraucēji, taču ir arī pārstāvji no Japānas, Lielbritānijas, Austrālijas, Jaunzēlandes, Portugāles un Francijas.

Austrālijas Grand Prix favorīti

Par galveno favorītu var saukt esošo pasaules čempionu Baņanu. Viņam gan konkurenci sagādās pilnīgi visi Moto GP dalībnieki. Šajā sporta veidā cīņa par uzvaru ir samērā sīva. Visu var izjaukt neliela sadursme un tam sekojošais kritiens. Lai arī kopvērtējuma līderis Baņana var tikt uzskatīts par šī posma un kopumā pasaules čempionāta favorītu, tādi sportisti kā Horhe Martins, Marko Bezeki, Brends Binders, Aleikss Espargaro un citi izrādīs sīvu konkurenci. Uzvarēt var arī kāds no Baņanas tautiešiem – šajā sporta veidā jebkurš no sportistiem ir pietiekami talantīgs uzvaras izcīnīšanai.

Kā veikt likmes uz Austrālijas Grand Prix ar LV BET?

Ja vēlies veikt likmi uz MotoGP posmu Austrālijas ”Grand Prix”, tad apmeklē LV BET mājaslapu, kreisajā augšējā stūrī meklē ”Sports” un kreisajā izvēlnē skaties ”Moto”. Spiežot uz tā, vari atrast piedāvājumā esošās derību iespējas uz čempionāta notikumiem.

Likt likmes uz Moto GP posmiem ir ļoti vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Likmes uz Austrālijas Grand Prix pie LV BET

LV BET sporta totalizators ir viens no tiem, kurš savā piedāvājumā iekļauj arī derības uz Moto GP notikumiem. Ja tevi interesē šis aizraujošais sporta veids, tad katrā no posmiem vari veikt derības uz tā uzvarētāju un uz pjedestāla esošajiem sportistiem. Iespējams, piedāvājumā var būt arī citas opcijas, taču ar visām izvēlēm iepazīsties mūsu totalizatorā pirms veic likmi. Lai varētu veikt pēc iespējas informētāku likmi, iepazīsties starta secību, un kā sportistiem klājies iepriekš.

Atceries, ka LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem piedāvā labākos koeficientus un izņēmums nav Moto GP pasaules čempionāts. Ienāc LV BET sporta totalizatorā un izbaudi plašā piedāvājuma priekšrocības!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *