Champions League quarter-finals (first matches) | LV BET Sports Blog

UEFA ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLĀ ČEMPIONE ”CITY” CĪNĪSIES PRET TITULĒTO ”REAL”

Marta vidū izlozē noskaidrojās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāri. Pats intriģējošākais gaidāms starp divām spēcīgām komandām – esošajai čempione Mančestras ”City” titula aizstāvēšana būs jāturpina pret turnīra titulētāko komandu Madrides ”Real”. Vēl citā ļoti saistošā pārī ”Barcelona” gaidāma spēkošanās pret Parīzes ”Saint-Germain”. Vēlies veikt derības uz Eirokausu futbolu? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmēm un veic prognozes!

ČEMPIONU LĪGAS ASTOTDAĻFINĀLS AIZRITĒJA BEZ NOZĪMĪGIEM PĀRSTEIGUMIEM

Champions League quarter-finals (first matches) | LV BET Sports BlogFutbola klubu sezona tuvojas tās kulminācijai. 2023./2024. gada UEFA Čempionu līgas sezonā noskaidrojušās astoņas ceturtdaļfinālistes. Astotdaļfinālā divos no pāriem uzvarētājs divu spēļu summā tika noskaidrots pēcspēles sitienos – Londonas ”Arsenal” pendelēs uzvarēja ”Porto” (divu spēļu summā 1:1, pēcspēles sitienos 4:2), bet Madrides ”Atletico” šādā veidā no tālākās cīņas izslēdza pagājušās sezonas finālisti Milānas ”Inter” (divu spēļu summā 2:2, pēcspēles sitienos 3:2).

Vispārliecinošāk labāko astotnieku sasniedza esošā čempione ”City”, kas divu spēļu summā ar 6:2 tika galā ar Dānijas ”Kobenhavn” pretestību. Samērā komfortabli astotdaļfināla barjeru pārvarēja Parīzes ”Saint-Germain”, kas abās spēlēs uzvarēja ”La Liga” klubu ”Real Sociedad” (divu spēļu summā 4:1).

Pārējos četros pāros viss izšķīrās atbildes spēlē. Minhenes ”Bayern” pirmajā spēlē zaudēja Romas ”Lazio” ar 0:1, taču iekļūšanu ceturtdaļfinālā nokārtoja atbildes mačā savā laukumā (3:0, 3:1 divu spēļu summā). Madrides ”Real” iekļuva labāko astotniekā, pateicoties izbraukuma uzvarai pār ”Leipzig” ar 1:0, jo savā laukumā komandas spēlēja neizšķirti 1:1. ”Barcelona” pēc 1:1 Neapolē savā laukumā pārspēja ”Napoli” ar 3:1 (divu spēļu summā 4:2), bet Dortmundes ”Borussia” pēc 1:1 Nīderlandē vēlāk savā laukumā ar 2:0 uzvarēja PSV (divu spēļu summā 3:1).

CETURTDAĻFINĀLĀ ”CITY” PRET ”REAL”, ”BARCELONA” PRET PSG

Čempionu līgas izloze saveda kopā intriģējošus ceturtdaļfināla pārus. Saistošākais no tiem būs starp esošo čempioni Mančestras ”City” un Madrides ”Real”. Abas komandas šajā turnīrā jau ir spēlējušas viena pret otru. 2022./2023. gada sezonā abas vienības spēkojās pusfinālā, kurā divu spēļu summā uzvarēja ”City” (5:1), 2021./2022. gada sezonā pusfinālā pārāka bija ”Real” (divu spēļu summā ar 6:5). Abās reizēs tieši šī pāra uzvarētāja kļuva par nākamo turnīra čempioni. ”Real” ar 14 tituliem ir turnīra titulētākā komanda, bet viena no pēdējo gadu planētas spēcīgākajām vienībām ”City” pirms gada šeit triumfēja pirmo reizi komandas vēsturē.

Interesants būs pāris arī starp ”Barcelona” un Parīzes ”Saint-Germain”. Otrās galvenais treneris ir bijušais Barselonas speciālists Luiss Enrike. ”Barcelona” par Čempionu līgas uzvarētāju kļuvusi piecas reizes, pēdējo no tām 2014./2015. gada sezonā, bet Parīzes ”Saint-Germain” turnīrā nekad nav uzvarējusi, pirms četrām sezonām finālā zaudējot Minhenes ”Bayern”. Zināms, ka šī kļūs par pēdējo sezonu komandas rindās Kiljanam Mbapē.

Intrigas netrūks arī pārējos divos pāros. Londonas ”Arsenal”, kas Čempionu līgas ceturtdaļfinālā spēlē pirmo reizi kopš 2010. gada, par vietu pusfinālā cīnīsies pret Minhenes ”Bayern”. Savukārt citu pāri veidos Dortmundes ”Borussia” un Madrides ”Atletico”. Pirmie tālāk par ceturtdaļfinālu tikuši nav sen, bet ”Atletico” pēdējo desmit gadu laikā spēlējuši šī turnīra finālā.

Pusfinālā ”Real” un ”City” pāra uzvarētājs spēkosies pret ”Arsenal” un ”Bayern” pāra uzvarētāju, bet otru pusfinālu veidos ”Borussia” un ”Atletico” uzvarētājs pret ”Barcelona” un PSG uzvarētāju.

ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLA SPĒĻU GRAFIKS

Ceturtdaļfināli turnīrā noritēs aprīlī – pirmās spēles gaidāmas 9. un 10. aprīlī, bet atbildes mači nedēļu vēlāk – 16. un 17. aprīlī. Pusfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Ja pēc otrās spēles pamatlaika divu spēļu summā rezultāts būs neizšķirts, tad sekos divi papildlaiki (katrs 15 minūšu garš), un, ja arī tad nebūs noskaidrots uzvarētājs, sekos pēcspēles sitienu sērija.

ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLA FAVORĪTI

Bukmeikeri par galveno favorīti uzskata ”City”, kuras otrais tituls pēc kārtas šobrīd novērtēts ar koeficientu 2.9. Otra favorīte pašlaik ir ”Arsenal” (koeficients 6.00), kam seko Madrides ”Real” (koefcients 7.00), Minhenes ”Bayern” (koeficients 8.00) un Parīzes ”Saint-Germain” (9.00). Vismazākās izredzes uzvarēt no astotnieka ir Dortmundes ”Borussia” (koeficients 21.00).

Pēc bukmeikeru domām visiespējamākie fināli ir vai nu starp Mančestras ”City” un Parīzes ”Saint-Germain” (koeficients 5.5), vai starp ”City” un ”Barcelona” (koeficients 6.00). Tāpat bukmeikeri uzskata, ka par Čempionu līgas čempioni kļūs komanda no Anglijas (koeficients 1.67), bet nākamā favorīte ir kāda vienība no Spānijas (koeficients 3.25).

ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLA PADOMI UN LIKMES

LV BET klientu vidū vispopulārākās Čempionu līgas izvēles ir veikt prognozes uz spēles uzvarētāju, kopā gūtajiem vārtiem, dubultiespēju, un katras komandas kopā gūtajiem vārtiem spēlē. Tāpat izslēgšanas spēlēs populāra var būt izvēle, kura no komandām kvalificēsies tālāk un vai abas komandas spēlē gūs vismaz vienus vārtus.

Pirms veic derības iepazīsties, kā komandām veicies pēdējās spēlēs, ieskaitot vietējo čempionātu. Tāpat vērts iepazīties, kā komandas spēlējušas viena pret otru pēdējā laikā. Nozīmīgi iepazīties ar to, kādi ir komandu sastāvi un vai savainojumi nav ieviesuši savas korekcijas treneru izvēlēs. Visi šie faktori var palīdzēt veikt informētas likmes. Tāpat var ieskatīties bukmeikera piedāvātajās ”outright” iespējās, kur uzzināsiet par komandām, kuras uzskata par turnīra favorītēm.

LIKMES UZ ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLU AR LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz UEFA Čempionu līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *