Football UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League | LV BET Sports Blog

MILAN – ROMA DUELIS EIROPAS LĪGAS CETURTDAĻFINĀLĀ, PĀRI ZINĀMI ARĪ KONFERENCES LĪGĀ

Līdzīgi kā UEFA Čempionu līgas turnīrā, arī UEFA Eiropas līgas un Eiropas Konferences līgas ietvaros noskaidroti ceturtdaļfināla pāri. Otrajā spēcīgākajā kontinenta turnīrā saistošākais būs duelis starp divām Itālijas A sērijas komandām ”Roma” un ”Milan”, bet Konferences līgā ielozēti četri spēkos līdzvērtīgi pāri. Vēlies veikt derības uz Eirokausu futbola spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvāto likmju opcijās un veic prognozes.

EIROPAS LĪGAS UN KONFERENCES LĪGAS ASTOTDAĻFINĀLOS UZVAR FAVORĪTES

Football UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League | LV BET Sports BlogUEFA Eiropas līgā, kas skaitās kontinenta otrais spēcīgākais klubu turnīrs, astotdaļfināla barjerā nebija redzami lieli pārsteigumi. Ceturtdaļfinālu sasniedza ”Milan”, ”Benfica”, ”Marseille”, ”West Ham”, ”Atalanta”, ”Roma”, ”Bayer” un ”Liverpool”. Vispārliecinošāk astoņu labāko komandu vidu sasniedza Liverpūle, kas divu spēļu summā ar 11:2 uzvarēja Prāgas ”Sparta”. 4:0 uzvara pirmajā spēlē palīdzēja ”Roma” pārliecinoši uzvarēt ”Brighton” (4:1 divu spēļu summā), bet 5:0 otrajā spēlē ļāva ”West Ham” ar 5:1 pārspēt ”Freiburg”. ”Marseille” iekļūšanu ceturtdaļfinālā nodrošināja ar pirmajā spēlē 4:0 panākumu pār ”Villarreal” (divu spēļu summā 5:3). Citos trijos pāros bija lielāka intriga – ”Benfica” ar vieniem vārtiem pārspēja ”Rangers” (3:2), ”Atalanta” ar tādu pašu rezultātu ”Sporting”, bet Leverkūzenes ”Bayer” bija jāatspēlējas pret ”Qarabag”, kas tai izdevās otrās spēles kompensācijas laikā, kurā tika gūti izšķirošie divi vārti. Tie ļāva uzvarēt divu spēļu summā ar 5:4.

UEFA Eiropas konferences līga tiek uzskatīta par trešā līmeņa turnīru kontinentā. Vispārliecinošāk ceturtdaļfinālu sasniedza ”Lille”, kam UEFA Konferences līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē izdevās uzvarēt ”Sturm” ar 3:0 (summā 4:1). Atspēlēšanos veica Pireju ”Olympiacos”, kas pret Telavivas ”Maccabi” pēc pirmā mača bija iedzinējos ar 1:4. Otrajā spēlē, turklāt izbraukumā, klubs guva sešus vārtus, uzvarēja ar 6:1 un divu spēļu summā ar 7:5. ”Aston Villa” ar panākumu otrajā mačā (4:0) tika galā ar Amsterdamas ”Ajax”, bet ”Club Brugge” 3:0 uzvara palīdzēja pārspēt ”Molde” (4:2). Atspēlējās arī PAOK, kas otrajā spēlē guva piecus vārtus pret Zagrebas ”Dinamo” (divu spēļu summā 5:3). ”Fenerbahce” ceturtdaļfinālā iekļuva, pateicoties 3:0 uzvarai pirmajā spēlē (otrajā pret ”Union” zaudējums 0:1), ”Fiorentina” ar 5:4 pārspēja Haifas ”Maccabi”, bet vienīgais pāris, kur uzvarētājs noskaidrojās pēcspēles sitienos, bija ”Viktoria” pret ”Servette”, pārākiem esot čehu klubam.

CETURTDAĻFINĀLA IZLOZES SAVED KOPĀ INTERESANTUS PĀRUS

PĀRI 1/4 FINĀLĀ UEFA EIROPAS LĪGĀ un UEFA EIROPAS KONFERENCES LĪGĀ

UEFA Eiropas līgas izlozē noskaidrojies, ka ceturtdaļfinālā savstarpēji spēkosies ”Liverpool” pret ”Atalanta”, ”Benfica” pret ”Marseille”, ”Milan” pret ”Roma”, kā arī ”Bayer” pret ”West Ham”. Par pašu intriģējošāko dueli var saukt abu A sērijas komandu pāri – ”Roma” pagājušajā sezonā spēlēja šī turnīra finālā, bet ”Milan” ir vietējā čempionāta otrās vietas īpašniece. ”Liverpool” varētu būt izteikta favorīte pārī ar ”Atalanta”, bet atlikušajos divos pāros varētu notikt sīva cīņa par uzvaru divu spēļu summā.

UEFA Konferences līgas izloze lēma, ka ceturtdaļfinālā savstarpēji spēkosies ”Viktoria” pret ”Fiorentina”, ”Olympiacos” pret ”Fenerbahce”, ”Club Brugge” pret PAOK, kā arī ”Aston Villa” pret ”Lille”. Šķietami interesantākais ir ”Aston Villa” duelis pret ”Lille”, ”Fiorentina” būs favorīte pret ”Viktoria”, bet ”Fenerbahce” – pret ”Olympiacos”. Beļģu kluba un PAOK izredzes uzvarēt pārī varētu tikt vērtētas līdzīgi.

Abas ceturtdaļfināla spēles gan UEFA Eiropas līgas, gan UEFA Eiropas Konferences līgas ietvaros notiks aprīlī – pirmā spēle 11. aprīlī, bet atbildes jeb izšķirošais mačs nedēļu vēlāk, 18. aprīlī. Pusfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Ja pēc otrās spēles pamatlaika uzvarētājs nebūs zināms, sekos divi papildlaiki (katrs 15 minūšu garš), bet, ja arī tad nebūs noskaidrots uzvarētājs, sekos pēcspēles sitienu sērija.

LIKMES UZ CETURTDAĻFINĀLU EIROPAS LĪGAS UN EIROPAS KONFERENCES LĪGAS SPĒLĒM LV BET TOTALIZATORĀ

CETURTDAĻFINĀLA SPĒĻU FAVORĪTI

UEFA Eiropas līgā šobrīd galvenā favorīte pēc bukmeikeru domām ir ”Liverpool”, kuras uzvara vērtēta ar koeficientu 2.00. Kā tās galvenās konkurentes minētas ”Bayer” (koeficients 4.5) un ”Milan” (7.00), bet pārējo piecu komandu izredzes kļūt par čempionēm vērtētas ar zemāku varbūtību. ”Liverpool” ir izteikta favorīte pārī pret ”Atalanta”, ”Bayer” uzskatāma par favorīti pret ”West Ham”, ”Milan” un ”Benfica” par nelielām favorītēm spēlēs pret ”Roma” un ”Marseille”.

Konferences līgā bukmeikeri uzskata, ka visintriģējošākais būs ”Fenerbahce” un ”Olympiacos” duelis, un pagaidām abu komandu izredzes uzvarēt pirmajā spēlē vērtētas līdzīgi. Citos pāros izkristalizējušās favorītes, kas ir ”Fiorentina”, ”Aston Villa” un ”Club Brugge”.

POPULĀRĀKIE PADOMI UN LĪDZEKĻI

Gan Eiropas, gan Konferences līgā LV BET klientu populārākās izvēles bijušas saistītas ar spēļu uzvarētāja prognozēšanu. Tāpat veiktas nozīmīga apjoma likmes uz kopā gūtajiem vārtiem spēlē un katras komandas gūtajiem vārtiem. Veiktas arī derības uz to, vai abas komandas spēlē gūs vārtus, dubultlikmi, kura komanda kvalificēsies tālāk un citiem pieejamiem derību tirgiem. Uz futbola spēlēm LV BET sporta totalizatorā pieejams plašs likmju klāsts – no spēles rezultāta noteikšanas līdz statistikas datiem kā aizmugures, sitienu, stūra sitienu, brīdinājumu un citu noteikšana. Var arī derēt uz precīzu rezultātu un vārtu guvējiem.

FUTBOLA DERĪBAS LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

kJa vēlies izdarīt likmes uz UEFA Eiropas līgas vai Konferences līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *