Porziņģim atgriešanās Ņujorkā un spēle pret bijušo komandu

Porziņģim atgriešanās Ņujorkā un spēle pret bijušo komandu

Piecu dienu laikā, starp 2023. gada 13. un 18. janvāri, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas ”Wizards”, kurā spēlē Kristaps Porziņģis, divas reizes spēkosies pret viņa pirmo vienību līgā Ņujorkas ”Knicks”. Ja 13. janvārī spēle plānota Vašingtonā, tad piecas dienas vēlāk Porziņģis atgriezīsies ”Madison Square Garden”. Vai vēlies vairāk uzzināt par NBA? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām sporta likmēm un dodies veikt derības.

Porziņģis 2022./2023. gada sezonā

Kristaps Porziņģis pagaidām aizvada statistiski vienu no labākajām sezonām. Līdz 2023. gada janvāra sākumam liepājnieks laukumā bija devies 36 spēlēs, kurās vidēji spēlē nospēlēja 32.7 minūtes. To laikā viņš guvis 21.9 punktus, izcīnījis deviņas atlēkušās bumbas, atdevis 2.4 rezultatīvās piespēles, bloķējis 1.6 pretinieku metienus un vienu reizi pārtvēris pretinieku piespēles. Vairāk punktus spēlē viņš metis tieši ”Knicks” sastāvā 2017./2018. gada sezonā (22.7 punkti). Visos citos rādītājos, izņemot blokos, viņš 2021./2022. gadā aizvada labāku sezonu, kas vienā no nedēļām deva viņam arī nedēļas labākā spēlētāja atzinību.

Jāņem vērā arī fakts, ka šosezon Kristapam ir svarīga sezona. Pēc tās viņš var izvēlēties, vai turpināt iepriekš ar Dalasas ”Mavericks” noslēgto maksimālo ilgtermiņa līgumu tā pēdējā gadā. Visdrīzāk Porziņģis varētu sliekties atteikties no pēdējā gada un laba statistika šajā sezonā, kā arī izvairīšanās no traumām varētu ļaut ne tikai iegūt vēl vienu maksimālo līgumu, bet arī, iespējams, pārcelties uz ceturto līgas komandu karjerā. Tas gan var notikt gadījumā, ja naudīgu piedāvājumu galdā neliks ”Wizards”.

27 gadus vecais Porziņģis 2022./2023. gada sezonā aizvada pirmo pilnvērtīgo gadu ar Vašingtonas ”Wizards”, uz kuru tika aizmainīts 2021./2022. gada sezonas vidū no Dalasas ”Mavericks”. Austrumu konferencē pēc nospēlētās 41 spēles ”Wizards” ar bilanci 17-24 bija 12. vietā. Pirms sezonas eksperti tai paredzēja cīņu par pēdējo vietu ”play-in” turnīrā vai palikšanu ārpus ”play off”.

Kad notiks mačs?

Porziņģis pret veco komandu ”Knicks” spēkosies divas reizes pēc kārtas īsā laika posmā. Vispirms 13. janvārī jeb naktī uz 14. janvāri plkst. 2:00 pēc Latvijas laika abas komandas spēkosies ”Wizards” laukumā, bet piecas dienas vēlāk, naktī uz 19. janvāri plkst. 2:30 pēc Latvijas laika tās jau tiksies ”Knicks” mājas laukumā ”Madison Square Garden”.

Abas komandas atrodas Austrumu konferencē, taču šajā sezonā savstarpēji spēlēs pirmo reizi. Labāk pagaidām veicies ”Knicks”, kas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) turnīra tabulā atrodas izslēgšanas spēļu zonā ar 22 uzvarām 41 spēlē. Ņujorkas līderis ir Džeilens Bransons, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja ”Mavericks”, kā arī tādi spēlētāji kā Ārdžejs Barets un Džūliuss Rendls.

Porziņģis un ”Wizards” pret ”Knicks” gan nespēkosies pirmo reizi. Pagājušās sezonas laikā liepājnieks bija kluba sastāvā, kad 19. martā uzvaru ar rezultātu 100:97 izcīnīja ”Knicks”. Toreiz Porziņģis 28:54 minūšu laikā guva 18 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvo piespēli.

Kam ir iespēja uzvarēt?

Uzvarēt var abas komandas. Ņujorkas ”Knicks” līdz šim labāk spēlējusi izbraukumā nekā savā laukumā. Pirmās 41 spēles laikā tā izcīnīja 12 uzvaras no 20 mačiem viesos, bet ”Madison Square Garden” uzvarēja desmit no 21 spēles. Tikmēr ”Wizards” krietni labāk spēlē savā laukumā nekā viesos. Vašingtonā tā spējusi uzvarēt desmit no 18 mačiem, kamēr viesos tikai septiņos no 23.

Lai Porziņģa pārstāvētā komanda varētu cīnīties par uzvaru, daudz kas būs atkarīgs no spēles aizsardzībā, cīņas zem groziem un precizitātes metienos. ”Knicks” ir līgas trešā labākā cīnītāja zem groziem, vidēji spēlē izcīnot 47.2 atlēkušās bumbas. Tikmēr ”Wizards” šajā rādītājā atrodas 13. vietā ar 43.8 bumbām spēlē. Tikmēr uzbrukumā labāka metienu precizitāte ir ”Wizards” – 48.2 %, kamēr ”Knicks” ir 45.5 %.

Totalizatori visdrīzāk lielākas izredzes dos ”Knicks” uzvarām abās spēlēs. Liekot likmi, jāņem vērā, ka NBA ir gara sezona un tamdēļ nav izslēgta savainojumu iespējamība abu komandu rindās. ”Wizards” visdrīzāk nespēlēs līderis Bredlijs Bīls, kurš traumējis paceles cīpslu. ”Knicks” liels zaudējums būs Džeilena Bransona, Džūliusa Rendla un Ārdžeja Bareta nespēlēšana. Porziņģim šī noteikti var kļūt par principiālu spēli, īpaši jau Ņujorkā, kur viņu var izsvilpt vietējie fani. Nav izslēgts, ka Porziņģis pret ”Knicks” vēlēsies sasniegt vienu no sezonas spožākajiem statistikajiem rādītājiem.

Basketbola derības LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz NBA basketbola spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē ”basketbolu”. Ar tā palīdzību vari atrast piedāvājumā esošās NBA spēles, uz kurām iespējams likt likmes.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm.

Basketbola likmes LV BET

Ja tev interesē izdarīt likmes uz Vašingtonas ”Wizards” spēlēm pret Ņujorkas ”Knicks”, tad LV BET piedāvās derības uz katru no abiem mačiem. Bez jau iecienītās derēšanas uz spēles uzvarētāju vari prognozēt arīdzan iemestos punktus kopā spēlē, handikapu, katras komandas gūto punktu skaitu. Tāpat vari paredzēt ceturtdaļas uzvarētāju, pirmā puslaika uzvarētāju un daudz ko citu.

Ja deri uz kopējiem punktiem, tad atceries to, ka NBA bieži katra komanda iemet virs 100 punktiem, līdz ar to kopā iemesti 200 punkti šajā līgā nav retums. Arī iegūta vadība pirmajā puslaikā vēl nenozīmē, ka tieši šī vienība uzvarēs beigās. NBA notikumi mainās strauji un bieži gadās nozīmīgas atspēlēšanās.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *