Maiņu darījumu laiks NBA: vai Porziņģis un Bertāns vēlreiz mainīs komandas?

Maiņu darījumu laiks NBA: vai Porziņģis un Bertāns vēlreiz mainīs komandas?

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona ir pusē un, kā katru sezonu, arī 2022./2023. gadā visām 30 līgas komandām līdz 9. februāra plkst. 22:00 pēc Latvijas laika ir iespēja veikt maiņu darījumus. Pirms gada vienā darījumā tika iekļauti gan Kristaps Porziņģis, gan Dāvis Bertāns, bet kā būs šoreiz? Vēlies vairāk uzzināt par NBA? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par maiņu darījumu laiku NBA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) katras sezonas ietvaros komandām ir iespējas veikt arī maiņu darījumus. Allaž šāds notikums ir īsi pirms Zvaigžņu spēles, vai tās laikā, un tajā brīdī regulārais turnīrs ir nedaudz pāri pusei. Tas arī nozīmē to, ka pārdevēju statusā var būt tās vienības, kuras zaudējušas izredzes cīnīties par izslēgšanas spēlēm, bet pircējas tās, kuras vēlas pastiprināt noteiktas pozīcijas cīņā par izslēgšanas vietām vai domājot par NBA titula izcīnīšanu. Dažreiz mēdz gadīties arī skaļāki darījumi ar neapmierinātām zvaigznēm, kā, piemēram, 2022. gadā, kad Bruklinas ”Nets” uz Filadelfijas ”76ers” aizsūtīja Džeimsu Hārdenu, pretī saņemot Benu Simonsu.

Šī gada sezonā maiņu darījumu laika gala termiņš ir 2023. gada 9. februāris plkst. 22:00 pēc Latvijas laika. Tieši pēdējā dienā notiek intensīvākās maiņas, un pēdējā stundā to intensitāte pieaug. Bieži vien nozīmīgākie darījumi tiek veikti pēdējo sekunžu laikā. Atsevišķus pastiprinājumus komandas var veikt arī pēc maiņu darījumu laika, jo tad pieejami būs tie spēlētāji, kuru līgumi tā laikā tikuši izpirkti vai vienkārši atbrīvoti no sastāva.

Porziņģa un Dāvja Bertāna izredzes atkal tikt aizmainītiem

Jāatceras, ka 2021./2022. gada sezonas laikā vienā maiņas darījumā tika iesaistīti Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns. Tā kļuva par pirmo reizi vēsturē, kad vienā maiņā ir divi latvieši. Pie tam, viņus samainīja vietām – Porziņģis atgriezās Austrumu konferencē, pastiprinot Vašingtonas ”Wizards”, bet Dāvis atgriezās Teksasā, kļūstot par Lukas Dončiča komandas biedru Dalasas ”Mavericks”. Kādas izredzes Porziņģim un Bertānam ir tikt aizmainītiem šoreiz?

Vašingtonas Wizards

Visdrīzāk Kristaps Porziņģis sezonas vidū aizmainīts netiks. Lai arī viņam ir izvēles opcija uz nākamo sezonu iepriekš noslēgtajā maksimālajā līgumā un, paredzams, ka viņš no pēdējā gada atteiksies, lai parakstītu jaunu vienošanos, nez vai ”Wizards” atradīs latvietim pircēju. Porziņģis pagaidām aizvada karjeras sezonu Nacionālās basketbola asociācias (NBA) ietvaros. Viņš vidēji gūst 22.2 punktus spēlē, izcīna 8.8 atlēkušās bumbas un atdod 2.4 rezultatīvas piespēles mačā. Pie tam, līdz šim Porziņģis izlaidis tikai piecas spēles sezonā.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā ”Wizards”, visticamāk, varētu aizmainīt Kailu Kuzmu, kurš jau iepriekš paudis, ka viņu neapmierina tā summa, kuru Vašingtonas klubs viņam maksimāli var piedāvāt, tas ir, četru gadu 70 miljonu dolāru līguma pagarinājumu. ”Tā nav mana tirgus cena,” viņš iepriekš teica medijiem. Kuzma sezonā vidēji spēlē gūst visvairāk punktus, metot visvairāk metienus karjerā. Jau iepriekš bijušas runas par viņa iespējamo atgriešanos Losandželosas ”Lakers”.

Vēl, iespējams, Vašingtona var domāt par Vila Bārtona aizmainīšanu, kuru tā ieguva šajā vasarā maiņas darījumā ar Denveras ”Nuggets”. Bārtonam nav izdevies iespēlēties vienībā, laukumā spēlējot mazākās minūtes kopš 2014./2015. gada sezonas. Viņš varētu būt interesants komandām, kam nepieciešami tāda tipa spēlētāji kā viņš, neatdodot pretī pārāk daudz.

Dalasas Mavericks

Liela iespēja, ka arī cits latvietis Dāvis Bertāns paliks turpat, kur bija – Dalasas ”’Mavericks”. Luka Dončičs demonstrējis līdera cienīgu spēli, kas ļaus klubam spēlēt izslēgšanas spēlēs. Pēc 45 aizvadītiem mačiem tā Rietumu konferencē bija ierindojusies piektajā vietā (24-21 bilance).

No spēlētājiem aizmainīt tā nevar Dončiču un Maksimilianu Kleberu, bet ar nozīmīgu vērtību ir tādi basketbolisti kā Spensers Dinvidijs, Dorians Finnijs-Smits un Redžijs Buloks. Savukārt Kristians Vuds, Dvaits Pauels, Teo Pinsons un Frenks Ntilikina pēc šīs sezonas var kļūt par brīvajiem aģentiem. Gadījumā, ja Dalasa ar šiem spēlētājiem nespēj vienoties par līguma iespējamo turpināšanu un neredz tiem komandā vietu turpmāk, tos var mēģināt aizmainīt.

Latvietis Bertāns ir grūti aizmaināms viņa līguma dēļ – šo un vēl divas nākamās sezonas viņš pelnīs 16 miljonus ASV dolārus. Vienīgais risinājums Dalasai viņa iespējamā aizmainīšanā ir iepakot viņu kopā ar kādu no vērtīgajiem basketbolistiem, kā to Vašingtonas ”Wizards” izdarīja iepriekšējā sezonā, aizmainot viņu kopā ar Spenseru Dinvidiju. Kopumā Bertāns iederas Dalasas spēlētajā stilā, taču laukumā daudz netiek. Vidēji viņš pavada 11.1 minūti, tajā metot 4.4 punktus, metienu precizitātei no tālās distances esot 37% apmērā.

Basketbola likmes LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz NBA basketbola spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē ”basketbolu”. Ar tā palīdzību vari atrast piedāvājumā esošās NBA spēles, uz kurām iespējams likt likmes.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm.

NBA likmes LV BET sporta totalizatorā

LV BET sporta totalizators parūpējies par īpašu likmi saistībā ar gaidāmo maiņu darījumu laiku NBA. Tev ir iespēja līdz pat 6. februārim ieskaitot veikt likmi uz to, vai Kristaps Porziņģis un/vai Dāvis Bertāns tiks aizmainīti pirms maiņu darījuma laika beigām, tas ir, 2022. gada 9. februāra plkst. 22:00. Uz iespēju, ka viens no viņiem tiks aizmainīts līdz maiņu darījumu laika beigām, koeficients ir 3.25, kamēr uz nē koeficients ir ticamāks 1.30. Tas nozīmē, ka lielāka varbūtība ir tam, ka abi paliks turpat, kur sākuši sezonu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *