UFC cīņas vakars: Džeks Hermansons vs. Džo Paifers

UFC cīņas vakars: Džeks Hermansons vs. Džo Paifers

Naktī uz 11. februārī Lasvegasā UFC Apex telpās gaidāms kārtējais MMA cīņu šova vakars, kura laikā norisināsies 14 cīņas. Par galveno tiek uzskatīta vidējās svara kategorijas cīņa starp Džeku Hermansonu un Džo Paiferu. Vēlies veikt likmes uz UFC cīņām? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt prognozes!

Svarīgākā informācija par UFC Fight Night: Džeks Hermansons vs. Džo Paifers

UFC Fight Night 236 norise gaidāma 10. februārī pēc vietējā laika un naktī uz 11. februāri pēc Latvijas. Visas cīņas notiks Lasvegasā, UFC Apex telpās. Tieši šeit visbiežāk tiek organizētas UFC cīņas. Kopumā vakara gaitā plānotas 14 cīņas – sešas ”main card” laikā, bet astoņas ”preliminary card”. Par vakara svarīgāko cīņu saukta plānotā vidējā svara kategorijā starp Džeku Hermansonu un Džo Paiferu. Sākotnēji starp dalībniekiem bija arī cīņa starp Leronu Mērfiju un Denu Igi, taču pirmais nenosauktas traumas dēļ no cīņas atteicās janvārī. Igi tika piemeklēts cits pretinieks.

UFC Fight Night cīņas karte

Tā saucamajā ”preliminary card” savstarpēji spēkosies tādi jauktās cīņas mākslas sportisti kā Trevins Džilss pret Karlosu Piratu (welterweight svara kategorijā), Damirs Hadžovičs pret Bolaji Oki (vieglā svara kategorijā), Loma Lokbonmē pret Brunu Brasilu (sieviešu strawweight svara kategorijā), Devins Klārks pret Marcinu Pračno (pirmā smagā svara kategorijā), Makss Grifins pret Džeremī Velsu (welterweight svara kategorijā), Zeks Pauga pret Bogdanu Puskovu (pirmā smagā svara kategorijā), Melsiks Bagdasarjans pret Haideru Amili (featherweight svara kategorijā), kā arī Daniels Markoss pret Aori Kvilengu (bantamweight svara kategorijā).

Tā saucamajā ”main card” savstarpējās cīņas aizvadīs Džeks Hermansons pret Džo Paiferu (vidējā svara kategorijā), Dens Ige pret Andrē Fili (featherweight svara kategorijā), Roberts Bričeks pret Albertu Duraevu (vidējā svara kategorijā), Breds Tavarišs pret Gregoriju Rodrigesu (vidējā svara kategorijā), Maikls Džonsons pret Dariusu Floversu (vieglā svara kategorijā), kā arī Rodolfo Viera pret Armenu Petrosjanu (vidējā svara kategorijā).

UFC Fight Night dalībnieki: Džeks Hermansons pret Džo Paiferu

Džeks Hermansons

35 gadus vecais Norvēģijas un Zviedrijas tautības cīkstonis Hermansons savas MMA karjeras laikā aizvadījis 31 cīņu, no kurām uzvarējis 23. 11 no šīm uzvarām izcīnītas ar nokautu palīdzību, sešās reizēs priekšlaicīgi cīņa beigusies pēc pretinieka padošanās, bet vēl sešas reizes Hermansons uzvarējis pēc tam, kad labvēlīgi viņam lēmuši tiesneši. Astoņās cīņās Hermansons piedzīvojis zaudējumus – trīs ar nokautiem, divus pēc padošanās, bet vēl trīs pēc tiesnešu nelabvēlīgiem lēmumiem.

Pēdējās astoņās cīņās Hermansona bilance ir 4-4. Pēdējo UFC cīņu viņš aizvadījis pasen – 2022. gada decembrī, kad zaudēja Romanam Dolidzem pēc nokauta. Pēdējā uzvara svinēta 2022. gada 23. jūlijā, kad pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma viņš pārspēja Krisu Kērtisu. 2023. gada novembrī viņš vidējās svara kategorijas rangā ieņēma desmito vietu.

Džo Paifers

27 gadus vecais ASV cīkstonis Džo Paifers savā MMA karjerā aizvadījis 14 cīņas, no kurām uzvarējis 12. Astoņas uzvaras svinētas ar nokautu palīdzību, trīs pēc pretinieku padošanās, bet viena pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma. Viens no diviem zaudējumiem piedzīvots pēc nokauta, bet cits – pēc padošanās.

Paifers uzvarējis pēdējās piecās cīņās pēc kārtas. 2023. gadā viņš aizvadīja divas UFC cīņas, abās uzvarot – 2023. gada 9. aprīlī ar nokautu tika pārspēts Džeralds Mēršerts, bet 2023. gada 7. oktobrī pēc padošanās viņam zaudēja Abduls Razaks Alhasans. Pēdējo zaudējumu Paifers piedzīvojis pasen – 2020. gada 12. augustā, kad pēc nokauta piekāpās Dastinam Stolzfusam.

Kur es varu skatīties UFC Fight Night?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Džeku Hermansonu un Džo Paiferu tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC Fight Night prognozes LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Padomi un bukmeikeru likmes UFC Cīņas nakts galam LV BET

Pēc bukmeikeru domām pirms cīņas par galveno favorītu tiek saukts piecas uzvaras pēc kārtas izcīnījušais Džo Paifers, kura koeficients uz uzvaru novērtēts ar 1.40. Hermansona izredzes uzvarēt novērtētas zemāk – ar koeficientu 2.70. Viņa pēdējo cīņu bilance pierāda, ka viņš biežāk zaudē kā uzvar, ko nevar teikt par ASV cīkstoni. Īsi pirms cīņas LV BET totalizatorā būs pieejamas dažādas papildus likmes bez uzvarētāja noteikšanas. Uz UFC cīņām LV BET piedāvā labākās likmes, un iepazīsties ar tām pirms veic derības. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *