Bundeslīga: 2023./2024. gada sezonas sākums

Bundeslīga: 2023./2024. gada sezonas sākums

Jau no šī gada 18. augusta gaidāms 2023./2024. gada sezonas sākums vienā no Eiropas spēcīgākajiem čempionātiem – Bundeslīgā. Pēdējos gados čempionātā dominējusi Minhenes ”Bayern”, kas iepriekšējā sezonā titulu ieguva pēdējā kārtā. Vēlies vairāk uzzināt par Bundeslīgu? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām sporta likmēm un veic derības!

Bundeslīga – 2022./2023.gada sezonas kopsavilkums

Aizvadītā 2022./2023. gada sezona Bundeslīgā bija samērā intriģējoša, jo čempions šeit noskaidrojās pašā pēdējā kārtā. Par titulu cīnījās divas komandas, grands Minhenes ”Bayern” un Dortmundes ”Borussia”. Pirms pēdējās kārtas divu punktu pārsvars bija Dortmundei, taču tā pēdējā kārtā nespēja uzvarēt ”Mainz”, spēlējot neizšķirti 2:2. Citā spēlē uzvaru svinēja Minhenes ”Bayern”, kas ar 2:1 pārspēja ”Koln” un savstarpējo spēļu labākas bilances dēļ jau 11. sezonu pēc kārtas triumfēja Bundeslīgā. Kopumā klubs ir titulētākais Vācijā, pie titula tiekot jau 33. reizi. 2019./2020. gada sezonā tā ieguva 30. titulu, bet pēc tam tikuši vēl divi 2021. gada un 2022. gada turnīros.

Trešo vietu ar 66 punktiem ieguva ”Leipzig”, kamēr četrus punktus mazāk izcīnīja ”Union Berlin”. Abas komandas, tāpat kā ”Bayern” un ”Borussia” nākamajā sezonā spēlēs UEFA Čempionu līgā. Vēl Eirokausiem kvalificējās ”Freiburg” un Leverkūzenes ”Bayer” (UEFA Eiropas līgai), kā arī Frankfurtes ”Eintracht”, kas nākamajā sezonā piedalīsies UEFA Eiropas Konferences līgā.

Čempionātu zemāk izkrita Vācijas galvaspilsētas Berlīnes klubs ”Hertha”, kā arī valstī zināmais klubs ”Schalke 04”, kas pēdējos gados nepiedzīvo tos vieglākos laikus. Uz pārspēlēm devās ”Stuttgart”, kur tā divu spēļu summā ar 6:1 apspēlēja Hamburgas vienību ”Hamburger SV”.

Vācijas līga 2023./2024.gada sezonā

Zināmas visas 18 komandas, kuras piedalīsies 2023./2024. gada sezonā. Tās būs ”Bayern”, Dortmundes ”Borussia”, ”RB Leipzig”, ”Union Berlin”, ”Freiburg”, ”Bayer”, ”Eintracht”, ”Wolfsburg”, ”Mainz 05”, Menhengladbahas ”Borussia”, ”Koln”, ”Hoffenheim”, ”Werder”, ”Bochum”, ”Augsburg”, ”Stuttgart”, kā arī no pirmās līgas pacēlušās ”Heidenheim” un ”Darmstadt”.

Zināmas jau atsevišķas izmaiņas klubos. Tā, piemēram, Minhenes ”Bayern” jau iepriekšējās sezonas laikā no galvenā trenera amata atlaida Jūlianu Nāgelsmanu, kura vietā iecēla Tomasu Tuhelu. Uzreiz pēc Bundeslīgas titula izcīnīšanas savus amatus pazaudēja kluba leģenda un prezidents Olivers Kāns, kā arī sporta direktors Hasans Salihamidžičs. Otrās vietas ieguvēja Dortmundes ”Borussia” neilgi pēc sezonas beigām pazaudējusi tās uzbrukuma līderi, jo Džūds Belingems par vismaz 103 miljoniem eiro pārcēlies uz Madrides ”Real”. Savukārt Frankfurtes ”Eintracht”, kas nākamajā sezonā spēlēs Konferences līgā, par galveno treneri iecēlusi Dino Topmelleru, kurš pēdējos gados strādājis par Nāgelsmana asistentu ”Leipzig” un ”Bayern” komandās.

Bundeslīgas spēļu grafiks 2023./2024.gada sezonā

Apstiprināts, ka jaunā Bundeslīgas sezona sāksies šī gada 18. augustā un 34 kārtas tiks izspēlētas līdz nākamā gada 18. maijam. Sezonas laikā gaidāms ziemas pārtraukums – Bundeslīgā tas paredzēts laika posmā no šī gada 20. decembra līdz nākamā gada 12. janvārim. Tā komanda, kura pēc 34. kārtām ieņems 16. vietu, piedalīsies pārspēlēs pret otrās Bundeslīgas trešās vietas ieguvēju. Pārspēļu playoff spēles gaidāmas 23. un 27. maijā un uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā.

Konkrēts spēļu grafiks vēl nav zināms un tas tiks izstrādāts vēlāk. Jāmin, ka Latvijas teritorijā ir samērā viegli sekot līdz Bundeslīgas spēļu norisei, jo tās tiek translētas Viaplay sporta straumēšanas platformā. Tāpat katras spēles labākajiem momentiem var sekot līdz Bundeslīgas Youtube kanālā.

Nākamās Bundeslīgas sezonas favorītes

Pavisam noteikti, ka Bundeslīgas favorītu lokā nekas nebūs mainījies un bukmeikeri par galveno titula tīkotāju uzskatīs Minhenes ”Bayern”, kas čempionātā dominē jau 11 sezonas pēc kārtas. Viena no turnīra intrigām ir, kad un vai ”Bayern” kāds gāzīs no troņa. Iespējams, nedaudz vājākas starpsezonā palikušās gan ”Borussia”, gan ”Leipzig”, kuru pametis uzbrukuma līderis Kristofers Nkunkū. Līdz ar to būs interesanti novērot, kuras no komandām izrādīs nopietnu pretestību Vācijas futbola flagmanim, kas pēc ne tik pārliecinošas sezonas vēlēsies atgūt dominējošās komandas statusu valstī.

Bundeslīgas padomi un likmes

Uz Bundeslīgas spēlēm LV BET Sporta totalizators piedāvā plašu likmju piedāvājumu. Iespējams veikt derības ne tikai uz spēles uzvarētāju, bet arī iesistajiem vārtiem, virs/zem koeficientiem, handikapiem, notikumiem katrā puslaikā atsevišķi, precīzu rezultātu, vārtu guvējiem, kā arī statistikas datiem kā stūra sitieniem, brīdinājumiem, VAR, izdarītajiem sitieniem un daudz ko citu. Pirms veic likmes iepazīsties, kā pēdējās spēlēs veicies konkrētajām komandām un to izmaiņas sastāvos – otrais faktors būs īpaši svarīgs pirms čempionāta atklāšanas spēles, jo komandas starpsezonā veiks rokādes to spēlētāju rindās.

Likmes uz 2023./2023. gada Bundeslīgas sezonu LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Vācijas Bundeslīgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm.

Pie tam, jāmin, ka LV BET sporta totalizators attīstās un tamdēļ šobrīd tas tev piedāvā vēl ērtāku opciju likmju veikšanā – mobilo aplikāciju. Ielādējot savā telefonā, vari ērti atrast visu nepieciešamo un veikt derības uz jebkuru no minētajiem notikumiem, tostarp futbola spēlēm. ”App store” meklē ”LV BET” aplikāciju, lejupielādē to un veic likmes jebkurā sev ērtā laikā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *