La Liga spēle: Real Betis – FC Barcelona

La Liga spēle: Real Betis – FC Barcelona

Intriģējoša futbola spēle Spānijas ”La Liga” čempionātā gaidāma 2023. gada 14. janvārī, kad savstarpēji spēkosies Seviljas ”Real Betis” pret flagmani ”Barcelona”. Pirms 2022. gada Pasaules kausa sākuma Barselona bija turnīra līdere, kamēr ”Real Betis” ieņēma augsto sesto vietu. Vai vēlies vairāk uzzināt par futbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derību.

Svarīgākā informācija par spēli

Komandas savstarpēji spēkosies 17. kārtas ietvaros, 2023. gada 14. janvārī. Kā mājiniece spēli sagaidīs ”Real Betis”, bet ”Barcelona” būs viesu statusā. Pirms tam katra komanda būs aizvadījusi divas kārtas pēc pārtrauktā turnīra 2022. gada Pasaules kausa finālturnīra dēļ. ”Barcelona” būs spēkojusies pret ”Espanyol” un Madrides ”Atletico”, kamēr ”Real Betis” pret ”Bilbao Athletic” un ”Rayo Vallecano”.

Pirms pārtraukuma FC ”Barcelona” atradās turnīra līderos ar izcīnītiem 37 punktiem 14 spēlēs. No tās par diviem punktiem atpalika sīvākā konkurente ”Real Madrid”. Savukārt ”Real Betis” pārtraukumu līgā finālturnīra dēļ sagaidīja sestajā pozīcijā ar 24 punktiem 14 mačos. Tikpat punktu gan bija piektajā un ceturtajā vietā esošajām Madrides ”Atletico” un ”Bilbao Athletic”, bet viens punkts mazāk bija ”Osasuna”.

Pagājušajā sezonā ”Real Betis” reizi izdevās 14. janvāra pretinieci pārspēt. 2021. gada 4. decembrī tā uzvarēja ar 1:0. Kopumā turnīra tabulas ziņā katra spēle ”La Liga” nozīmē daudz. FC ”Barcelona” ir iespējams saglabāt pirmo vietu turnīrā un pie ”Real Madrid” zaudētiem punktiem pat attālināties, kamēr ”Real Betis” cīnās par pirmo četrinieku.

Komandu līderi

FC ”Barcelona” komandā līderis ir polis Roberts Levandovskis. Viņš uz to pārnāca šajā starpsezonā no Vācijas granda Minhenes ”Bayern”. Jau sezonas pirmajās spēlēs FC ”Barcelona” sastāvā viņš visiem pierādījis, ka spēj būt efektīvs. Ar 13 iesistiem vārtiem pirmo 14 spēļu laikā viņš ir pārliecinoši rezultatīvākais futbolists visā čempionātā. Bez gūtajiem vārtiem viņš piedalījies vēl četros iesistajos vārtos ar piespēlēm partneriem.

Interesanti, ka ir visai iespējams, ka šī kļūs par divu rezultatīvāko futbolistu tikšanos laukumā. ”Real Betis” uzbrukuma līderis ir Borja Iglesiass. Pirms pārtraukuma viņš bija otrais rezultatīvākais līgas spēlētājs ar astoņiem precīziem sitieniem. Papildus tam divas reizes viņš palīdzēja izcelties komandas biedriem, precīzi piespēlējot.

”Barcelona” sastāvā otrais rezultatīvākais ar četriem vārtiem ir Usmans Dembelē, bet ”Real Betis” Viljamss Karvalju precīzs bijis divas reizes.

Spēles Real Betis – FC Barcelona favorīti

Pavisam noteikti totalizatori par galveno favorīti spēlē uzskatīs FC ”Barcelona”, kas visai ticami, ka šo spēli sagaidīs kā turnīra līdere. Nevar gan domāt, ka Barselonai uzvara pār ”Real Betis” nāks ļoti vieglā cīņā un arī par favorīti to uzskatīs tikai tamdēļ, ka tā ir čempionāta līdere. Pretiniece jau iepriekš demonstrējusi, ka var to pārspēt, kamēr FC ”Barcelona” ne vienmēr demonstrējusi to kvalitatīvāko futbolu. Pie tam, ir bijušas spēles, kurā tā uzvarējusi ar vienu vārtu pārsvaru, tos iesitot pašā mača izskaņā. Šos faktorus ņem vērā pirms likmes veikšanas.

Likmes uz spēli Real Betis – FC Barcelona pie LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Spānijas futbola spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā. Likmes būs iespējams veikt arī uz FC ”Barcelona” pret ”Real Betis” maču.

Likt likmes uz futbola mačiem Spānijā ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Derību padomi mačam Real Betis – FC Barcelona iekš LV BET

Uz Spānijas augstākās līgas spēlēm totalizatori spēlētājiem piedāvā vairāku likmju iespējas. Ja nevēlies ļoti riskēt pārbagātajā izvēlē, tad tev ir iespēja derēt uz kādas komandas uzvaru, gūtajiem vārtiem atsevišķi katrai komandai vai abām kopā, handikapu un līdzvērtīgiem ar spēli saistītiem aspektiem.

Krietni bagātāks izvēļu klāsts tevi sagaida, ja tev patīk riskēt un derēt uz aizraujošākiem spēles aspektiem. LV BET piedāvā izdarīt likmes uz to, kura komanda pirmā iesitīs, bet kura pēdējā. Pastāv opcijas noskaidrot, vai kāda no komandām pēc pirmā puslaika būs iesitusi, nebūs, vai nosargās savus vārtus neskartus visas spēles laikā.

Iespējami dažādi handikapi, stūra sitienu skaita noteikšana un vairāki citas derību iespējas. Vari arī paredzēt kopējo gūto vārtu skaitu, precīzu gūto vārtu skaitu un daudzas citas ar spēli saistītas iespējas.

Ja tevi interesē Spānijas futbols un seko līdz gan FC ”Barcelona”, gan ”Real Betis” komandām, tad nāc uz LV BET Sporta totalizatoru un ar likmes palīdzību izbaudi spēli vēl vairāk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *