Pasaules kausa izcīņas Fantasy Football

Pasaules kausa izcīņas Fantasy Football

No 18. novembra līdz 20. decembrim lielākais sporta notikums pasaulē būs 2022. gada Pasaules kausa izcīņa futbolā. Šajā sakarā ir padomāts gan par tiem, kuri sekos šim notikumam līdz TV ekrānos, gan pašiem kvēlākajiem faniem ar ”Fantasy Football” piedāvāšanu. Vari veidot savu komandu, krāt punktus un izcīnīt ļoti vērtīgas balvas. Vai vēlies vairāk uzzināt par futbolu? Apmeklē LV BET Sporta blogu, uzzini vairāk par šī sporta veida notikumiem un vēlāk izdari likmes!

Kas ir Fantasy Football?

Par to var saukt konkursu, kura laikā jebkurš sporta līdzjutējs, kurš daudz maz saprotu futbolu, seko tam līdz un zina labākos futbolistus, spēj izveidot pats savu komandu un cerēt uz laba rezultāta sasniegšanu. Fantāzijas spēlē katram līdzjutējam tiek piešķirts virtuāls budžets, kuru, izmantojot, viņam ir iespēja izveidot savu futbola komandu – starta vienpadsmitnieku, rezervistus un treneri. Iegādājoties katru spēlētāju, tiek tērēts budžets, bet komanda jāizveido iekļaujoties nepieciešamajās finansēs. Ja to neizdara, tad nevari reģistrēt komandu. Tas nozīmē, ka visu starta sastāvu nevarēsi izveidot no pašiem meistarīgākajiem futbolistiem, jo tev tam vienkārši nepietiks budžets. Nāksies meklēt arī spēlētājus, kuri ir vērtīgi par tiem atvēlētajām summām.

Tieši māka izveidot labāko sastāvu ļauj cerēt uz panākumu. Pēc fantasy football beigām, kas allaž noslēdzas arī pēc paša turnīra beigām – šajā gadījumā Pasaules kausa, tiks noskaidroti paši labākie. Visas fantasy līgas laikā dalībniekiem ir iespējas veikt maiņas, kā arī izmantot dažādas papildu opcijas kā ”boost”, ”wildcard”, ”maximum captain”, ”bench boost”. Tādā veidā iespējams nopelnīt vairāk punktus un tādējādi arī iegūt lielāku varbūtību cīnīties par augstākajām vietām.

Kā notiek spēle?

Futbola gadījumā pirms turnīra sākuma tev ir jāizveido sava komanda noteikumos noteiktajā budžeta apjomā. Ja ir kādas papildus opcijas iespējamas, tad arī tās tu vari censties izmantot jau pirmajās kārtās. Pēc katras spēļu kārtas tiek aprēķināti tavu spēlētāja snieguma rezultāti pēc komandas uzvaras, pavadītā laika laukumā, iesistajiem vārtiem, brīdinājumiem un citiem faktoriem. Punktus saņemsi pie tava spēlētāja uzvaras, iesistiem vārtiem, un citām rezultatīvām darbībām. Pēc katras kārtas tev ir iespēja veikt izmaiņas sastāvā, kā arī aktivizēt kādu no bonusa iespējām. Gadījumā, ja turnīrā, kā, piemēram, Pasaules kausa izcīņā ir izslēgšanas fāze, tad pirms tās tavs budžets var tikt palielināts. Par fantāzijas līgas uzvarētāju pasludina to spēlētāju, kurš kopvērtējumā ieguvis visvairāk punktus.

Pasaules kausa fantāzijas līga: izspēles formāts un balvas

Pasaules kausa fantāzijas komanda veidosies no tev piešķirtiem 100 miljoniem eiro virtuālās naudas. Izslēgšanas fāzē tavā rīcībā būs par pieciem miljoniem vairāk. Ar šiem naudas līdzekļiem tev ir jāiegādajas 15 futbolisti, no kuriem 11 spēlē katrā no kārtām. Punktus saņemsi gadījumā, ja katrs no spēlētājiem atdos piespēli, iesitīs vārtus, bet vārtsargs atvairīs bīstamus sitienus un nosargās vārtus neskartus. Būs arī citi dažādi punktu iegūšanas veidi.

Dārgākie spēlētāji uzbrucēji, kā, piemēram, Lionels Mesi, Neimārs un Krištianu Ronaldu – viņu cena būs 12 miljoni eiro. 9.5 miljonus maksās pussargi, kā, piemēram, Tomass Millers, bet desmit miljonus būs jāmaksā par Kevinu de Breini. 6.5 miljonus maksās labākie aizsargi – Marselu, Ramoss, Hektors, Kimmihs un Alba. Tikmēr vārtsargu līnijā dārgākie būs Dāvids de Hea, Alisons Bekers, Beļģijas vārtsargs Kurtuā, brazīlietis Edersons, Francijas vārtu vīrs Igo Loriss un Patrisiju – visu cena 6.5 miljoni eiro.

Lai izveidotu komandu, tev ir jāizvēlas divi vārtsargi, pieci aizsargi, pieci pussargi un trīs uzbrucēji. Maksimums no vienas komandas grupu turnīra laikā vari izvēlēties trīs futbolistus, bet izslēgšanas fāzē četrus.

Visa turnīra laikā iespējami transfēri. Pirms pirmās spēles neierobežotā daudzumā, grupu turnīrā iespējama viena maiņa pēc kātras spēles, pirms astotdaļfināla varēsi veikt neierobežota daudzuma izmaiņas, pirms ceturtdaļfināla trīs, pusfināla četras, bet fināla piecas pārmaiņas sastāvā. Katrs transfērs tev maksās četrus punktus. Pirms katras kārtas vari mainīt komandas sastāvu no rezervistiem un sākumsastāva spēlētājiem, kā arī mainīt kapteini.

FIFA Pasaules kausa fantāzijas līgā uzvarētājam pienāksies liela balva – jauna KIA Sportage automašīna. Tāpat viņš saņems parakstītu kapteiņa apsēju no iepriekšējā turnīra uzvarētājkomandas, kā arī EA Sports FIFA 18 datorspēli. Otrās vietas ieguvējam tiks jauns televizors, parakstīts kapteiņa apsējs no iepriekšējā turnīra finālistes, un EA Sports FIFA 18 datorspēli. Dažādas balvas tiks arī citiem augstāko vietu īpašniekiem.

Kā likt likmes uz 2022 FIFA World Cup LV BET?

Ja vēlies likt likmes uz 2022 FIFA Pasaules kausa spēlēm Katarā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visus Katarā notiekošos mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz futbola mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Likmju veidi uz 2022 FIFA World Cup LV BET totalizatorā

Uz visām turnīra spēlēm LV BET piedāvās iespējas veikt derības. Pie tam, būs iespējamas dažādas likmju variācijas, ne tikai spēlētāju iecienītā – derēt uz spēles uzvarētāju.

Vari paredzēt handikapu un likt likmes uz katru no puslaikiem. Ja vēlies derēt uz puslaikiem, tad ir iespējams paredzēt tādus ar spēli saistītu faktoru kā katra puslaika precīzu rezultātu. Ja vēlies vairāk derēt uz pirmo puslaiku, tad iespējams paredzēt puslaika uzvarētāju, kura no komandām iesitīs pirmā, handikapu un daudz ko citu.

Vari arī likt likmes uz to, kura no komandām iesitīs pirmā, kura gūs noslēdzošos spēles vārtus un kurš no puslaikiem būs rezultatīvākais. Vari arī paredzēt likmes kombināciju par iznākumu abos puslaikos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *