UFC Fight Night: Aspinall pret Tybura

UFC Fight Night: Aspinall pret Tybura

Šī gada 22. jūlijā Anglijā, Londonā norisināsies UFC 286, kura ietvaros par galveno cīņu uzskata starp diviem smagsvariem – Tom Aspinall pret Marcin Tybura. Vēlies vairāk uzzināt par MMA un UFC fight night notikumiem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Kas jums jāzina par UFC Fight Night (Aspinall pret Tybura)

Lielbritānijas nozīmīgākā pilsēta Londona kļuvusi arī par iecienītu galamērķi UFC ietvaros. 22. jūlijā šajā pilsētā plānots jau otrais UFC fight night 2023. gada laikā. Par pirmo kļuva notiekošais cīņu šovs šī gada martā. Vakara gaitā atsevišķi cīkstoņi varēja pretendēt uz 50 tūkstošu dolāru lielu prēmiju, bet citi cīnīties par nozīmīgām uzvarām savās karjerās. Kopumā par pašu nozīmīgāko vakara cīņu tika uzskatīta starp diviem smagsvariem – Marcin Tybura ringā dotos pret Tom Aspinall.

UFC Fight Night dalībnieki

Kā ierasts UFC fight night bija sadalīts main un preliminary card. Main card tika plānotas septiņas cīņas, bet par vienu vairāk jeb astoņas norisinājās tā saucamajā preliminary card. Bez jau minētās cīņas starp Marcin Tybura pret Tom Aspinall, bantamweight kategorijā ringā devās Daniel Marcos pret Daveju Grantu, featherweight svara kategorijā savas cīņas aizvadīja Nathaniels Vudss pret Andrē Fili, bet Lerons Mērfijs cīnījās pret Džošua Kulibao, kamēr vieglajā svarā par uzvaru cīnījās Faress Ziams pret Džeju Herbertu. Vēl kungu konkurencē bija paredzēta vidējās svara kategorijas cīņa starp Polu Kreigu un Andrē Munizu, kamēr vienīgā dāmu cīņa norisinājās flyweight kategorijā, Jūlijai Stoļarenko cīnoties pret Molliju Makkanu.

Preliminary card plānotas astoņas cīņas. Welterweight svara kategorijā Jonny Parsons cīnīsies pret Deniju Robertsu, flyweight Jafel Filho pret Danielu Barezu, vieglajā svarā Joels Alvaress pret Marku Diakizē, bet Chris Duncan pret Janalu Ašmuzu. Vēl cīņas bija paredzētas vidējā un smagā svara kategorijā. Pirmajā Mahmuds Muranovs cīnīsies pret Braienu Barberenu, bet otrajā Miks Parkins pret Jamal Pogues. Divas cīņas bija plānotas sievietēm – bantamweight kategorijā starp Ketlīnu Vierā un Peniju Kianzadu, bet strawweight starp Bruna Brasil un Shauna Bannon.

Nakts cīņa – kas jāzina par cīkstoņiem?

Toms Aspinalls

30 gadus vecais angļu MMA cīkstonis pirms šīs cīņas bija kopumā aizvadījis 15 dueļus, no kuriem uzvarējis 12. Deviņi panākumi tika svinēti ar nokautu palīdzību, bet trīs pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas. Karjeras laikā viņš bija piedzīvojis arī trīs zaudējumus – pa vienam pēc nokauta, cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas un tiesnešu lēmuma. Viens no trijiem zaudējumiem tika piedzīvots tieši pirms cīņas pret Tybura. 2022. gada 23. jūlijā viņš ar tehnisko nokautu piekāpās Kērtisam Bleidsam. Jāmin, ka vairākas reizes Aspinals pēc cīņā demonstrētā snieguma ieguvis labākās cīkstoņa godu.

Marcins Tybura

37 gadus vecais poļu MMA cīkstonis ir krietni pieredzējušāks par savu gaidāmās cīņas pretinieku. Tibura karjeras laikā piedalījies 31 UFC duelī, no kura uzvarējis 24 reizes. Deviņi panākumi svinēti ar nokauta palīdzību, seši pēc priekšlaicīgas cīņas pārtraukšanas, bet vēl deviņas uzvaras svinētas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Karjeras laikā piedzīvoti arī septiņi zaudējumi – četri pēc nokautiem, bet trīs pēc tiesnešu lēmumiem. Pirms cīņas pret Aspinalu poļu cīkstonis bija izcīnījis divas uzvaras (pār Blagoju Ivanovu un Aleksandru Romanovu), pēdējo neveiksmi piedzīvojot pret Aleksandru Volkanovski 2021. gada 30. oktobrī.

Kur es varu skatīties UFC Fight Night tiešraidi?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Marcin Tybura vs Tom Aspinall cīņa tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo vienu no nozīmīgākajām cīņām no ASV, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC Fight Night derības uz LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Marcin Tybra vs Tom Aspinall. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC Fight Night padomi un derības uz LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā plašu likmju iespējas uz MMA cīņām. Vari noteikt ne tikai cīņas uzvarētāju, bet arī uzvarošo metodi, dažādas ar uzvaru saistītās kombinācijas, vai cīņa ilgs visus maksimālos trīs raundus un ar kādu metodi uzvarētājs izcīnīs panākumu. Atceries, ka LV BET sporta totalizators piedāvā plašākās likmju iespējas MMA sporta veidā, un tieši šeit varēsi iepazīties ar pašiem labākajiem koeficientiem uz pašām labākajām cīņām. Ienāc un uzzini vairāk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *