Football UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League - Quarter-Final Matches | LV BET Blog

”LIVERPOOL” JĀATSPĒLĒJAS EIROPAS LĪGĀ, ”BAYER” TURPINA GARO SĒRIJU

11.aprīļa vakarā gan UEFA Eiropas līgā, gan UEFA Eiropas Konferences līgā tika aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles. Pārsteidza A sērijas klubs ”Atalanta”, kas izbraukumā ar 3:0 sasita Premjerlīgas klubu ”Liverpool”. Savu garo nezaudēšanas sēriju turpināja Leverkūzenes ”Bayer”, bet Itālijas klubu duelī otro spēli ar minimālu vadību sāks ”Roma”. Konferences līgā visos pāros pirms atbildes spēles joprojām pastāv intriga par iznākumu. Vēlies veikt derības uz labākajām futbola spēlēm? Ieskaties LV BET piedāvājumā un veic prognozes!

UEFA EIROPAS LĪGAS 1/4 FINĀLS SĀKAS AR INTERESANTIEM REZULTĀTIEM

Football UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League - Quarter-Final Matches | LV BET BlogUEFA Eiropas līga ir otrs spēcīgākais klubu turnīrs vecajā kontinentā. Tajā automātiski tiek labāko līgu noteiktu vietu ieguvējas, komandas, kas tiek caur vasarā notiekošo kvalifikāciju un tās, kuras Čempionu līgas grupu turnīrā ieņēmušas trešās vietas.

Pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs neiztika par pārsteigumiem. Par lielāko parūpējās A sērijas komanda ”Atalanta”, kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja galveno turnīra favorīti ”Liverpool”. Divus vārtus guva Džanluka Skamaka un kopumā Liverpūlei tagad būs jāgūst vismaz četri vārti, lai tiktu pusfinālā.

Ar minimālām uzvarām ceturtdaļfinālus sāka ”Roma” un ”Benfica”. Romas futbolisti Milānā ar 1:0 apspēlēja ”Milan”, tādējādi esot ar nelielām sava laukuma priekšrocībām pirms atbildes spēles. Savukārt ”Benfica” ar 2:1 tika galā ar ”Marseille” pretestību. Uzvaras vārtus 52. minūtē guva argentīniešu veterāns Anhels di Marija.

Šajā sezonā vēl nevienu zaudējumu nav piedzīvojusi Leverkūzenes ”Bayer”. Klubs nav zaudējis nevienā no sezonas 42 spēlēm visu turnīru ieskaitē un tas ir jauns Vācijas rekords. Ceturtdien klubs Eiropas līgas ceturtdaļfinālu sāka ar 2:0 uzvaru pār ”West Ham”.

INTRIGA PASTĀV VĒL VISOS KONFERENCES LĪGAS CETURTDAĻFINĀLOS

Konferences līgas ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs tik nozīmīgi pārsteigumi kā Eiropas līgā netika manīti, tomēr pirms atbildes spēles neviena no komandām nav ieguvusi vērā ņemamu pārsvaru.

Par vienu no turnīra favorītēm uzskatītā Premjerlīgas komanda ”Aston Villa” savā laukumā ar 2:1 apspēlēja ”Lille”. Beļģu klubs ”Brugge” ar 1:0 bija pārāks pār grieķu PAOK, savukārt Itālijas A sērijas komanda ”Fiorentina” izbraukumā cīnījās 0:0 neizšķirti pret Viktorijas ”Plzen”.

Rezultatīvākā spēle bija vērojama Grieķijā starp Pireju ”Olympiacos” un Stambulas ”Fenerbahce”. Spēlē tika gūti veseli pieci vārti, bet uz Stambulu ar vienu vārtu pārsvaru dosies Grieķijas kluba spēlētāji (3:2). Līdz 57. minūtei ”Olympiacos” guva trīs vārtus un panāca 3:0, taču viesiem izdevās divus golus atspēlēt, tādējādi atjaunojot arī intrigu visā ceturtdaļfināla pārī.

Gan Eiropas, gan Konferences līgā atbildes spēles ceturtdaļfinālos notiks 18. aprīlī. Pusfinālā iekļūs uzvarētāja divu spēļu summā. Ja pēc otrās spēles pamatlaika rezultāts divu spēļu summā būs neizšķirts, sekos divi papildlaiki, katrs 15 minūšu garumā. Ja arī pēc tam uzvarētājs nebūs noskaidrots, viss izšķirsies pēcspēles sitienu sērijā.

POTENCIĀLIE PUSFINĀLA PĀRI EIROPAS UN KONFERENCES LĪGĀ

Jau ceturtdaļfināla pāra izlozēs noteica potenciālos zarus, kas izslēgšanas fāzē savstarpēji spēkosies pusfinālā gan Eiropas, gan Konferences līgā.

Eiropas līgas pusfinālā ”Liverpool” un ”Atalanta” pāra uzvarētājs cīnīsies pret ”Benfica” un ”Marseille” dueļa uzvarētāju, bet citā pusfinālā savstarpēji spēkosies ”Bayer” un ”West Ham” pret ”Roma” un ”Milan” pāra uzvarētāju. Pusfinālu pirmās spēles notiks 2. maijā, bet atbildes mači – 9. maijā. Fināls, kas šoreiz gaidāms Īrijas pilsētā Dublinā, norisināsies 22. maijā.

Konferences līgas pusfinālā vienu pāri veidos ”Aston Villa” un ”Lille” dueļa uzvarētājs, kas cīnīsies pret ”Olympiacos” un ”Fenerbahce” uzvarētāju. Citā pārī spēlēs ”Fiorentina” un ”Viktoria”, kā arī ”Club Brugge” un PAOK pāra uzvarētājas. Pusfināli šajā turnīrā gaidāmi 2. un 9. maijā, bet fināls norisināsies 29. maijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

DERĪBAS UZ UEFA EIROPAS LĪGAS UN UEFA EIROPAS KONFERENCES LĪGA 1/4 FINĀLA ATBILDES SPĒLĒM

VAI LIVERPOOL IZDOSIES ATSPĒLĒTIES?

”Liverpool” joprojām uzskatāma par favorīti spēlē pret ”Atalanta”. Bukmeikeri paredz, ka klubs uzvarēs spēlē (koeficienti 1.75 pret 4.15). Vai ar to pietiks, lai tiktu tālāk, gan ir ļoti atklāts jautājums. Leverkūzenes ”Bayer” ir nozīmīgs favorīts duelī pret ”West Ham” (koeficienti 1.95 pret 3.75), bet divos citos pāros bukmeikeri abu komandu izredzes vērtē līdzīgi – ”Roma” un ”Milan” uzvara vērtēta praktiski vienādi (2.7 pret 2.65), bet Marseiļas klubs ir neliels favorīts otrajā spēlē pret ”Benfica” (2.45 pret 2.85).

”Liverpool” zaudējums ar 0:3 gan ietekmējis tās izredzes cīņā par titulu. Bukmeikeri vairs to neuzskata par galveno favorīti. Tagad Jirgena Klopa vadītajai komandai ir ceturtās augstākās iespējas uzvarēt turnīrā (koeficients 11.00). Par galveno favorīti izvirzījusies ”Bayer” (koeficients 2.1). Otras labākās izredzes pašlaik dotas ”Atalanta” (5.5), trešās – ”Roma” (8.00).

KĀ NOSLĒGSIES ATBILDES SPĒLES KONFERENCES LĪGĀ?

Kā jau minēts, Konferences līgā visos pāros joprojām pastāv intriga par iznākumu. Atbildes spēlē ”Fiorentina” tiek uzskatīta par pāra favorīte pret ”Viktoria” (koeficienti 1.4 pret 7.00), ”Fenerbahce” ir favorītes statusā pret ”Olympiacos” (koeficienti 1.65 pret 4.6), bet PAOK ir neliela favorīte pret ”Club Brugge” (2.05 pret 3.33). Vissīvākais duelis varētu būt starp ”Lille” un ”Aston Villa” – šobrīd otrās spēles neliela favorīte ir komanda no Francijas – koeficients 2.47 pret 2.75.

Tieši ”Aston Villa” bukmeikeru vērtējumā šobrīd ir galvenā pretedente uz titula iegūšanu – koeficients 2.35. Pēc tam seko ”Fiorentina” ar koeficientu 3.25. Citu komandu izredzes kļūt par Konferences līgas uzvarētājām netiek vērtētas pārāk augstu.

POPULĀRĀKĀS LIKMES UZ UEFA EIROPAS LĪGAS UN UEFA EIROPAS KONFERENCES LĪGAS CETURTDAĻFINĀLA SPĒLĒM

LV BET sporta totalizatorā būs plašs likmju piedāvājums uz abu turnīru atbildes spēlēm ceturtdaļfinālā. Iecienītākās klientu likmes ir paredzēt spēles uzvarētāju, kā arī veikt derības uz kopā gūtajiem vārtiem (virs/zem), kādā no puslaikā gūtaijem vārtiem (virs/zem). Tāpat tiek izdarītas derības uz to, vai abas komandas spēlē gūs vārtus. LV BET sporta totalizatora piedāvājumā ir ļoti plašs futbola likmju klāsts uz Eirokausiem, tāpēc ieskaties un veic likmes ne tikai uz populārākajām derību iespējām, bet arī citām, ieskaitot handikapiem, statistikas datiem (aizmugures, stūra sitieni, brīdinājumi, u.c), kā arī precīzu rezultātu un spēlētājiem, kuri gūs vārtus.

LIKMES UZ FUTBOLA SPĒLĒM LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz UEFA Eiropas un Konferences līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *