Second tier football league season preview | LV BET Blog

LEEVON/PPK APVIENOJAS UN DEBITĒS 2.LĪGĀ

No 6. aprīļa startēs pēc spēka otrā līga Latvijas futbola kartē – ”Nākotnes” līga. Tajā piedalīsies 14 komandas, no kuriem viena starpsezonā apvienojusies – futbola komūna ”Pa Pāris Kausiem” apvienojās ar Saldus ”Leevon”, izveidojot komandu ”Leevon/PPK”. Šīs komandas atbalstītājs visas sezonas garumā būs ”LV BET scores”, palīdzot radīt īpašu atmosfēru kluba mājas spēlēs ”LNK Sporta parkā”.

OTRĀ LATVIJAS FUTBOLA LĪGA KĀ TRAMPLĪNS UZ VIRSLĪGU

Second tier football league season preview | LV BET BlogPēc spēka otrajā līgā šobrīd startē 14 komandas – gan Virslīgas vairākas dublieru vienības, gan dažādas Latvijas futbola komandas, kuras sev var uzskatīt par pusprofesionālām vai amatieru. Virslīgas klubu dublieru vienības var uzvarēt ”Nākotnes” līgas čempionātā, taču nevar saņemt paaugstinājumu uz Virslīgu. To iegūst labākā komanda, kas nav starp dublieru klubiem. Katru gadu čempione iekļūst Virslīgā, bet no Latvijas spēcīgākā čempionāta pēdējās vietas ieguvēja izkrīt. Otrās vietas ieguvēja ”Nākotnes” līgā spēlē pārspēlēs ar Virslīgas devītās vietas īpašnieci.

2023.gada sezonā par ”Nākotnes” uzvarētāju kļuva ”Grobiņa”, kas vēlāk izmantoja iespēju, izpildīja visus normatīvus un pirmo reizi spēlē Virslīgā. Zemāk no Latvijas spēcīgākā čempionāta izkritusi Salaspils ”Super Nova”. Tāpat 2024. gada sezonā otrajā pēc spēka Latvijas futbola čempionātā piedalīsies tādas komandas kā ”AFA Olaine”, RFS-2, ”Smiltene”/BJSS, ”Tukums 2000-2”/TSS, JDFS ”Alberts”, JFK ”Ventspils”, ”Leevon/PPK”, ”Mārupe”, ”Ogre United”, Riga FC-2”, ”Rēzekne”, ”Super Nova”, ”Skanstes SK” un ”Valmiera FC-2”/VSS. Īpašāks stāsts ir par ”Leevon/PPK”, kuru šajā sezonā atbalstīs ”LV BET scores”.

PPK KOPIENA NO FUTBOLA PAGRABA TIKUSI LĪDZ OTRAJAI LĪGAI

Pa Pāris Kausiem” uzskatāma par zināmāko Latvijas futbola un pat sporta kopienu. Ar ”Youtube” raidieraksta sērijām ”Pa Pāris Kausiem” kopienu iesāka bijušais Latvijas izlases futbolists Jurijs Žigajevs un aktieris Kristians Kareļins, kuri uz saviem raidījumiem aicināja sporta ļaudis, pārsvarā futbola virtuvē zināmus personāžus. Iegūstot atpazīstamību un izveidojot nopietnu sekotāju kustību, PPK spēra nākamo soli un izveidoja savu futbola komandu, kas sākumā piedalījās pašā zemākajā futbola čempionātā, bet pirms gada – pēc spēka trešajā līgā. Komanda bija īpaša ar to, ka tā dokumentēja aizkulises visas sezonas garumā ”Par futbolu” dokumentālajās sērijās, kā arī veidoja īpašu atmosfēru mājas spēles ”LNK Sporta parkā”, kurā atnākušajiem tika piedāvātas atrakcijas, iespēja iegādāties kluba simboliku un jautri pavadīt laiku ar ģimeni.

2024.gada sākumā kopiena bija jaunu atbalstītāju meklējumos, vienu no tiem atrodot ”LV BET” personā, kas šobrīd ir arī ”Leevon/PPK” ģenerālsponsors. Aktivitātes nav zudušas arī raidierakstā, kas pieejams trīs reizes mēnesī ar dažādiem sportā un sabiedrībā zināmiem viesiem, un arī ”Par futbolu” dokumentālais seriāls turpinās – ar tā jaunākajām epizodēm var iepazīties ”LVBET Latvija” ”Youtube” kontā. Lai arī sākotnēji bija doma turpināt startu trešajā līgā, īsi pirms pieteikumu izziņošanas pienāca piedāvājums no ”Leevon” par apvienošanos, jo tās sākotnējiem investoriem mainījās plāni par komandas aprisēm. Puses vienojās, un pieteicās startam otrajā līgā, kas tika apstiprināts.

OTRĀS FUTBOLA LĪGAS JAUNĀ SEZONA SĀKSIES APRĪLĪ

14 komandas valsts pēc spēka otrajā spēcīgākajā turnīrā sāks spēlēt 6. aprīlī. Kopumā paredzētas 26 kārtas, jeb katra ar katru aizvadīs divas spēles – vienu savā laukumā un vienu izbraukumā. 26. kārtas spēles gaidāmas 10. novembrī un tieši tad noslēgsies sezona otrajā līgā. Iespējams, jau pirms noslēdzošās kārtas būs zināms čempions.

LEEVON/PPK OTRĀS LĪGAS SEZONU SĀKS AR MĀJAS SPĒLI

Kopumā katrā kārtā gaidāmas septiņas spēles. Pirmajā kārtā FK ”Tukums 2000-2”/TSS uzņems ”Ventspili”, ”Valmiera FC-2”/VSS cīnīsies pret RFS-2, ”Super Nova” gaidāma cīņa pret ”Rēzekni”, ”Skanstes SK” pret ”Mārupi”, ”Riga FC-2” pret ”Ogre United”, bet JDFS ”Alberts” pret ”Smiltene”/BJSS.

Sezonu sāks arī LV BET atbalstītā ”Leevon/PPK”, kas turklāt sezonu atklās savā laukumā, ”LNK Sporta parkā”. Tieši šeit apvienotais klubs aizvadīs visas savas 2024. gada sezonas mājas spēles. 7. aprīlī plkst. 12:00 komandai gaidāma spēkošanās pret ”AFA Olaine”, kas 2023. gada sezonā ar 23 izcīnītajiem punktiem ieņēma 11. vietu 14 komandu konkurencē.

Aprīlī ”Leevon PPK” gaidāmas veselās četras spēles. Pēc pirmās spēles savā laukumā vēlāk klubs viesosies pie ”Smiltene”/BJSS (13. aprīlī 19:00), uzņems ”Mārupi” (20. aprīlī 16:00), bet pirmais mēnesis tiks noslēgts ar izbraukuma maču pret ”Albertu” (28. aprīlī plkst. 13:00). Pirmssezonā klubs aizvadījis vairākas pārbaudes spēles, kurās klājies dažādi – izcīnītas skaistas uzvaras, taču bijuši arī zaudējumi.

APMEKLĒ LEEVON/PPK MĀJAS SPĒLES UN IZBAUDI AIZRAUJOŠU ATMOSFĒRU

Ja tevi interesē futbols, tad visdrīzāk labākas laika pavadīšanas iespējas kādā šī sporta veida spēlē Latvijā par ”Leevon/PPK” mājas mačiem nevar atrast. Konkursi, atspirdzinošu dzērienu un uzkodu iegādes iespējas, muzikanti, bērniem un pieagušajiem paredzētas aktivitātes – tas ir viss, ko ”LNK Sporta parkā” var atrast, apmeklējot kādu no komandas spēlēm.

LIKMES UZ FUTBOLA SPĒLĒM LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

Ja vēlies izdarīt likmes uz ”Leevon/PPK” vai citām ”Nākotnes” līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *