LV BET KSPROFL cīņu šovs: 12 aizraujoši dueļi visa vakara garumā

LV BET KSPROFL cīņu šovs: 12 aizraujoši dueļi visa vakara garumā

10.februārī naktsklubā ”Tower” no plkst. 19:00 gaidāms jau otrais LV BET KSPROFL cīņu šovs, kurā šoreiz gaidāmas 12 aizraujošas cīņas pēc MMA un boksa noteikumiem. Labākās likmes uz katru no dueļiem meklē LV BET sporta totalizatorā, turklāt pirms notikuma ir iespēja piedalīties izlozē un laimēt Iphone 15 Pro Max telefonu.

LV BET KSPROFL cīņu šovs notiks otro reizi

KSPROFL, kas pēc abreviatūras dēvējama par ”King of Streets Professional Fighters League” cīņu vakaru organizē otro reizi. Pirmais no tiem notika 30. novembrī, kad cīņās par uzvarētājiem kļuva tādi cīkstoņi kā Kristaps Pučkovs, Leonīds Koroļovs, Ričards Jurkevičs, Kristers Kaulakans, Deniss Mudrijs, Kristiāns Zvirbulis, Aleksejs Golovkins, Dans Bukovskis, Daniēls Freibergs un Vītauts Kubiļus. Divas cīņas noslēdzās neizšķirti – uzvarētāju savstarpēji nenoskaidroja Nikolass Drengers un Aleksandrs Spektors, kā arī Eduards Freimanis un Daniels Bulītis.

KSPROFL organizāciju izveidojuši Kaspars Rūtiņš un Roberts Rāviņš. Viņi to darījuši ar mērķi palīdzēt un dot iespēju attīstīties jaunajiem sportistiem, kā arī popularizēt cīņu sportu Latvijā. Pēc organizatoru vārdiem cīkstoņu izvēle ir samērā vienkārša – priekšroka dota tiem sportistiem, kuri gatavi maksimāli iesaistīties procesā un kopā attīstīties. Organizācijas plāni ietver piesaistīt sportistus no Eiropas un daudzām citām pasaules valstīm.

Gan pirmajā, gan otrajā reizē LV BET KSPROFL cīņu vakars gaidāms lielākajā naktsklubā Rīgā – ”Tower”. Otrais cīņu vakars gaidāms 10. februārī no plkst. 19:00. Tā laikā norisināsies 12 cīņas, no kurām vienā, vakara svarīgākajā, būs cīņa par čempiona jostu svara kategorijā līdz 77 kilogramiem. Cīņas notiks pēc MMA un boksa noteikumiem, tāpat būs cīņa ar plikām dūrēm.

LVBET KSPROFL cīņu vakara programma

Kā jau minēts, vakara gaitā notiks 12 dažādas cīņas. Vakara nagla būs spēkošanās starp Leonīdu Koroļovu un Daniēlu Freibergu. Abi 10. februāra vakarā noteiks čempionu svara kategorijā līdz 77 kilogramiem. Gan Koroļovs, gan Freibergs pirmajā LV BET KSPROFL cīņu vakarā izcīnīja uzvaras. Kādam otrajā vakarā nāksies piedzīvot zaudējumu.

Arī citas 11 cīņas solās būt ne mazāk intriģējošas. Svara kategorijā līdz 60 kilogramiem spēkosies Domeniks Govoruha pret Raimondu Zepu, bet citā šīs kategorijas cīņā Elvis Malanka ringā dosies cīņā pret Rolandu Franku. MMA svara kategorijā līdz 70 kilogramiem Ričards Jurkevičs cīnīsies pret Dāvidu Liepkalnu, bet MMA svara kategorijā līdz 74 kilogramiem Nikolass Drengers spēkosies pret Juri Tretjakovu. Citā līdz 74 kilogramiem cīņā Vadims Srebelis cīnīsies pret Artjomu Turčinjaku, bet līdz 70 kilogramiem vēl arī gaidāma Dana Bukovska un Daniela Lapiņa cīņa.

Divas cīņas paredzētas MMA svara kategorijā līdz 60 kilogramiem. Aleksejs Golovkins cīnīsies pret Martinu Gaiļus, bet Daniels Bulītis pret Egonu Nasteviču. Tikmēr svara kategorijā līdz 83 kilogramiem (MMA versijā) Kristiāns Zvirbulis cīnīsies pret Ņikitu Bogdanovu.

Divas cīņas paredzētas ne pēc MMA noteikumiem. Boksā ar MMA cimdiem svara kategorijā līdz 90 kilogramiem spēkosies Ričards Freivalds pret Denisu Mudriju, kamēr interesanta var būt cīņa ar plikām dūrēm līdz 75 kilogramiem, kurā Raitis Helmanis spēkosies pret Jāni Jodzeviču.

Likmes uz LVBET KSPROFL Fight Night meklē LV BET sporta totalizatorā

LV BET ir šī cīņu šova atbalstītājs un tieši ar mūsu starpniecību vari veikt likmes uz visām cīņām. Vakara nozīmīgākajā cīņā starp Leonīdu Koroļovu un Daniēlu Freibergu favorīts tiek uzskatīts otrais, kura koeficients novērtēts ar 1.20. Koroļova uzvara novērtēta ar koeficientu 4.00.

Citās cīņās favorītu statusā tās sagaidīs Raimonds Zeps (koeficients 1.4 pret Govoruhu), Rolands Franks (koeficients 1.4 pret Malanku), Nikolass Drengers (koeficients 1.52 pret Tretjakovu), Ričards Jurkevičs (koeficients 1.45 pret Dāvidu Liepkalnu), Deniss Mudrijs (koeficients 1.25 pret Freivaldu), Kristiāns Zvirbulis (koeficients 1.35 pret Bogdanovu), Vadims Skrebelis (koeficients 1.4 pret Turčinjaku), Dans Bukovskis (koeficients 1.57 pret Lapiņu) un Raitis Helmanis (koeficients 1.2 pret Jodzeviču).

Divās citās cīņās izteikta favorīta nav. Daniela Bulīša un Egona Nasteviča izredzes uzvarēt savstarpējā duelī novērtētas ar vienādu koeficientu (abiem 1.85), bet Martins Gaiļus ir neliels favorīts cīņā pret Alekseju Golovkinu – pirmā uzvara tiek vērtēta ar koeficientu 1.75, bet otrā ar 1.95.

Ja vēlies veikt likmes uz LV BET KSPROFL cīņu vakaru, tad dodies uz mūsu sporta totalizatoru, meklē MMA sadaļu un konkrēto notikumu. Vislabāk un ērtāk veikt derības uz notikumu ir mūsu mobilajā aplikācijā ”LV BET sports”.

Piedalies izlozē LV BET KSPROFL cīņu nakts ietvaros un laimē vērtīgu balvu

LV BET sporta totalizators kopā ar KSPROFL parūpējušies par vērtīgu izlozi vēl pirms cīņu vakara, kas gan noslēgsies pēc tās beigām – 16. februārī. Viss, kas ir jādara, jādodās uz mājaslapu ”slotsfighter.com”, jāmeklē sadaļa ”ielu karalis” un jābalso par to cīkstoni no sarakstā esošajiem, kurš tavuprāt ir dēvējams par ielu karali. Tas cīkstonis, kurš iegūs visvairāk balsu, saņems vienu tūkstoti eiro vērtu naudas balvu, bet viens no balsotājiem pēc izlozes principa saņems balvā vērtīgu balvu – Iphone 15 Pro Max viedtālruni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *