MotoGP Japānas Grand Prix

MotoGP Japānas Grand Prix

No šī gada 28. septembra līdz pat 1. oktobrim Japānā gaidāms šosejas motociklu nozīmīgāko sacensību MotoGP posms Japānas ”Grand Prix”. Tajā piedalīsies visi spēcīgākie šosejas motociklisti, cīnoties par punktiem kopvērtējumā un uzvaru posmā. Vai vēlies vairāk uzzināt par MotoGP? Ienāc LVBET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Japānas Grand Prix

Kā to šobrīd dēvē ”Motul Grand Prix of Japan” šosejas motocikliem tiek organizēts kopš 1963. gada. Visvairāk reižu par prestižā šosejas motociklu pasaules čempionāta uzvarētāju Japānā kļuvs spānis Marks Markess, kuram šeit ir sešas izcīnītas uzvaras – trīs no tām MotoGP, divas Moto2, bet viena 125cc klasē. Trīs uzvaras MotoGP klasē ir arī tādiem sportistiem kā Valentīno Rosi, Dani Pedrosam, Lorisam Kapirosi, kā arī Horhem Lorenzo.

Pirms Japānas Grand Prix posma kopvērtējuma līderis bija itālis Frančesko Baņana, kuram bija izcīnīti 292 punkti. Tos viņš bija ieguvis ar uzvarām piecos posmos un vēl arī astoņām reizēm stājoties uz goda pjedestāla otro vai trešo pakāpienu. 13 punktus atpalika spānis Horhe Martins, kuram bija izcīnītas divas uzvaras un vēl arī seši pjedestāli. Japānas Grand Prix maršruts

Japānas MotoGP posms noticis dažādās trasēs. Kopš 2004. gada to rīko ”Mobility Resort Motegi” trasē. Katrs aplis ir aptuveni 4.8 kilometrus garš, bet sportistiem sacīkstes laikā jānobrauc 24 apļi, bet sarkanā karoga gadījumā 18 apļi. Tas nozīmē, ka MotoGP sportisti kopumā veic 115.22 kilometru garu distanci. Kopumā trasei ir 14 līkumi un diezgan daudz taišņu, kas var palīdzēt apdzīšanas gadījumā. Kopumā punktus kopvērtējumā izcīna 15 sportisti – pirmā vieta 25, otrā 20, trešā 15, ceturtā 13, piektā 11, sestā desmit, septītā deviņus, astotā astoņus, devītā septiņus, desmitā sešus, 11 – piecus, 12. – četrus, 13. – trīs, 14. – divus, bet 15. vieta dod vienu punktu kopvērtējumā.

Japānas Grand Prix dalībnieki

Sagaidāms, ka Japānas Grand Prix piedalīsies tādi sportisti kā Frančesko Baņana, Johans Zarko, Luka Marini, Maveriks Vinjaless, Fabio Kvartararo, Franko Morbidelli, Enea Bastianini, Rauls Fernandess, mājinieks Takaki Nakagami, Brends Binders, Kals Krutčlovs, Hoans Mirs, Augusto Fernandess, Aleikss Espargaro, Alekss Rinss, Džeks Millers, Pols Espargaro, Fabio di Džianantonio, Mišels Pirro, Marko Bezeki, Alekss Markess, Migels Oliveira, Horhe Martins un Marks Markess. Redzams, ka pārsvarā dalībnieku rindās ir Spānijas un Itālijas motobraucēji, taču ir arī pārstāvji no Japānas, Lielbritānijas, Austrālijas, Jaunzēlandes, Portugāles un Francijas.

Japānas Grand Prix favorīti

Par galveno favorītu var saukt esošo pasaules čempionu Baņanu. Viņam gan konkurenci sagādās pilnīgi visi Moto GP dalībnieki. Šajā sporta veidā cīņa par uzvaru ir samērā sīva. Visu var izjaukt neliela sadursme un tam sekojošais kritiens. Lai arī kopvērtējuma līderis Baņana var tikt uzskatīts par šī posma un kopumā pasaules čempionāta favorītu, tādi sportisti kā Horhe Martins, Marko Bezeki, Brends Binders, Aleikss Espargaro un citi izrādīs sīvu konkurenci. Uzvarēt var arī kāds no Baņanas tautiešiem – šajā sporta veidā jebkurš no sportistiem ir pietiekami talantīgs uzvaras izcīnīšanai.

Kā veikt likmes uz Japānas Grand Prix ar LV BET?

Ja vēlies veikt likmi uz MotoGP posmu Japānas ”Grand Prix”, tad apmeklē LV BET mājaslapu, kreisajā augšējā stūrī meklē ”Sports” un kreisajā izvēlnē skaties ”Moto”. Spiežot uz tā, vari atrast piedāvājumā esošās derību iespējas uz čempionāta notikumiem.

Likt likmes uz Moto GP posmiem ir ļoti vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Likmes uz Japānas Grand Prix pie LV BET

LV BET sporta totalizators ir viens no tiem, kurš savā piedāvājumā iekļauj arī derības uz Moto GP notikumiem. Ja tevi interesē šis aizraujošais sporta veids, tad katrā no posmiem vari veikt derības uz tā uzvarētāju un uz pjedestāla esošajiem sportistiem. Iespējams, piedāvājumā var būt arī citas opcijas, taču ar visām izvēlēm iepazīsties mūsu totalizatorā pirms veic likmi. Lai varētu veikt pēc iespējas informētāku likmi, iepazīsties starta secību, un kā sportistiem klājies iepriekš. Japānā 29. septembrī notiks brīvie treniņbraucieni, 30. septembrī noslēdzošie treniņbraucieni, kvalifikācija un sprints, bet 1. oktobrī sacīkste katrā no disciplīnām – Moto3, Moto2 un MotoGP.

Atceries, ka LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem piedāvā labākos koeficientus un izņēmums nav Moto GP pasaules čempionāts. Ienāc LV BET sporta totalizatorā un izbaudi plašā piedāvājuma priekšrocības!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *