Atsāksies Vācijas Bundeslīga: pārējās komandas ķers grandu ”Bayern”

Atsāksies Vācijas Bundeslīga: pārējās komandas ķers grandu ”Bayern”

Janvāra otrajā pusē, 2023. gada 20. janvārī, Vācijas Bundeslīga atsāksies pēc Pasaules kausa pārtraukuma ar pirmajām spēlēm. Pirms tam turnīra līdere ir pēdējo gadu čempione Minhenes ”Bayern”, kurai gan ir robi sastāvā. Vai vēlies vairāk uzzināt par Vācijas futbola līgu? Ienāc LV BET Sporta blogā, uzzini vairāk par pieejamajām likmēm un dodies veikt derības!

Vācijas izlase Pasaules kausa izcīņā

Vācijas izlasei aiz muguras ir vēl viens neveiksmīgs Pasaules kausa turnīrs. Katarā tā otro reizi pēc kārtas nespēja izkļūt no apakšgrupas. Kopumā vācieši tika ielozēti vienā grupā ar Spānijas, Japānas un Kostarikas izlasēm. Zaudējums pirmajā mačā ar 1:2 pret Japānu izrādījās par izšķirošo. Vēlāk sekoja neizšķirts pret Spāniju, bet uzvara pār Kostariku neļāva tai ar četriem punktiem tikt tālāk par grupu turnīru. Citā spēlē japāņi apspēlēja arī spāņus, tādējādi tieši šīs abas komandas turpināja cīņu par trofeju.

Uzreiz pēc 2022. gada finālturnīra par atkāpšanos no amata paziņoja Vācijas Futbola federācijas direktors Olivers Bīrhofs. Tomass Millers paziņoja, ka neturpinās karjeru izlasē, taču vēlāk savas domas ir mainījis. Galvenais treneris Hansi Fliks turpinās darbu ar valstsvienību.

Bundeslīga 2023. gadā

Vācijas Bundeslīgas turnīrā 2023. gadā spēles atsāksies 20. janvārī. No visiem nozīmīgākajiem Eiropas turnīriem tieši Vācijā klubiem ir visgarākais pārtraukums. Pirms turnīra atsākšanās līdere ir Minhenes ”Bayern”, kam 34 izcīnīti punkti 15 spēlēs. Četri punkti mazāk ir ”Freiburg”, bet seši ”Leipzig”. Ne sevišķi sekmīgi jauno sezonu sākusi Dortmundes ”Borussia”, kas ar 25 punktiem ieņem sesto pozīciju.

Kopumā 2022./2023. gada sezonas laikā komandas aizvada 34 spēļu kārtas. Noslēdzošā gaidāma šī gada 27. maijā. Tas gan nenozīmē, ka tieši šajā laikā būs zināms Bundeslīgas čempions. Bieži vien tieši Vācijas Bundeslīgā turnīra uzvarētājs noskaidrots vairākas kārtas pirms tā beigām un vienmēr par to kļuvusi ”Bayern”. Pēdējo reizi šī komanda netriumfēja čempionāta ietvaros 2011./2012. gada sezonā, kad titulu ieguva tās sīvākā konkurente ”Borussia”. Kopš tā laika Vācijā dominējusi Minhenes vienība, kas kopumā tikusi jau pie 31. titula, bet vēl desmit reizes bijusi otrā.

Galvenās spēles 2023. gadā

Par nozīmīgāko dueli Vācijas Bundeslīgā uzskata ”Bayern” spēkošanos pret Dortmundes ”Borussia”. Komandas sezonas laikā vienu maču jau aizvadījušas, devītās kartas ietvaros cīnoties neizšķirti 2:2. Toreiz ”Bayern” izvirzījās vadībā ar 2:0 spēles laikā, bet vēlāk Dortmunde panāca neizšķirtu, izšķirošos vārtus gūstot kompensācijas laika piektajā minūtē. Otro savstarpējo dueli sezonā aizvadīs 26. kārtas ietvaros 1. aprīlī, taču šoreiz jau Minhenē. Kārtu pirms tam čempione spēkosies pret citu principiālu komandu, Leverkūzenes ”Bayer”, kas turnīru sāka slikti un mainīja galveno treneri, amatā ieceļot zināmo spāni Šavi Alonso.

Pēdējos gados trešā spēcīgākā līgas komanda bijusi ”RB Leipzig”. Tieši ar Leipcigas dalību gaidāma Vācijas Bundeslīgas centrālā spēle 16. kārtā, kad tā uzņems čempioni no Minhenes. Līgas ietvaros abas vienības spēkosies 20. janvārī. 29. janvārī Bundeslīgas ietvaros savstarpēji spēlēs ”Borussia” pret Leverkūzenes ”Bayer”, bet 23. kārtas ietvaros 3. martā Dortmundes ”Borussia” uzņems ”Leipzig”. Vēl Vācijas Bundeslīgā par pirmo četrinieku cīnīsies tādas komandas kā ”Freiburg”, ”Eintracht”, ”Union Berlin”. Visu šo vienību savstarpējie mači solās būt spraigi.

Bundeslīgas spēles 2023. gadā — kur var skatīties?

Latvijas teritorijā Vācijas Bundeslīgas spēles translē tiešsaistes straumēšanas platforma Viaplay, kura demonstrē visas čempionāta mačus. Pie tam, tev ir arī iespējams spēles vērot pēc tam, kad tās jau notikušas, jo visi mači palikuši arhīvā. Gadījumā, ja neesi Viaplay abonents Latvijas teritorijā, tad Bundeslīgas Youtube kontā vari sekot līdz un ieskatīties spēļu video apskatos un citā vērtīgā informācijā.

Likmes uz Bundeslīgu vietnē LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Vācijas Bundeslīgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē ”futbols”. Ar tā palīdzību vari atrast piedāvājumā esošās Bundeslīgas spēles, uz kurām iespējams likt likmes.

Likt likmes uz futbolu un spēlēm Vācijā ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem.

Likmju veidi uz Bundeslīgu LV BET

Uz Vācijas Bundeslīgas spēlē pastāv plašas likmju iespējas bez spēlētāju iecienītākās – spēles uzvarētāja paredzēšanas. Tāpat jums ir iespēja prognozēt kopā gūtos vārtus spēlē, dažādus aspektus saistībā ar katru no puslaikiem. Ja tevi interesē riskantākas likmes, tad vari prognozēt precīzu spēles rezultātu, bet vēl riskantāk ir to noteikt ik pēc noteikta intervāla – piemēram, tev ir iespēja prognozēt, kāds rezultāts būs pēc 10, 20, 30 minūtēm jeb kura komanda būs vadībā. Pastāv iespēja arī derēt uz laiku, kad tiks iesisti pirmie vārti spēlē un daudz ko citu!

Pirms sāc likt likmes, iepazīsties ar Vācijas Bundeslīgas outright iespējām, kas ļaus tev noprast, kuras komandas uzskata par galvenajām favorītēm. Pirms turnīra atsākšanās absolūtas favorītes statusā ir ”Bayern”, kuras kārtējo titulu prognozē ar 1.02 varbūtību. Otrs augstākais koeficients dots ”Leipzig” (34.00), bet trešais Dortmundes ”Borussia” (51.00).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *