ATP + WTA Tournaments (Madrid/Spain) | LV BET Blog

ATP UN WTA TURNĪRS MUTUA MADRID OPEN 2024

No 23. aprīļa līdz 5. maijam Spānijas galvaspilsētā Madridē notiks viens no māla sezonas nozīmīgākajiem turnīriem – ATP un WTA 1000 sērijas turnīrs Madrid Open. Vīriešiem vienspēlēs to kā čempions sagaidīs Karloss Alkarass, bet dāmām – Arina Sabaļenka. Sagaidāms, ka no Latvijas startēs Aļona Ostapenko. Vēlies veikt derības uz tenisa spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvātajās prognozēs un veic likmes!

SVARĪGĀKĀ INFORMĀCIJA PAR ATP UN WTA TURNĪRU MADRIDĒ

ATP + WTA Tournaments (Madrid/Spain) | LV BET BlogTenisa turnīrs Madridē tiek organizēts kopš 2002. gada un 2024. gadā tas notiks 23. reizi. Tradicionāli turnīrs Spānijā noris māla sezonas ietvaros, kas parasti ir pavasara plaukumā. Līdz ar to spēles Madridē, kas ierasti ir ATP un WTA 1000 sērijas ietvaros, norit aprīļa beigās un maija sākumā.

Vīriešiem piecas reizes par šī turnīra uzvarētāju kļuvis māla karalis Rafaels Nadals, pēdējo reizi triumfējot 2017. gadā. Pēdējās divās reizēs par labāko Madridē kļuvis Nadala mantinieks – Karloss Alkarass. 2022. gada finālā viņš ar 6:3, 6:1 pārspēja Aleksandru Zverevu, bet pirms gada ar 6:4, 3:6, 6:3 Janu Lenardu Strufu. Trīs tituli šeit Rodžeram Federeram un Novakam Džokovičam, bet divi Endijam Marejam un Aleksandram Zverevam.

Sieviešu turnīrs Spānijā tiek rīkots kopš 2009. gada. Par trīskārtējo čempioni šajā turnīrā kļuvusi Petra Kvitova, bet no pēdējiem trīs turnīriem divas reizes triumfējusi baltkrieviete Arina Sabaļenka. 2023. gada turnīra finālā viņa ar 6:3, 3:6, 6:3 pārspēja ranga līderi Igu Švjonteku. Divas reizes par labāko Madridē kļuvusi arī leģendārā amerikāniete Serēna Viljamsa un rumāniete Simona Halepa.

MUTUA MADRID OPEN 2024 TURNĪRA BALVU FONDS

Bez potenciālās naudas balvas gan vīriešiem, gan sievietēm norit arī cīņa par vērtīgiem ranga punktiem. Turnīra uzvarētājs iegūs 1000 punktus rangā, kas var ļaut pacelties tajā vai noturēt jau esošo pozīciju. Vienspēlēs vīriešiem piedalīsies 96 tenisisti, bet dubultspēlēs 32, kopā abās kategorijās tiekot sadalītiem vairāk nekā deviņiem miljoniem eiro lielai naudas balvai. Sieviešu konkurencē piedalīsies 128 sievietes vienspēlēs un 32 dubultspēļu pāri, kopumā tiekot sadalītiem 8.7 miljoniem ASV dolāru.

MUTUA MADRID OPEN 2024 TURNĪRA GRAFIKS

Vīrieši spēles aizvadīs no 24. aprīļa līdz 5. maijam. Pirmajās dienās notiks kvalifikācija par vietu pamatturnīrā, pēc tam pirmās, otrās kārtas izspēle un tad jau sekos cīņas par vietu finālā. Pēdējā izšķirošā spēle jeb uzvarētājs tiks noskaidrots 5. maijā. Sievietes turnīru aizvadīs no 23. aprīļa līdz 5. maijam.

ATP 1000 MUTUA MADRID OPEN TURNĪRA DALĪBNIEKU SARAKSTS

Šobrīd zināms, ka Madrides turnīrā piedalīsies visi šī brīža planētas labākie tenisisti ar Novaku Džokoviču, Karlosu Alkarasu un Janīku Sinneru priekšgalā. Tāpat par titulu cīnīsies Daniils Medvedevs, Aleksandrs Zverevs, Andrejs Rubļevs, Holgers Rūne, Kaspers Rūds, Huberts Hurkačs, Alekss de Mino, Stefanoss Cicips, Grigors Dimitrovs, Teilors Frics, Tomijs Pols, Ugo Umbērs, Karens Kačanovs, Bens Šeltons, Aleksandrs Bubļiks, Sebastians Baes, Adrians Manarino, Fransisko Serundolo, Franciss Tiafo, Nikolass Džerijs un daudzi citi. Starp dalībniekiem ir arī pieckārtējais čempions Rafaels Nadals, kurš gan janvārī uz īsu brīdi atgriezās tenisā, taču tad atkal iedzīvojās savainojumā. Viņa dalība turnīrā pagaidām nav zināma.

TURNĪRA FAVORĪTI

Turnīra galvenais favorīts būs spānis Karloss Alkarass, kurš savu līdzjutēju priekšā bijis nepārspēts jau divus gadus pēc kārtas. Tieši viņa apspēlēšana būs konkurentu galvenais uzdevums. Pēdējā laikā ne tajā labākajā formā ir Novaks Džokovičs, un līdz ar to viņa izredzes uz uzvaru var netikt vērtētas tik augstu kā citkāŗt. Janīks Sinners un Daniils Medvedevs varētu sagādāt lielākās raizes mājiniekam Alkarasam.

WTA 1000 MUTUA MADRID OPEN TURNĪRA DALĪBNIEKU SARAKSTS

Arī dāmām plāno piedalīties visas planētas spēcīgākās tenisistes un tas nozīmē, ka tajā būs pārstāvēta arī Latvija. Starp dalībniecēm ir Aļona Ostapenko, kas šobrīd WTA rangā ieņem augsto desmito vietu. Pirms gada viņa apstājās trešajā kārtā, ar 2:6, 0:6 zaudējot Ludmilai Samsonovai. Turnīrā plāno piedalīties arī Iga Švjonteka, čempione Arina Sabaļenka, Koko Gaufa, Jeļena Ribakina, Džesika Pegula, Onsa Žabēra, Kvinvena Ženga, Markera Vondrosova, Marija Sakari, Darja Kasatkina un daudzas citas tenisistes.

TURNĪRA FAVORĪTES

Galvenā favorīte varētu būt esošā čempione un ”Australian Open” uzvarētāja Arina Sabaļenka, tomēr Iga Švjonteka varētu mērķēt uz pirmā titula iegūšanu Madridē. Jāatceras, ka Ostapenko vienīgo ”Grand Slam” titulu izcīnījusi tieši uz māla seguma kortiem, līdz ar to nevar par zemu novērtēt arī viņas spējas. Labi 2024. gadā spēlē Koko Gaufa, Jeļena Ribakina un Džesika Pegula, līdz ar to var teikt, ka sieviešu konkurencē cīņa par titulu varētu būt ļoti spraiga.

DERĪBU PADOMI UN LIKMES UZ MUTUA MADRID OPEN TURNĪRIEM

LV BET sporta totalizators piedāvās veikt derības uz visām Madrides ATP un WTA turnīrā notiekošajām spēlēm. LV BET klientu populārākā izvēle ir derēt uz spēles uzvarētāju, taču tāpat bieži vien tiek izdarītas likmes uz geimu handikapu, setu handikapu un kopā spēlētājiem geimiem spēlē. Tās gan nav vienīgās iespējamās izvēles, jo pastāv iespēja derēt uz katra spēlētāja nospēlētajiem geimiem setā vai spēlē, uzvarētāju setā, katrā seta statistiku un citiem statistikas rādītājiem (netveramajām servēm, taibreikiem, breikiem, un citiem).

Pirms veic derības uz Madridē notiekošā turnīra spēlēm, ieskaties piedāvātajos koeficientos, kā arī ieskaties, kā tenisistēm un tenisistiem veicies vienam pret otru savstarpējās spēlēs un kāda ir konkrētās spēlētājas vai spēlētāja bilance pēdējos mačos. Tenisā ir saspringts kalendārs visa gada garumā un ne vienmēr uzvarēs mača favorīts vai favorīte.

TENISA DERĪBAS LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz spēlēm Madrides ATP un WTA 1000 sērijas turnīrā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz tenisu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām tenisa spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *