Final Tournament Of The Euroleague For Women's Basketball Players - Final Four | LV BET Sports Blog

KITIJA LAKSA AR ”FENERBAHCE” DOSIES CĪŅĀ PAR SIEVIEŠU EIROLĪGAS TITULU

No 12. līdz 14. aprīlim Turcijā noskaidrosies 2023./2024. gada FIBA rīkotās sieviešu Eirolīgas uzvarētāja. ”Final Four” iekļuvušas četras komandas – Kitijas Laksas pārstāvētā Stambulas ”Fenerbahce”, Mersinas ”Cukurova”, Francijas ”Villeneuve” un Prāgas ZVVZ USK. Vēlies veikt derības uz basketbola spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmēm un dodies veikt prognozes.

SIEVIEŠU EIROLĪGA 2023/2024.GADA SEZONĀ

Final Tournament Of The Euroleague For Women's Basketball Players - Final Four | LV BET Sports BlogFIBA organizētajā sieviešu basketbola augstākajā turnīrā jeb Eirolīgā piedalās 16 komandas, kuras sadalītas divās grupās par astoņām katrā. Pirms regulārā turnīra pēdējās trīs vietas čempionātā tika sadalītas kvalifikācijas spēlēs. Ja agrāk Latvijas spēcīgākā sieviešu basketbola komanda ”TTT Rīga” piedalījās Eirolīgā, tad šogad tā par vietu turnīrā spēkojās kvalifikācijā, tajā divu spēļu summā zaudējot ”Sepsi-SIC” komandai. Tas nozīmē, ka ”TTT Rīga” šogad spēlēja Eiropas kausā, kurā tika līdz ceturtdaļfinālam.

Regulārajā sezonā visas komandas aizvada 14 spēļu regulāro turnīru, pret katru komandu grupā spēkojoties divas reizes. Rezultātā ceturtdaļfinālā iekļūst četras labākās pēc izcīnītās bilances. Šogad A grupā spēlēja Stambulas ”Fenerbahce”, DVTK, ”Zaragoza”, ”Famila Schio”, ”Valencia”, ASVEL, ”Sepsi-SIC” un Ļubļinas ”Polski Cukier”. No A grupas ceturtdaļfinālā iekļuva ”Fenerbahce” (bilance 12-2), DVTK bilance 9-5), ”Zaragoza” (bilance 9-5) un ”Famila Schio” (bilance 9-5).

B grupā spēlēja tādas komandas kā Prāgas ZVVZ USK, Mersinas ”Cukurova”, ”Villeneuve”, Avenidas ”Perfumerias”, Boloņas ”Virtus”, Polkovices KGHM, ”Landes Basket” un ”UNI Gyor”. Ceturtdaļfinālā no šīs apakšgrupas iekļuva ZVVZ USK (bilance 12-2), ”Cukurova” (bilance 9-5), ”Villeneuve” (bilance 8-6) un ”Perfumerias” (bilance 8-6).

EIROLĪGAS FINAL FOUR IEKĻŪST LATVIJAS IZLASES LĪDERES PĀRSTĀVĒTAIS KLUBS

Ceturtdaļfinālos noskaidrojās, ka viena Latvijas izlases spēlētāja cīnīsies par sieviešu Eirolīgas titulu. Tā būs Kitija Laksa, kuras pārstāvētā ”Fenerbahce” pietika ar divām spēlēm, lai pārspētu Avenidas ”Perfumerias” (98:91, 73:67). Pārējos trijos dueļos bija nepieciešamas maksimālās trīs spēles. No ceturtdaļfināla izstājās Aleksas Gulbes pārstāvētā ”Zaragoza”, kas ar 1-2 sērijā piekāpās Mersinas ”Cukurova” (57:56, 62:79, 63:86). Prāgas ZVVZ USK trijos mačos pārspēja ”Famila Schio” komandu (78:60, 61:73, 74:54), bet ”Vileneuve” vienība tika galā ar DVTK (66:78, 63:59, 73:58).

Saragosas komandas sastāvā Aleksa Gulbe bija rotācijas basketboliste. Vidēji spēlē viņa laukumā pabija 21 minūti, kurā guva 6.6 punktus, izcīnīja 3.3 atlēkušās bumbas, atdeva 0.9 rezultatīvās piespēles un bloķēja 0.4 pretinieku metienus. Kitija Laksa ambiciozās ”Fenerbahce” sastāvā vidēji spēlējusi 12.3 minūtes, kurās guvusi 2.8 punktus, izcīnījusi 1.3 atlēkušās bumbas, atdevusi 0.5 rezultatīvās piespēles un pārķērusi 0.4 pretinieku piespēles.

SIEVIEŠU EIROLĪGAS FINAL FOUR NOTIKS TURCIJĀ

Kā mājinieces Eirolīgas ”Final Four” turnīru sagiadīs Mersinas ”Cukurova”. 12. aprīlī pirmajā pusfinālā plkst. 16:00 pēc Latvijas laika Prāgas ZVVZ USK spēkosies pret ”Villeneuve” komandu, bet trīs stundas vēlāk ”Fenerbahce” cīnīsies pret mājinieci ”Cukurova”. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs pusfināla mačā. 14. aprīlī vispirms notiks spēle par trešo vietu (plkst. 16:00), bet pēc tam fināls (plkst. 19:00).

Sieviešu Eirolīga tiek organizēta kopš 1958. gada. Titulētākā turnīra komanda ir TTT Rīga, kas par šo sacensību uzvarētāju kļuvusi 18 reizes, taču tas viss noticis PSRS laikos. 2022./2023. gada sezonā titulu ieguva ”Fenerbahce”, kas finālā ar 99:60 pārspēja Mersinas komandu, pret kuru šogad spēlēs pusfinālā. Trešo vietu ieguva ”Famila Schio” komanda. ”Fenerbahce” Eirolīgas ”Final Four” spēlēs ceturto gadu pēc kārtas – pirms trim sezonām iegūta trešā vieta, pirms divām otrā, pagājušajā pirmā, bet šogad ir mērķis titulu atkārtot.

DERĪBAS UZ SIEVIEŠU EIROLĪGU LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

LV BET sporta totalizatorā varēs atrast likmes uz sieviešu Eirolīgas izšķirošajām spēlēm. Visdrīzāk favorītes lomā ”Final Four” sagaidīs esošā čempione Stambulas ”Fenerbahce”, bet tai nopietnu pretestību vēlēsies sagādāt citas komandas. Regulārajā turnīrā ”Fenerbahce” piedzīvoja divus zaudējumus, piekāpjoties ASVEL un ”Famila Schio”. Neviena no šīm komandām nav sasniegusi ”Final Four”, jo pārējās trīs komandas spēlēja B grupā.

Vispopulārākā likme basketbolā ir derēšana uz spēles uzvarētāju. Tāda iespēja būs arī LV BET sporta totalizatorā. Tāpat populāras izvēles ir saistībā ar kopā gūtajiem punktiem, un handikapu. Klienti lemj arī prognozēt ceturtdaļā gūto punktu skaitu. Ja vēlies veikt informētas likmes uz sieviešu Eirolīgas spēlēm, tad ieskaties, kā komandām veicies pēdējās spēlēs vietējos čempionātos un vai tās izšķirošos Eirolīgas mačus sagaidīs bez iztrūkumiem sastāvos.

LIKMES UZ BASKETBOLA SPĒLĒM LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz sieviešu Eirolīgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Basketbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *