Pārspēles jeb ”play-in” NBA: cīņa par pēdējām vietām ”play off”

Pārspēles jeb ”play-in” NBA: cīņa par pēdējām vietām ”play off”

No 11. līdz 14. aprīlim Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros gaidāmas pēdējās cīņas par tikšanu izslēgšanas spēlēs. Jau vairākas sezonas turnīrs praktizē tā saucamo ”play-in” formāta spēles, kurās pēc regulārā turnīra beigām katras konferences 7. līdz 10. vietas īpašnieces sadala pēdējās vietas uz ”play off”. Vai vēlies vairāk uzzināt par NBA spēlēm? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

NBA regulārās sezonas izspēles formāts

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas sākums allaž ir oktobrī, bet tā noslēdzas aprīlī. 30 komandas, kas sadalītas divās konferencēs – Austrumu un Rietumu, cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs. No katras konferences labākās sešas automātiski tiek ”play off”, bet septītās līdz desmitās vietas īpašnieces cīnās tā saucamajā ”play-in” formāta spēlēs. 2022./2023. gada sezona ātri vien noslēdzās Latvijas basketbolistiem. Gan Kristaps Porziņģis, gan Dāvis Bertāns kopā ar Vašingtonas ”Wizards” un Dalasas ”Mavericks” sezonu pabeidza pēc regulārās sezonas beigām. ”Wizards” ar 35 uzvarām bija 12. vietā Austrumos, bet ”Mavericks” ar 38 uzvarām bija vien 11. vietā Rietumos.

”Play-in” NBA tiks spēlēts trešo sezonu pēc kārtas. Līdz ar šo jauninājumu līgas vadība cerēja uz saistošākām spēlēm regulārā turnīra laikā, kas samazinātu komandu iespējas ātri vien padoties un vairāk domāt par labākām nākamā gada drafta izvēlēm. Jauninājums attaisnojis uz sevi liktās cerības un to ievieš arī citos basketbola turnīros Eiropā. Katras konferences septītās un astotās vietas ieguvējām var pietikt ar vienu spēli, lai tiktu izslēgšanas mačos, bet devītās un desmitās vietu ieguvējām nepieciešamas divas.

Komandas, kas piedalās NBA pārspēlēs

Austrumu konference

No Austrumu konferences 2022./2023. gada NBA sezonas ”play-in” piedalīsies Maiami ”Heat”, Atlantas ”Hawks”, Toronto ”Raptors” un Čikāgas ”Bulls”. Maiami un Atlanta sezonu noslēdza kā septītās un astotās vietas īpašnieces un savstarpēji spēkosies ”play-in” fāzē. Spēles uzvarētāja automātiski tiks izslēgšanas spēlēs, bet zaudētājai būs otrā iespēja cīņā pret ”Raptors” un ”Bulls” uzvarētāju.

Rietumu konference

Rietumu konferencē izcilu finiša spurtu veica Losandželosas ”Lakers”, kas sezonas sākumā buksēja. Tagad to uzskata par vienu no karstākajām NBA komandām. Tā par vietu ”play off” spēkosies pret Minesotas ”Timberwolves”, kas sezonas izskaņā parūpējās par jautriem notikumiem. Vispirms Rudijs Gobērs pēdējā regulārās sezonas spēles pārtraukumā iesita komandas biedram, bet vēlāk cits lauza roku, sitot pa sienu ceļā uz ģērbtuvēm. Tas varētu atvieglot ”Lakers” tikšanu automātiski izslēgšanas cīņās. Minesota, zaudējot, vēl tiks pie otrās iespējas, cīnoties pret ”Pelicans” un Oklahomsitijas ”Thunder” uzvarētāju.

NBA spēļu grafiks

Jau naktī uz trešdienu jeb 12. aprīli NBA sezona turpināsies ar ”play-in” izspēli. Savstarpēji spēkosies ”Hawks” pret ”Heat”, kā arī ”Lakers” pret ”Timberwolves”. Dienu vēlāk cīņā dosies ”Bulls” pret ”Raptors” un ”Pelicans” pret ”Thunder”. Pārspēļu fāze NBA 2022./2023. gada sezonas ietvaros noslēgsies naktī uz 15. aprīli. Tajā cīnīsies 12. aprīļa zaudētāja pret 13. aprīļa uzvarētāju, noskaidrojot pēdējās divas ”play off” dalībnieces. Neilgi pēc tam sāksies arī pašas sezonas svarīgākās spēles – 16 komandas sāks cīņu par Lerija O’Braiena vārdā nosaukto balvu.

”Play-in” favorīti NBA

LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem piedāvā veikt īpašās likmes, kas saistītas ar NBA play-in spēlēm. Pie NBA sadaļas meklē īpašās likmes, kur vari derēt, vai katra no astoņām komandām tiks izslēgšanas mačos. Pagaidām labākais koeficients dots ”Lakers”, kas tādējādi atgrieztos ”play-off” pēc vienas sezonas izlaišanas. Tās koeficients noteikts 1.03 apmērā. Maiami ”Heat” ir otra labākā iespēja (1.1), ”Hawks” trešā (1.33), bet Minesotai ceturtā (1.35). Norakstītas nav arī ”Pelicans” (3.20) un ”Raptors” komandas (3.05), kamēr mazākas izredzes tikt tālāk par ”play-in” fāzi dotas Čikāgas ”Bulls” (5.75) un Oklahomsitijas ”Thunder” (6.75). LV BET sporta totalizators ieteiktu veikt derības uz ”Lakers” un ”Heat” komandām, kas tik tiešām var sasniegt izslēgšanas mačus ar pirmo piegājienu, kamēr ”Hawks” un ”Timberwolves” visdrīzāk nāksies pacīnīties ar draudīgajām ”Raptors” un ”Pelicans” vienībām.

NBA derību padomi vietnē LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē ”basketbolu”. Ar tā palīdzību vari atrast piedāvājumā esošās spēles, uz kurām iespējams likt likmes. Mūsu totalizators piedāvā derības uz visām šī turnīra cīņām.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm.

Basketbola likmes LV BET

Ja tevi interesē viena no populārākajām sporta līgām pasaulē, tad LV BET sporta totalizators piedāvā plašu likmju iespējas. Bez derēšanas uz spēles uzvarētāju vari prognozēt gūtos punktus katrai no komandām, uzvarētāju puslaikā, uzvarētāju katrā no ceturtdaļām, handikapus, punktu starpības un daudz ko citu. Ja tevi interesē īpašās likmes, tad spied uz tām un paredzi, kuras no astoņām komandām tiks izslēgšanas spēlēs. Ja jau vēlies prognozēt NBA titula ieguvēju, tad ar ”outright” opciju vari prognozēt, kura vienība šajā sezonā triumfēs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *