Visiespaidīgākie vārti futbola vēsturē

Visiespaidīgākie vārti futbola vēsturē

Futbols ir viens no populārākajiem sporta veidiem pasaulē. To sauc par karali un ne velti visas pasaules labākās futbola līgas ir naudīgākās, ienesīgākās, populārākās visā pasaulē. Futbolisti bieži vien ar saviem efektīgajiem vārtu guvumiem iepriecina līdzjutējus, LV BET sporta blogam apkopojot dažus no tiem, kurus var saukt par ļoti iespaidīgiem vārtu guvumiem. Vai vēlies vairāk uzzināt par futbolu? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar sporta likmju variācijām un dodies veikt derības!

Krištianu Ronaldu 2009. gada gols pret ”Porto”

Portugālis Krištianu Ronaldu tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem. Un ne velti – viņam pieder dažādi rekordi gan klubu un vietējo čempionātu sakarā, gan izlases rindās. Par futbola zvaigzni Ronaldu kļuva Mančestras ”United” sastāvā, palīdzot tai uzvarēt gan Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā. Ronaldu karjeras laikā guvis daudzus skaistus vārtus, bet vienus no tiem viņš iesita 2008./2009. gada UEFA Čempionu līgas turnīrā, 16. aprīlī no tālas distances sitot pretinieku vārtu devītniekā.

Maksi Rodrigesa 2006. gada vārti Pasaules kausa izcīņā

Var teikt, ka vienus no skaistākajiem vārtiem Pasaules kausa izcīņā līdz šim iesitis Argentīnas izlases futbolists Maksi Rodrigess. Tas notika 2006. gada Pasaules kausa izcīņas spēlē pret Meksiku. Pēc tālās piespēles Rodrigess, neapstādinot bumbu, vispirms to uzņēma uz krūtim, bet vēlāk ar skaistu sitienu to šāva tālajā devītniekā. Burvīgi vārti, kuri kļuva par vieniem no skaistākajiem turnīra vēsturē.

Veina Rūnija šķērīte Mančestras derbijā

Anglijas Premjerlīgā viens no nozīmīgākajiem ir duelis starp divām Mančestras komandām – ”United” pret ”City”. Vienā no tiem tika gūti ļoti skaisti vārti tā sauktajā šķērītē. Ar tiem 2011. gada 12. februārī izcēlās viens no ”United” kluba vēsturē labākajiem futbolistiem Veins Rūnijs. Viņš pēc izpildīta centrējuma no soda laukuma vidus atmuguriski sita vārtos, kas kļuva par ļoti skaistiem vārtiem.

Djēgo Maradonas ”hand of god”

Par strīdīgiem, bet arī skaistiem vārtiem var saukt 1986. gada Pasaules kausa ietvaros gūtos Djēgo Maradonas vārtus pret Angliju. Tie tika iesisti ar rokas palīdzību un pēc tam Maradonā vēsturē iegājis kā ”hand of god” vārtu guvējs. Tieši 1986. gadā Maradona ar saviem precīzajiem sitieniem ļāva Argentīnai izcīnīt Pasaules kausu.

Zlatana Ibrahīmoviča meistarstiķi

Zviedrs Zlatans Ibrahīmovičs ir pretrunīgi vērtēta personība, taču nevar noliegt, ka viņš ir futbolists ar ļoti augstu individuālo meistarību. To viņš savas garās futbolista karjeras laikā pierādījis vairākkārtīgi. Tā, piemēram, 2006. gadā Milānas ”Inter” sastāvā viņš vārtus guva ”back heel” stilā jeb ar pēdas ārmalu. Šādā veidā viņš karjeras laikā iesitis vairāk nekā vienu reizi. Tāpat viņam bijuši gūtie vārti ar šķērītes palīdzību un vēl arī citos veidos – Zlatans priecējis futbola fanus ar augstu individuālo meistarību un skaistiem šedevriem!

Ronaldinju vārti pret Villarreal

Brazīlietis Ronaldinju bija savas paaudzes talantīgākais futbolists. To viņš spilgti pierādīja ”Barcelona” sastāvā, tur aizvadot karjeras labākos gadus. 2006./2007. gada sezonā Spānijas čempionāta spēlē pret ”Villarreal” viņš guva vienus no saviem skaistākajiem vārtiem. Pēc centrējuma viņš saņēma bumbu soda laukumā, ar vienu pieskārienu pacēla to augšā, pagriezās ap savu asi un sita to pretinieku vārtos.

Zinedina Zidāna vārti UEFA Čempionu līgas finālā

UEFA Čempionu līgas finālā 2002. gadā par skaistiem vārtiem parūpējās francūzis Zinedins Zidāns. Viņš netālu no 11 metru soda sitienu atzīmes saņēma piespēli no komandas biedra un bez bumbas apstādināšanas trieca to Leverkūzenes ”Bayer” vārtos. Lieki teikt, ka vēlāk Madrides ”Real” kārtējo reizi triumfēja Čempionu līgas turnīrā.

Mesi solo reids pret ”Getafe”

Lionels Mesi, kā arī Krištianu Ronaldu, šobrīd tiek saukti par vieniem no labākajiem futbolistiem šī sporta veida vēsturē. Lai gan Mesi vairs nepārstāv ”Barcelona”, tās sastāvā viņš aizvadījis karjeras labākos gadus un guvis skaistākos vārtus. Vienus no tiem viņš iesita pret ”Getafe”, kad no laukuma centra devās solo reidā, apspēlēja teju visu pretinieku komandu, ieskaitot vārtsargu, un sita pretinieku tukšos vārtos. Lieki teikt, ka Mesi savas karjeras laikā guvis daudzus skaistus vārtus, kas izšķīris arī spēles rezultātu.

Robina van Pērsija ”the flying duchman”

Efektīgus vārtus 2014. gada Pasaules kausa izcīņā guva Nīderlandes izlases spēlētājs Robins van Pērsijs. Pēc tam, kad viņa komandas biedrs bija izdarījis tālu centrējumu no laukuma vidus, Pērsijs bija tik labi ieskrējies, ka tālā lēcienā no soda laukuma sākuma ar galvu sita bumbu vārtos. Ņemot vērā viņa lēcienu, šie vārtu guvumi ieguvuši iesauku ”the flying duchman” jeb lidojošais holandietis.

Futbola derību padomi vietnē LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz jebkuras līgas vai turnīra futbola spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visus šī sporta veida mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz futbola mačiem uz jebkuru no spēlēm ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Futbola derības LV BET

Ja vēlies veikt likmi uz futbola spēli, tad LV BET sporta totalizatorā pastāv neskaitāmas iespējas bez spēlētāju iecienītās – derēt uz mača uzvarētāju. Tāpat pastāv opcijas veikt likmes uz to, cik vārti spēlē tiks gūti katrai komandai atsevišķi un kopā, kāds būs katra puslaika iznākums, precīzs rezultāts un pat noteikt, kuri spēlētāji gūs vārtus. Ar visām iespējamajām likmēm uz konkrēto spēli ienāc un iepazīsties LV BET Sporta totalizatorā, kurš tev dos labāko spēles pieredzi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *