UFC 298: Aleksandrs Volkanovskis vs. Ilija Topūrija

UFC 298: Aleksandrs Volkanovskis vs. Ilija Topūrija

Naktī uz 18. februāri pēc Latvijas laika ”Honda Center” Kalifornijas štata Anaheimas pilsētā gaidāms UFC 298 cīņu vakars, kura galvenajā cīņā par ”featherweight” svara kategorijas čempiona godu cīnīsies Aleksandrs Volkanovskis un Ilija Topūrija. Vēlies veikt derības uz UFC notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar pieejamajām likmēm un dodies veikt prognozes.

Svarīgākā informācija par UFC 298: Aleksandrs Volkanovskis vs. Ilija Topūrija

UFC 298 cīņu vakars gaidāms Kalifornijas štata pilsētā Anaheimā. Šeit desmito reizi vēsturē tiks rīkots kāds no UFC cīņu vakariem, bet pirmais kopš 2022. gada janvāra. Kopumā paredzētas 13 cīņas – piecas main card, četras preliminary card un četras early preliminary card ietvaros. Vairākas cīņas, kuras bija sākotnēji plānotas, beigu beigās neīstenosies praksē. Kopumā šis MMA kļūs par aizraujošu vakaru, jo vienā no cīņām notiks spēkošanās par čempiona jostu. Featherweight svara kategorijā savstarpēji par to cīnīsies Aleksandrs Volkanovskis un Ilija Topūrija. Kopumā gaidāmas ļoti interesantas cīņas, kuras būs iespējams vērot arī Latvijā dzīvojošiem UFC līdzjutējiem.

UFC 298 cīņu karte

Early preliminary card paredzētas četras cīņas. Pirmā smagā svara kategorijā Zhang Mingyang spēkosies pret Brendsonu Ribeiro, welterweight svara kategorijā Džošs Kvinlans cīnīsies pret Deniju Barlovu, bet Obans Eliots spēkosies pret Valu Vudbērnu. Vēl viena cīņa notiks sieviešu flywweight svara kategorijā, kur Andrea Lī cīnīsies pret Mirandu Maveriku.

Preliminary card ietvaros arī notiks četras cīņas. Amanda Lemoss cīnīsies pret Makenziju Dermu (sieviešu strawweight kategorija), Marko de Lima pret Džastinu Talu (smagsvaru kategorija), Rinja Nakamura pret Karlosu Veru (bantamweight svara kategorija), kā arī Eidžejs Dobsons pret Trešonu Goru (vidējā svara kategorija).

Main card ietvaros notiks piecas cīņas. Vakara nagla būs cīņa par featherweight svara kategorijas čempiona godu starp Aleksandu Volkanovski un Iliju Topūriju. Vēl cīņas aizvadīs Roberts Vitakers pret Paolo Kostu (vidējā svara kategorija), Džeofs Nīls pret Īanu Mačado Geriju (vidējā svara kategorija), Merabs Dvališvili pret Henriju Cehudo (bantamweight svara kategorija), kā arī Entonijs Ernandess pret Romānu Kopilovu (vidējā svara kategorija).

UFC 298 dalībnieki: Aleksandrs Volkanovskis vs Ilija Topūrija

Aleksandrs Volkanovskis

Esošais featherweight kategorijas čempions Volkanovskis karjeras laikā aizvadījis 29 MMA cīņas, no kurām uzvarējis 26. 13 no tām svinētas ar nokautu palīdzību, trīs pēc pretinieka padošanās, bet vēl desmit pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Volkanovskis karjeras laikā piedzīvojis trīs zaudējumus, no kuriem divi bijuši ar nokautu palīdzību, bet viens pēc tiesnešu nelabvēlīga lēmuma.

Divus no saviem karjeras trim zaudējumiem Volkanovskis piedzīvojis pēdējo trīs cīņu laikā. 2023. gada 21. oktobrī viņš, cīnoties par vieglā svara kategorijas čempiona jostu, ar nokautu piekāpās Islama Mahačevam. Tieši Mahačevam Volkanovskis zaudējis divas reizes viena gada laikā – pirms tam zaudējot citā cīņā par vieglā svara kategorijas čempiona jostu. Pēdējo uzvaru sportists svinējis pagājušā gada jūlijā, kad aizstāvēja savu featherweight kategorijas jostu.

Ilija Topūrija

27 gadus vecais Vācijas MMA cīkstonis Topūrija karjeras laikā piedalījies 14 cīņās un līdz šim nav izjutis zaudējuma garšu. No 14 cīņām četrās uzvaras svinētas ar nokauta palīdzību, astoņas pēc pretinieku padošanās, bet vēl divas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. 2023. gadā Topūrija aizvadīja tikai vienu cīņu, 24. jūnijā pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma uzvarot Džošu Emmetu. UFC ietvaros Topūrija spēkojas kopš 2020. gada, līdz šim uzvarot visās sešās cīņās. Duelis pret Volkanovski būs Topūrijas lielākā cīņa līdzšinējās karjeras laikā.

Kur es varu skatīties UFC 298 pārraidi?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Aleksandru Volkanovski un Iliju Topūriju tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC 298 prognozes LV BET sporta totalizatorā

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA’. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Padomi un bukmeikeru likmes UFC 298 pie LV BET

Pirms cīņas neliels favorīts ir esošais čempions Volkanovskis, kura uzvara prognozēta ar koeficientu 1.70. Topūrija lielāko uzvaru karjera vērtē ar koeficientu 2.05. Tas nozīmē, ka vācieša uzvara cīņā netiks vērtēta kā nozīmīgs pārsteigums. Īsi pirms cīņas LV BET totalizatorā būs pieejamas dažādas papildus likmes bez uzvarētāja noteikšanas. Uz UFC cīņām LV BET piedāvā labākās likmes, un iepazīsties ar tām pirms veic derības. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *