Baltic Hockey League Play-offs | LV BET Sports Blog

CĪŅA PAR ZELTU: BALTIJAS HOKEJA LĪGA IEIET ”PLAY-OFF” FĀZĒ

Jau no februāra beigām Baltijas hokeja līgā sākušās cīņas par zeltu jeb izslēgšanas mači. Regulāro turnīru kā uzvarētāja noslēdza pēdējo divu gadu čempione ”Zemgale”/LBTU, kam trešo titulu pēc kārtas mērķēs atņemt ”Mogo”/LSPA, ”Prizma” un ”Kurbads”. Vēlies veikt likmes uz hokeja spēlēm Latvijā? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvātajās likmēs un veic derības!

REGULĀRO SEZONU KĀ LĪDERE NOSLĒDZ ZEMGALE/LBTU

Baltic Hockey League Play-offs | LV BET Sports BlogPirms jaunās sezonas notika atsevišķas izmaiņas klubu rindās. Ja pirms gada deviņas komandas veidoja seši klubi no Latvijas un trīs no Lietuvas, tad šogad bija piecas Latvijas komandas, trīs Lietuvas un viena Igaunijas. Turnīrā vairs nestartēja Daugavpils un ”Dinamo” vienības, augstākajā vietējā čempionātā atgriezās ”Kurbads”, un kā vēl viens papildinājums nāca no Igaunijas Tallinas ”Panter” izskatā. Pārējās septiņas komandas bija tās pašas – ”Zemgale”/LBTU, ”Mogo”/LSPA, ”Prizma”, HS ”Rīga”, Elektrēnu ”Energija”, Kauņas ”City” un Viļnas ”Hockey Punks”.

Regulārā turnīra izspēles formāts paredzēja, ka visas komandas aizvada četru apļu turnīru jeb 32 spēles. Pēc tām pirmo divu vietu ieguvējas automātiski kvalificējās pusfinālam, bet trešās līdz sestās – ceturtdaļfinālam. No septītās līdz devītajai vietai čempionāts bija beidzies. Regulārā sezona noteica, ka vājākās bija komandas no Lietuvas, kas ieņēma septīto līdz devīto vietu. Īpaši pastarīšu lomu ieņēma Elektrēnu ”Energija” un Viļņas ”Hockey Punks”. Labs papildinājums bija Igaunijas ”Panter”, kas regulāro sezonu pabeidza ceturtajā vietā, bet ”Kurbads” bija trešais.

Ar 55 punktiem regulārajā turnīrā uzvarēja pēdējo divu sezonu čempione ”Zemgale”/LBTU, kas aiz sevis atstāja galveno konkurenti ”Mogo”/LSPA. Ceturtdaļfinālā vēl iekļuva ”Prizma” un ”Rīga” komandas.

PUSFINĀLĀ ”ZEMGALEI” UN ”MOGO” PIEVIENOJAS ”KURBADS” UN ”PRIZMA”

Ceturtdaļfināla pārus veidoja ”Prizma” pret ”Panter” un ”Kurbads” pret ”Rīga”. Lai iekļūtu pusfinālā, kādai komandai bija jāuzvar sērijā līdz trijām uzvarām. Pusfinālu sasniedza latviešu komandas – regulārajā turnīrā trešajā vietā esošā ”Kurbads” un piektajā vietā noslēgusī ”Prizma”.

Pirmajiem bija nepieciešamas minimālās trīs spēles, lai pārspētu ”Rīga” (3:2, 4:1, 4:2). Lai arī sērijā tika uzvarēts ar 3-0, katra no spēlēm bija aizraujoša un uzvarēt varēja arī pretiniece. Vēl aizraujošāka bija sērija starp ”Prizma” un ”Panter” komandām, kur Latvijas komanda bija pārāka sērijā ar 3-1. Tā bija labāka pirmajā sērijas spēlē (3:2), bet zaudēja nākamajā (5:6). 11 vārtu trešajā mačā ”Prizma” uzvarēja ar 7:4, bet punktu sērijai lika ceturtajā mačā. Tajā Latvijas klubs bija pārāks ar 6:3.

PUSFINĀLĀ ZEMGALE PRET PRIZMU, MOGO PRET KURBADU

ZEMGALE/LBTU VS PRIZMA

Vienā Baltijas hokeja līgas pusfinālā spēkosies ”Zemgale” pret ”Prizmu” Regulārajā turnīrā trijās no spēlēm uzvarēja jelgavnieki, bet vienā, sezonas pašā ievadā, pārāki bija ”Prizmas” hokejisti. Viņi uzvarēja ”Zemgales” komandu papildlaikā ar 5:4. Šī pāra favorīte ir ”Zemgale”, kas pusfināla sēriju ir sākusi ar pārliecinošu uzvaru 6:1. Lai iekļūtu finālā, ir jāuzvar četrās spēlēs.

MOGO/LSPA VS KURBADS

Agrāk ļoti principiālais duelis Latvijas hokejā ir atgriezies. ”Mogo” iepriekšējā sezonā aizspēlējās līdz finālam, kurā zaudēja ”Zemgalei”, bet ”Kurbads” ir atgriezies augstākajā vietējā līmenī pēc vairāku gadu pauzes. Agrāk šo dueli sauca par Latvijas hokeja klasiku – vienā no Latvijas čempionāta finālsērijām ”Kurbads” atspēlējās, esot iedzinējos ar 0-3. Trijos Latvijas kausa finālos divas reizes uzvarēja ”Kurbads”, bet reizi ”Mogo”, bet 2018./2019. gada finālā, kas kļuva par līdz šim abu vienību pēdējo sēriju, triumfēja ”Mogo”. Ģirta Ankipāna komanda sākusi pusfinālu ar uzvaru (5:1) un arī šajā pārī finālā tiks komanda, kas pirmā uzvarēs četrās spēlēs.

BALTIJAS HOKEJA LĪGAS PLAY-OFF POSMA GRAFIKS

Precīzs Baltijas hokeja līgas izslēgšanas spēļu grafiks nav zināms. Pusfinālā spēles notiek ik pēc dienas – ja abas sērijas noslēgsies pēc minimālajiem četriem mačiem, tad sērija būs beigusies 18. un 19. martā, bet maksimālo septiņu spēļu gadījumā tās ievilksies līdz 24. un 25. martam. Tas nozīmē, ka vietējā čempionāta finālsērija varētu sākties marta beigās, bet noslēgties aprīļa sākumā īsi pēc tam, kad Latvijas izlase būs sākusi gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam.

LIKMES UZ BALTIJAS HOKEJA LĪGU PIE LV BET

LV BET sporta totalizatora piedāvājumā iespējams veikt derības uz visām Baltijas hokeja līgas izslēgšanas spēlēm. Favorītes ir divas – ”Zemgale”/LBTU un ”Mogo”/LSPA. Ja tās nodrošinās vietu finālā, tad visdrīzāk nelielas favorītes statuss tiks atvēlēts divkārtējai čempionei, taču skaidrs, ka finālsērija varētu būt intriģējoša ar nenoslēgšanos četrās spēlēs.

LV BET sporta totalizatorā vari veikt derības uz mača rezultātu, uzvarētāju (ieskaitot papildlaiku), kopā gūtajiem vārtiem pamatlaikā un handikapu. Ar visām pieejamajām likmēm gan iepazīsties LV BET sporta totalizatorā pirms tam, kad vēlies veikt derības. Lai varētu izdarīt informētu likmi, iepazīsties ar savstarpējo spēļu rezultātiem un kur notiks spēle. Izslēgšanas mačos īpaši svarīga var būt sava laukuma priekšrocība.

LIKMES UZ HOKEJA SPĒLĒM PIE LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Baltijas hokeja līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Hokejs”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz hokeju ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām hokeja spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *