UFC cīņas nakts: Kara France pret Albazi

UFC cīņas nakts: Kara France pret Albazi

Naktī uz 4. jūniju pēc Latvijas laika ”UFC Apex” telpās Lasvegasā, Nevadas štatā, gaidāms kārtējais UFC fight night jeb cīņu vakars, kur kā galvenā cīņa noteikta flyweight svara kategorijā starp Kai Kara-France un Amir Albazi. Vēlies vairāk uzzināt par UFC cīņu vakariem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Pamatinformācija par UFC cīņu vakaru

Sākotnēji 4. jūnija UFC fight night kā vakara galvenā cīņa bija plānota middleweight svara kategorijā starp Jack Hermansson un Brendan Allen, taču aprīļa beigās pirmais izstājās no potenciālās cīņas traumas dēļ. Tā dēļ UFC fight night galvenās cīņas godā tika iecelta flyweight kategorijas duelis starp Kai Kara France un Amir Albazi. Kopumā 4. jūnija naktī pēc Latvijas laika notiks jau kārtējais UFC cīņu vakars, kas šajā MMA sporta paveidā ir bieži. Arī šoreiz to organizēs UFC Apex telpās Lasvegasā, Nevadas štatā. Pārsvarā tieši šeit noris visi svarīgākie UFC fight night, ar izņēmumiem tos organizē ārpus ASV kā Francijā, Brazīlijā un Lielbritānijā.

UFC fight night dalībnieki

Tā saucamajā main card, kā jau ziņots, par galveno cīņu kļūs flyweight svara kategorijā starp Kai Kara France un Amir Albazi. Vīriešu konkurencē main card ietvaros gaidāmas vēl četras cīņas – featherweight svara kategorijā Alex Caceres spēkosies pret Daniel Pineda, lightweight svara kategorijā Jim Miller cīnīsies pret Ludovit Klein, flyweight kategorijā Tim Elliott pret Victor Altamirano, bet lightweight Jamie Mullarkey pret Guram Kutateladze. Sagaidāma arī viena cīņa sieviešu konkurencē – flyweight kategorijā Katrine Silva dosies ringā pret Ketlen Souza.

Septiņas cīņas šajā UFC fight night gaidāmas preliminary card. Sešas no tām notiks starp kungiem. Welterweight svara kategorijā cīnīsies Abubakar Nurmagomedov pret Elizeu Zaleski dos Santos, bantamweight kategorijā John Castaneda spēkosies pret Mateus Mendonca, Daniel Santos pret Johny Munoz, bet Da’Mon Blackshear pret Luan Lacerda. Vēl vīriešu konkurencē paredzētas cīņas light heavyweight un heavyweight kategorijās – pirmajā cīnīsies Philipe Lins pret Maxim Grishin, bet otrajā Andrei Arlovski pret Don’Tale Mayes. Viena cīņa notiks starp sievietēm – strawweight kategorijā Elise Reed spēkosies pret Jinh Yu Frey.

Vakara cīņa Kara-France vs. Albazi — kas ir dalībnieki?

Kai Kara France

30 gadus vecais Jaunzēlandes jaukto cīņu meistars savas karjeras laikā aizvadījis 35 cīņas, no kurām uzvarējis 24. No šīm uzvarām 11 izcīnītas ar nokautu palīdzību, trīs pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet vēl desmit pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Desmit cīņās Kara France ir zaudējis (trīs nokauti, trīs pārtrauktas cīņas, četri tiesnešu lēmumi), bet viena cīņa atstāta bez kāda cīkstoņa uzvaras. No pēdējām četrām cīņām Kai Kara France uzvarējis trijās, taču savā pēdējā cīņā viņš piedzīvojis neveiksmi. 2022. gada 30. jūlijā viņš pēc tehniskā nokauta piekāpās Brandon Moreno. Karjeras laikā Kara France divas reizes mainījis svara kategoriju – vispirms viņš cīnījās bantamweight, tad devās uz flyweight, pēc kā sekoja vēl atgriešanās gan bantamweight, gan tagad flyweight.

Amir Albazi

29 gadus vecais Irākas MMA cīkstonis Albazi savas karjeras laikā aizvadījis 17 cīņas un viņa statistika pašlaik ir labāka nekā topošajam pretiniekam. Albazi ticis pie 16 uzvarām, no kurām piecas izcīnītas ar nokauta palīdzību, deviņas pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet divas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Vienīgo zaudējumu viņš piedzīvojis 2019. gada 19. aprīlī, kad pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma piekāpās Jose Torres. Nākamajās piecās cīņās viņš uzvarējis, bet pēdējo cīņu UFC fight night ietvaros Amir Albazi aizvadījis 2022. gada nogalē. Līdzīgi kā Kara France, arī Amir Albazi karjeras laikā startējis gan flyweight, gan bantamweight svara kategorijās.

Kur var skatīties UFC cīņu nakts pārraidi?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Visdrīzāk arī Kai Kara France vs Amir Albazi cīņa tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo flyweight kategorijas nozīmīgo cīņu no Lasvegasas, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC cīņas nakts derības uz LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Kai Kara France vs Amir Albazi. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

MMA derību padomi un derības LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā veikt likmes uz visām UFC fight night cīņām un izņēmums nebūs arī duelis starp Kai Kara France un Amir Albazi. Pirms cīņas par nelielu favorītu tiek uzskatīts irākietis Albazi (koeficients uz viņa uzvaru 1.75), kamēr Kara France uzvara prognozēta ar koeficientu 1.98. Tas gan nozīmē, ka pēc bukmeikeru domām neviens no cīkstoņiem nav uzskatāms par nozīmīgu favorītu un cīņa var būt sīva. Pirms tās ieskaties, kādas vēl likmes tiks piedāvātas uz to, jo to var būt krietni vairāk par cīņas uzvarētāja noteikšanu! LV BET ir labākais sporta totalizators, kurā meklēt derību iespējas uz MMA un UFC cīņām.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *