Titula cīņa Premjerlīgā: Arsenal vs Manchester City

Titula cīņa Premjerlīgā: Arsenal vs Manchester City

Šī gada 15. februārī pārceltās 12. kārtas ietvaros gaidāma viena no sezonas nozīmīgākajām futbola spēlēm Premjerlīgā – Londonas ”Arsenal” savā laukumā uzņems esošo čempioni Mančestras ”City”. Šajā duelī var pat izšķirties, kura no vienībām ar straujākiem soļiem virzīsies titula izcīnīšanas virzienā. Vai vēlies vairāk uzzināt par futbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Arsenal vs Manchester City spēli

Sākoties februāram, varēja uzskatīt, ka Premjerlīgas spēle ”Arsenal” pret Mančestras ”City” būs mēneša nozīmīgākais notikums. To nevar noliegt – pēc aizvadītas nedaudz vairāk nekā puses sezonas vienības atrodas pirmajās divās pozīcijās Premjerlīgas kopvērtējumā. Londonas ”Arsenal” ar 50 punktiem pēc 19 mačiem bija pirmie, bet piecus punktus atpalika esošā čempione Mančestras ”City”, kas gan bija aizvadījusi par vienu spēli vairāk. Vēl labāko četriniekā ir ”Newcastle” un ”Manchester United”. Gan Ņūkāslai, gan ”United”, sākot februāri, bija izcīnīti 39 punkti. Tieši Mančestras ”United” Londonas klubs apsteidza turnīra tabulā pēc iepriekšējās sezonas, ieņemot piekto vietu.

Anglijas Premjerlīgas ietvaros tik pārliecinošu sezonu ”Arsenal” nebija aizvadījis sen. Pēdējo reizi par čempioni to kronēja 2003./2004. gada sezonā, bet pēc Arsēna Vengera trenera amata pamešanas klubam bija vairākas sarežģītas sezonas. Tikmēr ”City” pēdējos gados Anglijas Premjerlīgā dominējusi, kopš 2011./2012. gada sezonas uzvarot sešas reizes.

Mača datums un vieta

Spēle gaidāma 15. februārī plkst. 21:30 pēc Latvijas laika. Tā norisināsies 12. kārtas ietvaros, kas iepriekš bija pārcelta. Mājinieku statusā būs Premjerlīgas līdere ”Arsenal”, kas ”City” uzņems savā laukumā ”Emirates” stadionā.

Svarīgākā informācija par spēles dalībniecēm

Londonas Arsenal

”Arsenal” šo sezonu sācis spoži, pie tam, sajutis, ka tas var spēkoties par iespējamo uzvaru visā turnīrā, pastiprinājis sastāvu ziemas transfēru periodā. Līdz šim janvārī to papildinājuši tādi meistarīgi futbolisti kā Leandro Trosārs, Žoržinju un Jakubs Kiviors. Īpaši nepieciešams ”Arsenal” bija pastiprinājums uzbrukuma smailē, jo traumas dēļ ilgākā laika periodā nevarēs spēlēt Žezuss. Trosārs līdz šim bijis rezultatīvs, ”Brighton” sastāvā gūstot septiņus vārtus. Kluba vārtu drošība ierasti Premjerlīgas spēlēs uzticēta Āronam Remsdeilam, bet vēl vieni no tās līderiem ir Oleksandrs Zinčenko, Granīts Šaka, Bujako Saka, Gabriels Martinelli un citi.

Manchester City F.C.

Saīsinājumā Man City uzbrukuma smailē visdrīzāk sūtīs norvēģi Ērlingu Holannu, kurš pirmo 20 spēļu laikā paspēja gūt 25 vārtus. Pie tam, četras reizes viņš sasniedza ”hat-trick”, ierakstot savu vārdu rekorda grāmatās kā visātrāk tik daudz ”hat-trick” sasniegušais futbolists Premjerlīgas vēsturē. Mančestras klubam spēcīga ir pussargu līnija, kur sevi apliecina Kevins de Breine, Džeks Grīlišs, Ilkajs Gindoans un Rijāds Mahrezs. Aizsardzībā tai ir tādi vīri kā Kails Vokers un Džons Stounss, bet vārtu drošība allaž tiek uzticēta brazīlim Edersonam.

Vēsture: kā noslēgušies iepriekšējie Arsenal vs Manchester City mači

Kopumā Anglijas dažādos čempionātos komandas spēkojušās veselas 188 reizes. Tik daudz reižu pret kādu komandy ”City” nav spēlējusi. Pie tam, ”Arsenal” ir tā komanda, kas to uzvarējusi visvairāk reižu – 87. Pagājušajā sezonā trešās kārtas ietvaros ”City” uzvarēja pārliecinoši, sakaujot pretinieci ar rezultātu 5:0. Toreiz divi vārti Feranam Toresam, bet vieni Ilkajam Gindoanam, Gabrielam Žezusam un Rodri. Tikmēr otrajā sezonas mačā cīņa par uzvaru bija krietni spraigāka, spēlē ”City” esot pārākiem ar rezultātu 2:1, uzvaru izraujot pašā mača galotnē. Toreiz ar uzvaras vārtiem izcēlās Rodri, tos gūstot kompensācijas laika trešajā minūtē.

Arsenal vs Manchester City mača rezultātu prognoze pie LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Anglijas Premjerlīgas futbola spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā. Likmes būs iespējams veikt arī uz Londonas ”Arsenal” pret ”Manchester City” maču.

Likt likmes uz futbola mačiem Anglijā ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Arsenal vs Manchester City maču likmes pie LV BET

Pirms februāra sākuma kā Londonas ”Arsenal”, tā arī ”City” tika uzskatītas par galvenajām favorītēm uz uzvaru Premjerlīgā. Pirmo koeficients bija 1.80, bet otro 2.34. Trešais labākais koeficients dots Mančestras ”United” (34.00), bet ceturtais ”Newcastle” (67.00). Citu komandu iespējamais triumfs vērtēts kā mazticams. Tā, piemēram, tālu prognozēs atkritusi ”West Ham”, kas iepriekšējā sezonā finišēja septītajā vietā, bet šo sāka vāji. Tās iespējamā varbūtība kļūt par čempioni novērtēta ar koeficientu 1000.00. Visdrīzāk, ”West Ham” vairāk būs jādomā par vietas nosargāšanu turnīrā.

Visdrīzāk arī uz spēli gan ”Arsenal”, gan ”City” iespējamā uzvara tiks novērtēta līdzvērtīgi. ”Arsenal” par labu var nākt tas, ka tā spēli aizvadīs savā laukumā, kurā spēlē pārliecinoši. Ja vēlies veikt likmi uz spēli, tad LV BET sporta totalizatorā pastāv neskaitāmas iespējas bez spēlētāju iecienītās – derēt uz mača uzvarētāju. Tāpat pastāv opcijas veikt likmes uz to, cik vārti spēlē tiks gūti katrai komandai atsevišķi un kopā, kāds būs katra puslaika iznākums, precīzs rezultāts un pat noteikt, kuri spēlētāji gūs vārtus. Ar visām iespējamajām likmēm uz konkrēto spēli ienāc un iepazīsties LV BET Sporta totalizatorā, kurš tev dos labāko spēles pieredzi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *