Football Champions League - Return Quarter-Final Matche | LV BET Blog

ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLI: PIRMS ATBILDES SPĒLĒM INTRIGA DZĪVA VISOS PĀROS

Jau pēc pāris dienām, 16. un 17. aprīlī, noskaidrosies tās četras komandas, kuras iekļūs UEFA Čempionu līgas pusfinālā. Ceturtdaļfināla fāzes pirmajās spēlēs divās tika fiksēti neizšķirti, bet divās uzvarētāja guva panākumu ar vienu vārtu pārsvaru. Tas nozīmē, ka visos četros pāros intriga pirms atbildes spēles vēl ir dzīva un viss izšķirsies otrajā savstarpējā duelī. Vēlies veikt labākās likmes uz futbolu? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvājumā un prognozē spēles iznākumu vai citus aspektus.

UEFA ČEMPIONU LĪGAS 1/4 FINĀLA PIRMAJĀS SPĒLĒS BIJA VĒROJAMS AIZRAUJOŠS FUTBOLS

Football Champions League - Return Quarter-Final Matche | LV BET BlogIzloze lēma, ka Eiropas futbola nozīmīgākajā turnīrā – Čempionu līgas ceturtdaļfinālā savstarpēji spēkosies čempione Mančestras ”City” pret Madrides ”Real”, Premjerlīgas līdere Londonas ”Arsenal” pret Minhenes ”Bayern”, Parīzes ”Saint Germain” pret ”Barcelona”, kā arī Madrides ”Atletico” pret Dortmundes ”Borussia”. Čempionu līgā izslēgšanas fāzē norit divas spēles – pa vienai katras komandas laukumā. Pusfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Ja pēc otrās spēles summā būs neizšķirts, tad sekos divu 15 minūšu papildlaiki un, ja arī tad uzvarētājs nebūs zināms, viss izšķirsies saldajā ēdienā – pēcspēles sitienos.

Pirmās ceturtdaļfināla spēles tik tiešām bija aizraujošas. Trīs no spēlēm bija samērā rezultatīvās, divas no tām noslēdzās neizšķirti (3:3, 2:2), bet divās ar minimālu pārsvaru uzvarēja viena no komandām. Par centrālo dueli uzskatīja čempiones Mančestras ”City” cīņu pret Madrides ”Real”. Pirmā spēle Spānijas galvaspilsētā noslēdzās neizšķirti 3:3. Uzbrūkošā un skaistā futbolā reizi vadībā izvirzījās katra no komandām, ”Real” otrajā puslaikā atspēlējoties no 2:3. Pēdējās divās sezonās tā komanda, kas uzvar savstarpējā duelī pirms fināla, vēlāk kļūst par Čempionu līgas uzvarētāju. Pirms divām sezonām ”Real” uzvarēja divu spēļu summā pusfinālā, bet pagājušogad pusfinālā ”City” revanšējās.

Ar 2:2 noslēdzās mačs starp Londonas ”Arsenal” un Minhenes ”Bayern”. Viesi izvirzījās vadībā pēc Harija Keina realizētā 11 metru soda sitiena, taču otrajā puslaikā mājinieki atspēlējās. Pēc spēles neapmierināts ar tiesnešu lēmumu nepiešķirt vēl vienu 11 metru soda sitienu bija Tomass Tuhels. Divās citās spēlēs minimālas uzvaras svinēja ”Barcelona” un Madrides ”Atletico”. Pirmie atspēlējās no 1:2 un, pateicoties Rafinjas vārtiem, ar 3:2 apspēlēja Parīzes ”Saint Germain”, bet otrie savā laukumā pirmo 32 minūšu laikā guva divus vārtus un ar 2:1 apspēlēja Dortmundes ”Borussia”. ”Atletico” kļuva par vienīgo komandu, kas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē uzvarēja savu skatītāju priekšā. Tas nozīmē, ka pirms atbildes spēles nelielas priekšrocības citos ceturtdaļfināla dueļos ir Mančestras ”City”, Minhenes ”Bayern” un ”Barcelona”.

KUR SKATĪTIES ČEMPIONU LĪGAS ATBILDES SPĒLES

Latvijas teritorijā UEFA Čempionu līgas spēles translē Go3 platformā izveidotā ”Extra Sports” paka. Lai to varētu iegūt savā īpašumā, tā ir jāabonē par noteiktu mēnešmaksu. Spēļu apskatus var vērot UEFA Čempionu līgas oficiālajā mājaslapā, kā arī sociālajā tīklā Youtube.

POTENCIĀLI ČEMPIONU LĪGAS PUSFINĀLU PĀRI

Uz pusfināliem vairs nekāda izloze nav gaidāma. Jau ceturtdaļfināla izlozē tika noteikti zari, un no tiem divi potenciālie pusfināli. Vienā zarā un tādējādi pusfinālā cīnīsies Mančestras ”City” un Madrides ”Real” dueļa uzvarētājs pret Minhenes ”Bayern” un Londonas ”Arsenal” pāra uzvarētāju, bet otrā zarā Madrides ”Atletico” un Dortmundes ”Borussia” pāra uzvarētājs tiksies ar ”Barcelona” un Parīzes ”Saint Germain” pāra uzvarētāju.

Līdzīgi kā astotdaļfinālā un ceturtdaļfinālā, pusfināli arī notiks pēc formāta ar divām spēlēm un uzvarētāja noskaidrošanu divu spēļu summā. Pirmā pusfināla spēle gaidāma 30. aprīlī, bet atbildes mačs nedēļu vēlāk – 7. maijā. Čempionu līgas fināls 2023./2024. gada sezonā plānots Vemblija stadionā Londonā un tas notiks 1. jūnijā.

DERĪBAS UN DERĪBU VEIDI UZ ČEMPIONU LĪGAS CETURTDAĻFINĀLA ATBILDES SPĒLĒM

Pēc bukmeikeru domām katrā no pāriem vēl ir nozīmīga intriga. Tikai Mančestras ”City” savā laukumā mačā pret ”Real” tiek uzskatīta par nozīmīgu favorīti – tās koeficients uz uzvaru vērtēts aptuveni ar koeficientu 1.67, kamēr ”Real” – tikai ar 4.95. ”Barcelona” ir savā ziņā neliela favorīte pret ”Saint Germain” (2.15 pret 3.25 koeficienti), bet abos pārējos pāros uzvarētājs tiek vērtēts ļoti līdzīgi. Dortmundei sava laukuma priekšrocību dēļ atdots favorītes statuss atbildes spēlē (2.32 pret 2.95 koeficienti), bet ”Bayern” tāds dots pret ”Arsenal” (2.55 pret 2.65 koeficienti).

Spēlētāju populārākās izvēles uz Čempionu līgas spēlēm ir trīs – veikt likmes uz spēles uzvarētāju, kopā iesistajiem vārtiem un vai abas komandas spēlē gūs vārtus. Vēl ik pa laikam populāras var būt likmes saistībā ar to, cik katra komanda spēlē iesitīs, kā arī dubultlikme. LV BET sporta totalizatora piedāvājumā ir ļoti plašs futbola likmju klāsts uz Eirokausiem, tāpēc ieskaties un veic likmes ne tikai uz populārākajām derību iespējām, bet arī citām, ieskaitot handikapiem, statistikas datiem (aizmugures, stūra sitieni, brīdinājumi, u.c), kā arī precīzu rezultātu un spēlētājiem, kuri gūs vārtus.

LIKMES UZ FUTBOLA SPĒLĒM LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz UEFA Čempionu līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *