Betvictor Shoot out snūkera turnīrs

Betvictor Shoot out snūkera turnīrs

No 25. līdz 28. janvārim ”Morningside Arena” Lesterā, Anglijā, norisināsies pirmais 2023. gada lielais turnīrs snūkerā – ”Betvictor Shoot out”. Kopējais turnīra balvu fonds ir nedaudz virs 170 tūkstošiem sterliņu mārciņu, uzvarētājiem tiekot pie 50 tūkstošiem. Vēlies vairāk uzzināt par snūkeru? Ienāc LV BET Sporta blogā iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par turnīru

Shoot out snūkera turnīrs ir devītais ranga turnīrs 2022./2023. gada sezonā, kas noris pēc dažādiem noteikumiem. Pirmo reizi šo turnīru organizēja 1990. gadā, vēlāk to reanimēja 2011. gadā, kopš tā laika tam noritot katru gadu.

Turnīram ir citādāks formāts. Katrs freims ilgst ne ilgāk par desmit minūtēm. Pie tam, sitienu izdarīšanas brīdī ir tā saucamais laikrādis. Pirmo piecu minūšu laikā snūkera spēlētājiem gājieni jāizdara 15 sekunžu laikā, bet pēdējo piecu minūšu laikā desmit sekunžu. Gadījumā, ja spēlētājs neizdara gājienu noteiktajā laikā, viņš saņem piecu punktu sodu.

Tāpat katra sitiena laikā bumbiņai jāatsitas pret snūkera galda malām, vai jātiek iesistai. Gadījumā, ja spēlē ir neizšķirts, tad visu izšķir tas, kurš pirmais iesit zilo bumbiņu.

Turnīrā vēl nekad kāds snūkera spēlētājs nav uzvarējis divas reizes pēc kārtas. Par pēdējo čempionu kļuva irānis Hoseins Vafaels, kurš 2022. gadā uzvarēja Marku Viljamsu. Vēl par čempioniem kļuvuši Darens Morgans, Naidžels Bonds, Berijs Hokinss, Martins Goulds, Dominiks Dāle, Maikls Vaits, Robins Huls, Entonijs Makgils, Mihaels Georgiu, Tepčaija Un-Noā, Maikls Holts un Raiens Dejs.

Dalībnieki BetVictor Shoot Out Snūkera turnīrā

Kopumā devītajā sezonas ranga turnīrā piedalīsies 128 snūkera spēlētāji. Titulu aizstāvēs irānis Hoseins Vafaels, kuram pirmajā kārtā būs jāspēkojas pret angli Šonu Mērfiju. Anglis Martins Goulds, kurš arī agrāk uzvarējis Lesterā spēlētajā turnīrā, pirmo kārtu sāks pret velsieti Džeimiju Klārku. Meistarīgs ir skotu spēlētājs Stīvens Magvairs, kuram pirmās kārtas pretiniekos ielozēts Kens Dohertijs. Intriģējošs var būt arī divu velsiešu duelis – bijušā čempiona Dominika Dāla spēkošanās pret Metjū Stīvensu.

BetVictor Shoot out turnīrā snūkerā piedalīsies arī viens Baltijas snūkera spēlētājs. Andress Petrovs no Igaunijas pirmajā kārtā spēkosies pret taizemieti Noponu Sengkemu. Bez jau pieminēto valstu spēlētājiem turnīrā būs pārstāvēti sportisti arī no tādām valstīm kā Moldovas, Hongkongas, Austrālijas, Ķīnas, Ziemeļīrijas, Beļģijas, Vācijas, Šveices, Brazīlijas, Pakistānas, Austrijas, Ukrainas, Ēģiptes un Indijas.

Kopumā sportisti sadalīs 171 tūkstoti sterliņu mārciņu. Uzvarētājs iegūs 50 tūkstošus, finālists 20 tūkstošus, pusfinālisti astoņus tūkstošus, ceturtdaļfinālisti četrus tūkstošus, astotdaļfinālisti divus tūkstošus, trešā kārta dos tūkstoti, otrā 500, bet dalība turnīrā tikai 250 sterliņu mārciņas.

Iepazīstieties ar svarīgākajiem BetVictor Shoot Out Snūkera datumiem

Pirmās kārtas mači tiks aizvadīti 25. un 26. janvārī. 27. janvārī tiks izspēlētas pārējās kārtas līdz ceturtdaļfinālam, bet 28. janvārī norisināsies ceturtdaļfināli, pusfināls un fināls.

BetVictor Shoot Out Snūkera favorīti

Visdrīzāk par vienu no favorītiem var saukt esošo čempionu no Indijas – Hoseinu Vafaelu. Tomēr jāņem vērā, ka Shoot out turnīrā vēl nevienam snūkeristam nav izdevies uzvarēt divas reizes. Gadījumā, ja Vafaels to paveiktu, tad viņš kļūtu par pirmo, kas to paveicis. Konkurence gan būs sīva. Angļu, skotu, īru, ķīniešu un Pakistānas snūkera spēlētājiem ir pietiekami daudz meistarības, lai katrs no tiem pirmo reizi mūžā uzvarētu nozīmīgā ranga turnīrā. Iespējams, par vienu no favorītiem var arī saukt Stīvenu Makgvairu, kuram ir vairāku nozīmīgu turnīru uzvaras.

Izdari likmi uz BetVictor Shoot Out Snooker pie LV BET

Ja vēlies likt likmi uz snūkera notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”Snūkers”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās spēles. Ja spēle tevi būs ieinteresējusi, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz snūkera notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Likmes uz BetVictor Shoot Out Snooker pie LV BET

Ja vēlies veikt likmi uz snūkeru, tad pastāv tādas likmju opcijas kā derēt uz spēles uzvarētāju, kopā spēlētājiem freimiem, freimu handikapu, atsevišķi kāda freima uzvarētāju, kā arī pastāv opcija derēt uz precīzu spēles rezultātu. Ar visām likmju iespējām iepazīsties LV BET totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *