NBA izslēgšanas spēles: ”Bucks”, ”Celtics” un ”Suns” favorītu statusā

NBA izslēgšanas spēles: ”Bucks”, ”Celtics” un ”Suns” favorītu statusā

Jau no 15. aprīļa Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) laukumos sākušās sezonas svarīgākās spēles – ”play off”. 16 komandas cīnās par Lerija O’Braiena vārdā nosaukto balvu, bet Goldensteitas ”Warriors” centīsies aizstāvēt pagājušajā sezonā izcīnīto titulu. Vai vēlies vairāk uzzināt par NBA? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par NBA izslēgšanas spēlēm

NBA izslēgšanas spēles seko pēc regulārās sezonas, kurā katra no komandām aizvadījusi 82 spēļu turnīru, bet dažas piedalījušās vēl arī ”play in” izspēlē. Šajā play off formātā tiek noteikts čempions un Lerija O’Braiena trofejas ieguvējs. Lai kļūtu par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioni ir jāuzvar četrās sērijās – trijās savas konferences ietvaros, bet vēlāk finālā pret otras konferences čempioni. Katrā no sērijām jāuzvar līdz četrām spēlēm, tas nozīmē, ka minimālais spēļu skaits ir četras, bet maksimālais septiņas.

NBA vēsturē visvairāk titulus izcīnījušas divas komandas – Losandželosas ”Lakers” un Bostonas ”Celtics”. Katra no vienībām par līgas uzvarētāju kļuvusi 17 reizes. Septiņi tituli ir pašreizējai čempionei Goldensteitas ”Warriors”, kura sešus no tiem izcīnījusi pēdējo gadu laikā. Sešas trofejas Maikla Džordana laikos izcīnījusi Čikāgas ”Bulls”, bet piecas Tima Dankana, Tonija Pārkera un Manu Džinobili laikos tikušas ”Spurs” īpašumā.

Komandas, kuras kvalificējušās NBA izslēgšanas spēlēs

Austrumu konference

No Austrumu konferences izslēgšanas mačos iekļuvušas tādas komandas kā Bostonas ”Celtics”, Filadelfijas ”76ers”, Milvoki ”Bucks”, Klīvlendas ”Cavaliers”, Ņujorkas ”Knicks”, Bruklinas ”Nets”, Maiami ”Heat” un Atlantas ”Hawks”. Regulārajā sezonā par konferences uzvarētāju kļuva ”Bucks”, kas par NBA čempioni kļuvusi divas reizes.

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā ”Bucks” cīnās pret Maiami ”Heat”, ”Celtics” pret ”Hawks”, ”76ers” pret ”Nets”, bet ”Cavaliers” pret ”Knicks”. Pirmais sērijas mačs katrā no tām ir jau aizvadīts, pirmās uzvaras svinot Maiami, Bostonai, Filadlefijai un Ņujorkai. Savainojuma dēļ priekšlaicīgi mačs pret ”Heat” noslēdzās Milvoki līderim Jannim Adetokunbo, bet Maiami viens no vadošajiem spēlētājiem Tailers Hīro lauza roku un tādējādi priekšlaicīgi noslēdza sezonu.

Rietumu konference

No Rietumiem izslēgšanas spēlēs piedalīsies Denveras ”Nuggets”, Memfisas ”Grizzlies”, Sakramento ”Kings”, Fīniksas ”Suns”, Losandželosas ”Clippers”, Goldensteitas ”Warriors”, Losandželosas ”Lakers” un Minesotas ”Timberwolves”. Play off nespēja kvalificēties Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ”Mavericks”, kas regulārajā sezonā ieņēma tikai 11. vietu konferencē. Toties 16 gadu sauso periodu pārtrauca ”Kings”, kas beidzot spēja turpināt sezonu pēc regulārā turnīra.

Izslēgšanas maču pirmajā kārtā ”Nuggets” spēkojas pret ”Timberwolves”, ”Grizzlies” pret ”Lakers”, ”Kings” pret ”Warriors” un ”Suns” pret ”Clippers”. Arī šeit pirmie mači ir jau aizvadīti, sērijas pirmo uzvaru svinot Denverai, Sakramento un abām Losandželosas komandām. Īpaši saistošas var būt sērijas starp ”Clippers” un ”Suns”, kā arī ”Grizzlies” pret ”Lakers”. Tāpat abu Kalifornijas vienību, ”Kings” pret ”Warriors” duelis var pagarināties līdz pat septiņām spēlēm.

NBA izslēgšanas spēļu grafiks

Pēc tam, kad 15. aprīlī sākās pirmās spēles, pirmā kārta tiks izspēlēta līdz aprīļa beigām, taču viss atkarīgs, cik mačos uzvarētāja tiks galā ar pretinieci. Četru maču sērijas var noslēgties jau 22. aprīlī, bet septiņas ap 29. vai pat 30. aprīli. Konferenču pusfināli sāksies vai nu aprīļa beigās, vai pašās maija pirmajās dienās. Savukārt maija vidū gaidāmi Rietumu un Austrumu konferenču fināli. NBA fināls sāksies 1. jūnijā un maksimāli ilgs līdz 18. jūnijam, kad paredzēta pēdējā, izšķirošā septītā spēle.

NBA izslēgšanas spēļu favorīti

Pirms cīņas par titulu bukmeikeri par galveno favorīti Lerija O’Braiena titula iegūšanā uzskata Bostonas ”Celtics” – tās koeficients noteikts 3.8 vērtībā. Nedaudz atpaliek ”Bucks” (4.00) un ”Suns” (9.00). Tāpat starp favorītēm sauc Filadelfijas ”76ers” (9.00), Denveras ”Nuggets” (10.00) un Losandželosas ”Lakers” (11.00). ”Warriors” titula aizstāvēšana dots koeficients 12.00, bet mazākās izredzes piešķirtas Atlantas ”Hawks” (250.00).

Raugoties atsevišķi konferencēs, tad Austrumos par galveno favorīti sauc jau minēto ”Celtics”. Tās uzvaru konferencē paredz ar koeficientu 2.4. Tās galvenā konkurente ir ”Bucks” (2.50), bet trešā augstākā varbūtība dotas ”76ers” (4.75). Citām komandām lielas izredzes dotas netiek.

Rietumu konferencē tikai Minesotas ”Timberwolves” netiek uzskatīta par potenciālo uzvarētāju (75.00). Pārējo septiņu komandu izredzes vērtētas līdzvērtīgi – nelielas favorītes statusā ir Fīniksas ”Suns” (2.6), kam seko Denveras ”Nuggets” (4.15), ”Warriors” (4.85) un ”Lakers” (5.10). Par nedaudz mazākām favorītēm uzskata ”Grizzlies” (12.00), kā arī ”Clippers” un ”Kings” komandas (abām 14.00).

NBA izslēgšanas spēļu derību padomi vietnē LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē ”basketbolu”. Ar tā palīdzību vari atrast piedāvājumā esošās spēles, uz kurām iespējams likt likmes. Mūsu totalizators piedāvā derības uz visām šī turnīra cīņām.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm.

Basketbola likmes LV BET

Sporta totalizators LV BET saviem spēlētājiem piedāvā visplašāko likmju klāstu uz NBA play off mačiem. Pie tam, tev ir iespēja veikt dažādas īpašās likmes. Vairākās sērijās tu vari izvēlēties, kurš no sarakstā esošajiem spēlētājiem gūs vai nu visvairāk punktus, atdos visvairāk piespēļu, savāks visvairāk atlēkušās bumbas vai arī trāpīs visvairāk tālmetienus. Interesants veids, kā paspilgtināt tavu likmju veikšanas pieredzi.

Ja gadījumā tevi interesē klasiskākas likmes, tad dodies uz NBA sadaļu un meklē spēli. Vari veikt derības uz mača uzvarētāju, punktu handikapu, gūto punktu skaitu kopā un katrai komandai atsevišķi puslaikā un spēlē, kā arī daudz ko citu. Pieejamas dažādas riskantākas izvēles, kas saistās ar katras ceturtdaļas rezultātu un tamlīdzīgi. Tieši pie mums iegūsi pašu labāko spēļu pieredzi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *