Matches Of The FIBA Europe Cup Basketball Finals | LV BET Blog

ČETRAS KOMANDAS DODAS CĪŅĀ PAR FIBA EIROPAS KAUSA TROFEJU

27.martā un 3.aprīlī pēc nozīmes ceturtajā spēcīgākajā Eiropas basketbola turnīrā – FIBA Eiropas kausā, gaidāmas pusfināla spēles, kurā savstarpēji spēkosies ”Bilbao Basket” pret Čemnicas ”Niners”, kā arī ”Varese” pret ”Bahcesehir”. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Vēlies veikt likmes uz basketbola spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmēm un veic prognozes.

FIBA EIROPAS KAUSA LĪDZŠINĒJĀS SEZONAS KOPSAVILKUMS

Matches Of The FIBA Europe Cup Basketball Finals | LV BET BlogFIBA Eiropas kausa turnīru var saukt par ceturto spēcīgāko klubu turnīru vecajā kontinentā. Tajā piedalās 38 komandas, kas sadalītas astoņās grupās par četrām katrā un divās pa trijām. Pēc grupu turnīra pēc izcīnītās bilances katras grupas uzvarētāja un sešas labākās otro vietu ieguvējas iekļuva otrajā kārtā jeb ”Top16”, kur jau 16 komandas bija sadalītas četrās grupās par četrām komandām. Pēc šī turnīra no katras grupas divas labākās iekļuva ceturtdaļfinālā, pēc kā katrā izslēgšanas kārtā uzvarētājs noskaidrojās divu spēļu summā.

2023./2024. gada FIBA Eiropas kausa sezonā piedalījās tādas komandas kā ”Botevgrad”, ”Sporting”, ”Fehervar”, ”Bilbao Basket”, Vloclavekas ”Anwil”, ”Gladiators”, ”CSU Sibiu”, Jonavas ”CBet”, Rostokas ”Seawolves”, AEK, ”Karhu Basket”, ”Bahcesehir”, ”Nymburk”, ”Sabah”, ”Mornar”, ”Manisa”, ”Porto”, ”Bakken Bears”, ”Dolphins”, ”Zaragoza”, ”Kalev/Cramo”, ”Happy Casa Brindisi”, ”Leiden”, ”Gravelines”, ”Trepca”, ”Niners”, ”Stargrad”, ”Peja”, ”Heroes den Bosch”, ”Gottingen”, ”Varese”, ”Keravnos”, ”Tbilisi”, ”Legia”, ”CSU Oradea”, ”Levice” un ”Kataja basket”.

Ceturtdaļfinālā iekļuva ”Niners”, ”Zaragoza”, ”Bilbao Basket”, ”Legia”, ”Bahcesehir”, ”Porto”, ”Varese” un ”Nymburk”. Ceturtdaļfināla fāze noteica, ka pusfinālā iekļuva ”Niners”, kas divu spēļu summā ar +50 pārspēja ”Zaragoza”, ”Bilbao Basket”, kas tika galā ar ”Legia” pretestību (divu spēļu summā +9), turku ”Bahcesehir” ar +26 bija pārāka pār ”Porto”, bet ”Varese” ar +30 divās spēlēs pārspēja Čehijas grandu ”Nymburk”.

FIBA EIROPAS KAUSS PUSFINĀLA SPĒĻU PĀRI

Bilbao Basket vs Chemnitz Niners

Spānijas ACB līgas klubs Bilbao ”Basket” pirmajā grupu turnīrā uzvarēja visās sešās spēlēs konkurencē ar ”Anwil”, ”Gladiators” un ”CSU Sibiu”, bet ”top16” grupā ar ”Porto”, ”Gottingen” un ”Botevgrad” zaudēja tikai vienā spēlē. Komanda pagaidām ir 11. rezultatīvākā turnīrā (vidēji 82.4 punkti spēlē), un ceturtā labākā cīnītāja par atlēkušajām bumbām (vidēji 39.1 bumba mačā). Ar 15.2 punktiem caurmērā spēlē tās rezultatīvākais basketbolists ir Saša Kileja-Džounss, bet igaunis Kristjans Kulammē līdz šim iespējis 10.1 punktus spēlē.

Čemnicas ”Niners” pirmajā grupu posmā nezaudēja ne spēlē, bet otrajā posmā piekāpās vienā mačā konkurencē ar ”Varese”, ”CSU Oradea” un ”ZZ Leiden”. Komanda ir rezultatīvākā turnīrā (vidēji 92.3 punkti spēlē), labākā piespēlētāja (23 rezultatīvās piespēles spēlē) un otrā labākā cīnītāja par atlēkušajām bumbām (40.4 bumbas spēlē). Ar 14.7 punktiem tās rezultatīvākais spēlētājs turnīrā ir Veslijs van Beks. Iespējams, tieši ”Niners” ir šī pāra favorīte, jo ceturtdaļfinālā klubs jau apspēlēja ACB līgas komandu, turklāt ļoti pārliecinoši.

Varese vs Bahcesehir

Itālijas klubs ”Varese” I grupā finišēja kā otrā ar piecām uzvarām sešās spēlēs, bet ”top16” fāzē klubs izcīnīja bilanci 3-3, kas deva otro vietu un iespēju spēlēt ceturtdaļfinālā. Tajā izdevās pārsteigt ”Nymburk”. Itāļu klubs ir otrais rezultatīvākais turnīrā ar 92 punktiem vidēji spēlē. Rezultatīvajās piespēlēs komanda ir sestā labākā (20.5 piespēles mačā). Statistiski ar 16.4 punktiem rezultatīvākais ir Olivers Hanlans.

Turku klubs ”Bahcesehir” pirmajā grupu posmā piedzīvoja vienu zaudējumu sešās spēles, bet pēc tam ”top16” fāzē konkurencē ar ”Legia”, ”Sporting” un Jonavas klubu nezaudēja ne mačā. Komanda ir trešā rezultatīvākā turnīrā ar 91.6 punktiem spēlē. Tāpat tā ir trešā labākā cīnītāja par bumbām (40.1) un trešā labākā piespēlētāja (22.2). Iepriekš ”Tenerife” un Kauņas ”Žalgiris” spēlējošais Tailers Kavano ir rezultatīvākais komandas basketbolists ar 15.7 punktiem. Visdrīzāk tieši turku klubs būs šī pāra favorīts.

PUSFINĀLA SPĒLES UN FINĀLS: PILNS GRAFIKS

Gan pusfinālā, gan finālā viss noteiksies divu spēļu summā. Pusfinālā pirmās sērijas spēles notiks 27. aprīlī, bet atbildes mači 3. aprīlī. Savukārt fināls, kurā no pusfināla iekļūs uzvarētājas divu spēļu summā, notiks 17. un 24. aprīlī. Katra komanda vienu spēli aizvada savā laukumā, bet otru – viesos jeb izbraukumā.

DERĪBU PADOMI UZ FIBA EIROPAS KAUSU LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

LV BET sporta totalizatorā būs iespēja veikt derības uz FIBA Eiropas kausa izšķirošajiem mačiem. Tajos būs pieejami visi klientu populārākie tirgi kā spēles rezultāts, handikaps, punktu handikaps, kopā gūtie punkti un katras komandas gūtie punkti. Ja vēlies veikt informētas likmes uz FIBA Eiropas kausu, tad iepazīsties ar komandu bilanci, atrašanās vietu vietējā čempionātā, sastāva situāciju un pēdējo spēļu rezultātiem. Talkā var nākt arī bukmeikeri izliktie koeficienti, kas var palīdzēt saprast, kura no komandām konkrētajā spēlē un duelī uzskatāma par favorīti.

LIKMES UZ BASKETBOLA SPĒLĒM PIE LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz FIBA Eiropas kausa spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Basketbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *